امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 4.13
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگـو آزاد نسخـ ـه ۳۸7

های گایز
 سپاس شده توسط _leιтo_ ، Medusa
آگهی
(07-11-2020، 20:46)|ᴛᴏxɪᴄ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یکی یه سیگار بدع.-.

زیز 18 سال؟ ××××
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Vibe
 سپاس شده توسط مـ༻؏☆جـےـیــّ◉ـב ، ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ ، Medusa ، *Aɴѕel*
سلام ...
 سپاس شده توسط Medusa ، مـ༻؏☆جـےـیــّ◉ـב
(07-11-2020، 21:01)ѕιƖeɴce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-11-2020، 20:46)|ᴛᴏxɪᴄ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یکی یه سیگار بدع.-.

زیز 18 سال؟ ××××

دردای من +۲۵=v
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشناس
 سپاس شده توسط مـ༻؏☆جـےـیــّ◉ـב
سلام سلام ^.^
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، مـ༻؏☆جـےـیــّ◉ـב ، ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ
(07-11-2020، 21:14)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام سلام ^.^

سلام^^
نآشناس
 سپاس شده توسط *VENUS* ، مـ༻؏☆جـےـیــّ◉ـב
Sad 
(07-11-2020، 21:14)|ᴛᴏxɪᴄ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-11-2020، 21:01)ѕιƖeɴce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زیز 18 سال؟ ××××

دردای من +۲۵=v

خيلي ناراحت شدم ._.
فكر ميكردم درد من بيشتر دارم Undecided
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*
(07-11-2020، 21:14)|ᴛᴏxɪᴄ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-11-2020، 21:14)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام سلام ^.^

سلام^^

عشقم چطوره؟
 سپاس شده توسط ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ
اه نمیشههه با این اواتارم کنار نمیام._.

پینترست و حذفش کردم دیگم نصب نمیشه._.
 سپاس شده توسط *VENUS* ، مـ༻؏☆جـےـیــّ◉ـב
(07-11-2020، 21:15)Маджид Гангстер نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دردای من +۲۵=v

خيلي ناراحت شدم ._.
فكر ميكردم درد من بيشتر دارم Undecided

همه دردای خودشونو دارن عزیز
شاید همه فک میکنن من میخندم و شادم
ولییی...
دردای زیادی دارم(:

(07-11-2020، 21:15)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام^^

عشقم چطوره؟

عالی(:
نآشناس
 سپاس شده توسط ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ ، *VENUS* ، مـ༻؏☆جـےـیــّ◉ـב

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 174 مهمان