امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

چه کسانی نباید سرکه سیب استفاده کنند؟

#1
چه کسانی نباید سرکه سیب استفاده کنند؟ 1
افرادی که نباید سرکه سیب مصرف کنند
سرکه سیب اصل خواص بسیار زیادی دارد و در انواع سالادها به کار می رود. با مصرف سرکه سیب وزن شما کاهش می یابد و سیستم گوارشی شما سالم تر می شود. در این مقاله اطلاعاتی در مورد اینکه آیا سرکه سیب بی خطر است یا خیر جمع آوری کرده ایم. توصیه می کنیم که حتما این مقاله را مطالعه کنید و از دست ندهید. با ما همراه شوید.
سرکه سیب یکی از محصولات پراستفاده است. این ماده برای بهبود عطر و طعم غذا در آشپزی استفاده می‌شود و همچنین جزو چاشنی‌های محبوب برای سالاد است.
یکی از دلایل محبوبیت سرکه سیب اثر مثبت آن در کاهش وزن است و از این رو روند رو به رشد نوشیدن این محصول برای کمک به کاهش وزن، بهبود گوارش و بسیاری فواید سلامت دیگر را شاهد هستیم. اما آیا نوشیدن سرکه سیب بی‎خطر است؟ با توجه به چندین عامل پاسخ کوتاه به این پرسش هم آری و هم خیر است.
نخست، نوشیدن سرکه سیب به صورت مستقیم از بطری و بدون رقیق کردن آن بی‎خطر نیست. در شرایطی که سرکه سیب حاوی میکروب‌های مفید فراوانی است – انواع مختلف باکتری و مخمر – اما قند طبیعی موجود در آن توسط برخی از این میکروب‎ها (به طور خاص، استوباکتر) به اسید استیک تبدیل می‌شود. این نام شیمیایی سرکه است که بو و مزه متمایزی را به سرکه سیب می‌بخشد.
اسیدیته اسیداستیک برای دستگاه گوارش لطیف انسان با غشاهای مخاطی در دهان و سراسر این دستگاه بسیار قوی است. هنگامی که قدرت اسیدی به معده، اندامی که برای سر و کار داشتن با اسیدیته قوی شکل گرفته است، می‌رسد، این اندام می‎تواند آن را تاب بیاورد. اما تا پیش از آن، امکان تجربه احساس سوزش وجود دارد. در نتیجه، رقیق کردن سرکه سیب با آب پیش از مصرف ایده خوبی محسوب می‎شود.
دوم، نوشیدن سرکه سیب حتی زمانی که رقیق شده است، برای افرادی که به اولسرها یا دیگر اختلالات دستگاه گوارش مبتلا هستند، توصیه نمی‎شود، زیرا می‌تواند موجب التهاب دستگاه گوارش شود.
سوم، اگر از یک بیماری دیابتی به نام گاستروپارسیس رنج می‎برید – در این شرایط اعصاب معده به خوبی کار نمی‎کنند و از این رو غذا برای مدتی طولانی در معده باقی می‏ماند – در این شرایط بهتر است، از نوشیدن سرکه سیب پرهیز کنید.
بنا بر پژوهش منتشر شده در نشریه European Journal of Clinical Nutrition، سرکه سیب می‎تواند مدت زمان باقی ماندن غذا در معده را افزایش دهد که این شرایط می‎تواند گاستروپارسیس را تشدید کند. با این وجود، اگر به گاستروپارسیس دیابتی مبتلا نیستید، اما گوارشی ضعیف دارید، این اثر می‎تواند بسیار مفید باشد، زیرا هرچه غذا مدت زمان بیشتری در شیره‎های گوارشی معده باقی بماند، احتمال گوارش درست آن زمانی که معده را ترک کرده و وارد روده کوچک شود، افزایش می‏یابد.
به این ترتیب نوشیدن سرکه سیب به هیچ عنوان بی‎خطر نیست. اما اگر سرکه سیب را رقیق کنید و به یک بیماری مبتلا نباشید، سرکه سیب می‎تواند فواید سلامت قابل توجهی را ارائه کند که از آن جمله می‎توان به تنظیم حساسیت به انسولین در افراد مبتلا به دیابت یا آنهایی که از سندرم متابولیک رنج می‎برند، کشتن باکتری بیماری‌زای ‌ای‌کولای موجود در غذا، بهبود کاهش وزن و کمک به ایجاد تعادل در شیمی خون در افراد مبتلا به بیماری قلبی به لطف محتوای اسید کلروژنیک آن‌اشاره کرد. اما همانند هر چیز دیگری، مصرف به اندازه سرکه سیب بهترین گزینه است. برای کمک به تقویت گوارش خود می‎توانید یک قاشق غذاخوری سرکه سیب را در یک لیوان آب رقیق کرده و ۱۰ دقیقه پیش از وعده‎های غذایی مصرف کنید. اگر با توجه به بیماری‎هایی که به آنها مبتلا هستید درباره بی‎خطر بودن مصرف سرکه سیب تردید دارید، پیش از انجام هر کاری با پزشک خود مشورت کنید.

منبع تاپ ناز
یار مگو که من منم
من نه منم نه من منم
گر تو تویی و من منم
من نه منم نه من منم
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  استفاده از سمان در مطب های دندانپزشکی
  7 درمان خانگی کیست مویی با استفاده از داروهای گیاهی موثر
  چه کسانی نمیتوانند واکسن کرونا را دریافت کنند؟
  برای چه کسانی جراحی تعویض مفصل زانو لازم است؟
  افرادی که نباید وسط غذا آب بخورند
  چه کسانی کبدشان چرب می شود؟
  پیوند لثه برای چه کسانی مناسب است؟
  چرا موقع غذا خوردن نباید حرف بزنیم ؟
  اقدام زیبایی که نباید قبل از عید انجام دهید
  چه کسانی بیشتر در معرض آسیب جدی براثر آنفولانزا قرار دارند

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان