امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 2.75
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگـو آزاد نسخـ ـه 388

(08-11-2020، 18:13)omidkaqaz نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-11-2020، 18:10)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شما دو تا دارین چیو پنهون میکنین !
بابا حالا ک به خوبی و خوشی بعد چند سال تموم شد بزار بگم

منوووو احسان بعد ک باهم قهر کردیم همش دعوا داشتیمTelegh_01Telegh_01

البته من میزارم رو حساب بیشعوری اون زمان خودمTelegh_02

تو و احسان دعوا داشتین ؟ سر چی؟؟؟ جالب شد !
آگهی
(08-11-2020، 18:20)omidkaqaz نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-11-2020، 18:17)|ᴛᴏxɪᴄ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میشه بری کتکش بزنی امیدی ^.^
فعلا ک چیز بدی به ارمینا نگفته Rolleyes

به من که گفته
بهم گفت
گفت ....بچهcry girl
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشناس
(08-11-2020، 18:20)|ᴛᴏxɪᴄ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-11-2020، 18:20)ѕιƖeɴce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ن هرگز بهت خیانت نمیکنم =(

من ۳ تا بچه میخام
تو میتونی بهم بدی؟.-.

اونو ک فک کردم تو میاری واسمون با لقاح مصنوعی 31
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Vibe
(08-11-2020، 18:13)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-11-2020، 18:08)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تورت سوراخه !
3 نکنم ؟ ما سه تا تنها مشهدیای این سایتیم !! عمرا تورو یادش بره

تورو سوراخ کردم بچه ماهیا رد شن
اومدم واسه شکار خودت، شکار کوسه ((((:

دارم تحت تاثیر قرار میگیرم !
 سپاس شده توسط esiesi
(08-11-2020، 18:22)ѕιƖeɴce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-11-2020، 18:20)|ᴛᴏxɪᴄ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من ۳ تا بچه میخام
تو میتونی بهم بدی؟.-.

موضوع دارع باریک میشه.-.
نآشناس
 سپاس شده توسط †ᴾᴼᴵˢᴼᴺ†
(08-11-2020، 18:20)omidkaqaz نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-11-2020، 18:17)|ᴛᴏxɪᴄ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میشه بری کتکش بزنی امیدی ^.^
فعلا ک چیز بدی به ارمینا نگفته Rolleyes

(08-11-2020، 18:19)ѕιƖeɴce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بمیرم برا خودم (:
خره دست میدم ولی پا ک نمیشه داد ک عهTelegh_01

مهم نیست
هرچی دمه دست داری بده بیاد
با ذکر مثال بگو هانی(=
Vibe
من امپول پامپولی نیستم
فقط راه طبیعی.-.
نآشناس
 سپاس شده توسط †ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† ، *VENUS*
(08-11-2020، 18:16)|ᴛᴏxɪᴄ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-11-2020، 18:16)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کدوم گندکاریا ؟ O_O

خدافظ.-.

ملی !
خایله خب،
آقا خوشحال شدیم؛
یه نمه فلش بعد از سال ها و ماه ها خوش گذشت.
اگه از دستم ناراحت شدین، میخواستین نشین.

اونایی که میدونن کجا میتونن پیدام کنن، خب میتونن همونجا پیدام کنن.
گفتگـو آزاد نسخـ ـه 388 25
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، *VENUS*
(08-11-2020، 18:22)|ᴛᴏxɪᴄ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-11-2020، 18:22)ѕιƖeɴce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

موضوع دارع باریک میشه.-.

منم همین فکر و دارم Telegh_01
Vibe
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 27 مهمان