امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 4.13
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگـو آزاد نسخـ ـه ۳۸7

ما عَم ک پشم :/
 سپاس شده توسط *VENUS* ، ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ
آگهی
(07-11-2020، 21:16)ʀօʍɨʀ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اه نمیشههه با این اواتارم کنار نمیام._.

پینترست و حذفش کردم دیگم نصب نمیشه._.

خیلی خوشگله که
 سپاس شده توسط ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ
(07-11-2020، 21:14)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام سلام ^.^

یو یوD:
 سپاس شده توسط *VENUS*
(07-11-2020، 21:16)|ᴛᴏxɪᴄ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-11-2020، 21:15)Маджид Гангстер نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خيلي ناراحت شدم ._.
فكر ميكردم درد من بيشتر دارم Undecided

همه دردای خودشونو دارن عزیز
شاید همه فک میکنن من میخندم و شادم
ولییی...
دردای زیادی دارم(:

(07-11-2020، 21:15)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عشقم چطوره؟

عالی(:

دردو بلات به جونم (:
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*
(07-11-2020، 21:17)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-11-2020، 21:16)ʀօʍɨʀ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اه نمیشههه با این اواتارم کنار نمیام._.

پینترست و حذفش کردم دیگم نصب نمیشه._.

خیلی خوشگله که
دیوانم نمیتونم کنار بیام._.
 سپاس شده توسط *VENUS*
(07-11-2020، 21:17)omidkaqaz نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نوتلا^.^
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشناس
 سپاس شده توسط *VENUS*
(07-11-2020، 21:18)ʀօʍɨʀ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-11-2020، 21:14)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام سلام ^.^

یو یوD:

چرا آواتارتو برداشتی ؟
تو چه سبکی دوست داری؟
 سپاس شده توسط ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ
(07-11-2020، 21:17)omidkaqaz نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گلی شماD:
 سپاس شده توسط *VENUS*

ما میگیم صحبت نکنیم که مزاحم نشده باشیم خدایی نکرده وگرنه که ..
(07-11-2020، 21:18)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-11-2020، 21:16)|ᴛᴏxɪᴄ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همه دردای خودشونو دارن عزیز
شاید همه فک میکنن من میخندم و شادم
ولییی...
دردای زیادی دارم(:

عالی(:

دردو بلات به جونم (:
اه خدا نکنه):

+
دلم میخواد تو یه تونل باشم همه غما مو بریزم تو یه جیغ بعد اونو فریاد بزنم
انقد فریاد بزنم که هیچ غمی نداشته باشم(:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشناس
 سپاس شده توسط ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ ، *VENUS*

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 181 مهمان