امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 4.13
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگـو آزاد نسخـ ـه ۳۸7

(08-11-2020، 11:46)|PARHAM| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ما عضو گروه کرالیسم و من رئیس آن هستم.
ما ضد همجنسگرا هستیم.
آینده خود را بپذیرین.
گناه نکنین.
حالا ما هی بگیم شما هی قمپز در کن/:
انشالله خدا بیاد به شما توضیح بده.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.akskhor.ir/uploads1/LGBT.gif
خلاف قوانین؟! تکراری؟! بی کیفیت؟! اسپمزا؟! اسپم؟!کم محتوا؟!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ویلای دو خوابه و ارزان قیمت در نزدیکی دریا در شهر رامسر (:
آگهی
(08-11-2020، 11:47)░4░0░4░ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-11-2020، 11:46)ʀօʍɨʀ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مام تا مامD:

واقعا که این قبلا فقط سس خرسی مصرف میکرد. الان از مامش هم استفاده میکنه
نه مامش کمکش میکنهD:
no gand :/
سس خرسیم قشنگهD;
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(08-11-2020، 11:47)ⓓムdყ_vk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-11-2020، 11:46)|PARHAM| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ما عضو گروه کرالیسم و من رئیس آن هستم.
ما ضد همجنسگرا هستیم.
آینده خود را بپذیرین.
گناه نکنین.
حالا ما هی بگیم شما هی قمپز در کن/:
انشالله خدا بیاد به شما توضیح بده.

بعضی وقتا حس میکنم خیلی تنهایی/=حرفات مث وز وز پشه میمونه
...............
Everything is Temporary(:
 سپاس شده توسط کــــــــــⓐرمَن
(08-11-2020، 11:47)i_crazygirl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-11-2020، 11:44)9723380006 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Sad  Big Grin
وای ارمی گجه بولموسن کی نقد اغلادیم  crying

موز یدین نیع؟

ب ادم بی ارزش نباید حتی ی لبخند زد عزیزم!گند نزن ب اعصابت

جهنم اول نه موزی Big Grin

هههی نینماخ Sad
https://harfeto.timefriend.net/17100514030732
 سپاس شده توسط Emmɑ ، شـــقآیــق
(08-11-2020، 11:47)☪MR.WINNER☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فرزندم چرت نگو نتیجه رو بگو Telegh_01

فک کنم قبلنا باهات راجبش باهات سخن گفته ام پس نیازی ب گفتن نتیجه نیس ای برادر ........من/=
 سپاس شده توسط ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ
(08-11-2020، 11:48)i_crazygirl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-11-2020، 11:45)ʀօʍɨʀ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من باید از تو بزرگ تر باشم درسته؟D:
۱۵ سالت بود؟

درست!
پ من چطو شدم دخیت؟
 سپاس شده توسط کــــــــــⓐرمَن
(08-11-2020، 11:49)9723380006 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-11-2020، 11:47)i_crazygirl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

موز یدین نیع؟

ب ادم بی ارزش نباید حتی ی لبخند زد عزیزم!گند نزن ب اعصابت

جهنم اول نه موزی  Big Grin

هههی  نینماخ  Sad

جدی میگم!

بزار برا رسیدن بهت بمیرن!

میدونی رل چیه؟
 سپاس شده توسط єη∂ℓєѕѕღ
(08-11-2020، 11:48)|PARHAM| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-11-2020، 11:47)ⓓムdყ_vk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بعضی وقتا حس میکنم خیلی تنهایی/=حرفات مث وز وز پشه میمونه
...............

الان فهمیدم اشتباه فک نکردم خداب همراهت ای ربات("
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
باشه.
میخواین همدیگه رو بوس کنید؟
میخواین همدیگه رو بقل کنید؟
من نمیگم که حجاب رو رعایت کنید و همدیگه رو نبینید.
منظور من اینه که اگه خدا این رو گناه حساب نمیکرد من قطعا طرفدار شما ها بودم.
Everything is Temporary(:
(08-11-2020، 11:49)ʀօʍɨʀ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-11-2020، 11:48)i_crazygirl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درست!
پ من چطو شدم دخیت؟

من ب مامان بزرگم هم میگم دخترم!همتون دختر منین Exclamation Big Grin
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان