امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 2.75
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگـو آزاد نسخـ ـه 388

شوخی کردم همسر من زندس Telegh_01
Everything is Temporary(:
آگهی
(09-11-2020، 11:45)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-11-2020، 11:43)♡ᴊɪᴍɪɴᴀ✿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Telegh_01
مادر :/

مادر ایرانی خطرناکه پیشش نباید آهنگ گوش داد/:

سهونااا سهوناا وای خدا بگم چیکارت نکنه لنتیTelegh_01Telegh_01
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Karlina
 سپاس شده توسط _sehun_
(09-11-2020، 11:47)♡ᴊɪᴍɪɴᴀ✿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-11-2020، 11:45)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مادر ایرانی خطرناکه پیشش نباید آهنگ گوش داد/:

چیکار نکنههه؟Telegh_01Telegh_01Telegh_01
مامانت میدونه داری چت میکنی؟/:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط لــــــــــⓘلی
(09-11-2020، 11:44)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-11-2020، 11:42)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تموم تلاشتونو بکنین ^.^

باش(:♥
راستی آرمی من فقط صد تا موضوعو ندارم؟همه ی شرایطو دارم دیگه؟
شما فقط تلاشتو باید تو تایپیک زدن بیشتر کنی
تایپیک باکیفیت و این تلاش بااااید مستمر باشه
یعنی نری هر ۱۰ روز یکبار موضوع بزنی

(09-11-2020، 11:44)|PARHAM| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کسایی مث شما همسر منو کشتن.

(09-11-2020، 11:42)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تموم تلاشتونو بکنین ^.^
من اخطار دارما

باید اخطارت تموم بشه
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
(09-11-2020، 11:49)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-11-2020، 11:47)♡ᴊɪᴍɪɴᴀ✿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نگفتم بکنه ک :/
استغفرلله ب قول کوکولی :/
دیدن ولی چیزی نگفتن :»
Karlina
 سپاس شده توسط _sehun_
گفتگـو آزاد نسخـ ـه 388 51
@SABER

@adminدیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس بگو (;

هَمِعٕ فاٰز گَنّگِستِر وَلّی تآ شَب نَشُدِح باٰس خٖونِع بآشَن♂❤

(09-11-2020، 11:53)♡ᴊɪᴍɪɴᴀ✿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-11-2020، 11:49)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خااک بر سر منحرفم/:
واد ت فااااککک
مامان من بود میکشتمممم ینی واقعا چیزی نگفتتـ؟
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط لــــــــــⓘلی
چت میکنین مامانتون چیزی نمیگه؟
ناشناس
(09-11-2020، 10:53)i_crazygirl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-11-2020، 10:35)9723380006 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمنه نمنه

میگم هرچی از دهنش در میاد بت میگه Undecided

(09-11-2020، 10:43)☪MR.WINNER☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تی دهن دابس

تو هم تی دهن دابس

انصافا فهمیدی چی گفتم؟!
این یه ضرب المثل که ما میگیم Big Grin  Big Grin

Big Grin  او پخ ییر  Sad Big Grin
https://harfeto.timefriend.net/17100514030732
 سپاس شده توسط Emmɑ
(09-11-2020، 11:56)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-11-2020، 11:53)♡ᴊɪᴍɪɴᴀ✿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خااک بر سر منحرفم/:
واد ت فااااککک
مامان من بود میکشتمممم ینی واقعا چیزی نگفتتـ؟

خاک خااااک :/
الان اخطار میگیری :/
ن دیگه نگف (:
Karlina
 سپاس شده توسط _sehun_

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 43 مهمان