امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 4.13
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگـو آزاد نسخـ ـه ۳۸7

(07-11-2020، 12:34)|ᴛᴏxɪᴄ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-11-2020، 12:33)ֆɦǟɢɦǟʏɛɢɦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@esiesi
ی بار منو سرکار گذاستین|:
فقط یادمه خیلی عصببببی شدم|:
آقا احسان؟!
33

پس از اون کرمی هاس=vvvv

اره بنظرم:ngh:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(((:

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
•ناشناس•
 سپاس شده توسط ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ ، Emmɑ
آگهی
الهه عشق من اومد^.^
نآشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ
(07-11-2020، 12:33)ֆɦǟɢɦǟʏɛɢɦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@esiesi
آقا احسان؟!
33

سلام زیبا
اگه بگی کدومشونی و چطوری سرکار گذاشتم بیشتر میتونم کمک کنم 
ناصر هستم (((:
گفتگـو آزاد نسخـ ـه ۳۸7 156
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ
(07-11-2020، 12:37)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-11-2020، 12:31)|ᴛᴏxɪᴄ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منو بگو که اومدم برات چسب از بالای کوه اوردم تا پشماتو بچسبونی.-.

من یادم نمیاد که دیشب صبحونه چی خودم(نکته رو بگیر:*
چرا یکی باید بخواد پشماشو بچسبونه زیبا؟ 

حله راحت باش (((:

قصد من فقط کمک بود:*

(07-11-2020، 12:37)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-11-2020، 12:34)|ᴛᴏxɪᴄ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پس از اون کرمی هاس=vvvv

هیچ ایده ای نداری ((((:
از اونایی که منو میشناسن بپرسی بهت میگن (((((((((((:::

اها فهمیدم تو کی ایD:
همونی که ارمینا از دست اذیتای تو زن علی شده بود:|||
نآشناس
 سپاس شده توسط ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ ، esiesi ، شـــقآیــق
@♡ᴊɪᴍɪɴᴀ✿
پشمکم کجایی؟^-^
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، لــــــــــⓘلی
@"ʀօʍɨʀ"
داستان دارع بو دار میشه=v
نآشناس
 سپاس شده توسط ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ ، شـــقآیــق
@esiesi

تو بیو زدی احسان!D:
تو با ارمینا در گذشته نسبتی نداشتی؟14k
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، شـــقآیــق ، esiesi
(07-11-2020، 12:43)ʀօʍɨʀ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@esiesi

تو بیو زدی احسان!D:
شما با ارمینا در گذشته نسبتی نداشتی؟14k

فک کنم بابابزرگمونهD=
نآشناس
 سپاس شده توسط ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ ، شـــقآیــق
(07-11-2020، 12:39)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@esiesi
آقا احسان؟!
33

سلام زیبا
اگه بگی کدومشونی و چطوری سرکار گذاشتم بیشتر میتونم کمک کنم 
ناصر هستم (((:

ببخشید سلام
یادم نیس..تازه عضو شده بودم
هش ماه پیش|:
احسان نبودین33
..خوش حال شدم دوباره دیدیم شمارو((:
(((:

•ناشناس•
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، esiesi ، ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ ، Emmɑ
(07-11-2020، 12:43)|ᴛᴏxɪᴄ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

"ʀօʍɨʀ"
داستان دارع بو دار میشه=v
من سرما خوردم بو نمیگیره:> دی
جالب شدD:
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، شـــقآیــق

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 115 مهمان