امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 4.13
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگـو آزاد نسخـ ـه ۳۸7

(07-11-2020، 12:18)|PARHAM| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-11-2020، 12:17):ǟrǟֆɦ :м نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بروبابا نمیخواد بهمن هشدار بدی
پس این بحث رو ادامه نده.

برو بابا هری
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس بگو (;

هَمِعٕ فاٰز گَنّگِستِر وَلّی تآ شَب نَشُدِح باٰس خٖونِع بآشَن♂❤

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گفتگـو آزاد نسخـ ـه ۳۸7 153
آگهی
(07-11-2020، 12:21):ǟrǟֆɦ :м نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-11-2020، 12:18)|PARHAM| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پس این بحث رو ادامه نده.

برو بابا هری
مثل اینکه چشمتون رو روی ارسال های من بستید.
گفتم ادامه نده!
Everything is Temporary(:
(07-11-2020، 12:20)|ᴛᴏxɪᴄ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

"ʀօʍɨʀ"
این جوجه:>
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، شـــقآیــق
(07-11-2020، 12:11)|ᴛᴏxɪᴄ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-11-2020، 12:02)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه متاسفانه، اگه هورمون بزنن بهشون برعکس میشه داستان 

+ آشنا میزنی ((:

اععع توD:
پشمام
تو کی ای که منو یادته؟ ((((:::
(07-11-2020، 12:17)ʀօʍɨʀ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شاید اسم این هورمون همون اعتقاد باشه:>

+نه والا همین یه اکانتو داریم دیگه!:
Telegh_01 کار جالبی می کنی ادامه بده!

حال میده
امتحانش کن
باید پایه خدمتت از 6 سال رد شه تو کمپ فلش (((((:
 سپاس شده توسط ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ ، *Aɴѕel* ، شـــقآیــق
(07-11-2020، 12:21)|PARHAM| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-11-2020، 12:21):ǟrǟֆɦ :м نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برو بابا هری
گفتم ادامه نده!

چشمم بازه مث بضیا کور نیسم
ناشناس بگو (;

هَمِعٕ فاٰز گَنّگِستِر وَلّی تآ شَب نَشُدِح باٰس خٖونِع بآشَن♂❤

(07-11-2020، 12:23)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-11-2020، 12:11)|ᴛᴏxɪᴄ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اععع توD:
پشمام

بزار چسب بدم<=
+
جدیدم حاجی
ولی فک کنم یه بار باهات صحبت کردع بودم
نآشناس
 سپاس شده توسط esiesi ، ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ
(07-11-2020، 12:24):ǟrǟֆɦ :м نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-11-2020، 12:21)|PARHAM| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گفتم ادامه نده!

چشمم بازه مث بضیا کور نیسم
خب خدا رو شکر.
باشه،اصن ادامه.
بشین اینجا تا مدیر بیاد اخطارت بده.
Everything is Temporary(:
(07-11-2020، 12:23)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اععع توD:
پشمام

(07-11-2020، 12:17)ʀօʍɨʀ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شاید اسم این هورمون همون اعتقاد باشه:>

+نه والا همین یه اکانتو داریم دیگه!:
Telegh_01 کار جالبی می کنی ادامه بده!

حال میده
امتحانش کن
باید پایه خدمتت از 6 سال رد شه تو کمپ فلش (((((:
تا اون موقع پیر شدم که:>
اگه زنده موندیم حتما امتحان می کنیم4fvf
 سپاس شده توسط esiesi
(07-11-2020، 12:23)ʀօʍɨʀ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-11-2020، 12:20)|ᴛᴏxɪᴄ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

"ʀօʍɨʀ"

شبیه منه^.^
نآشناس
 سپاس شده توسط ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ
+شما دو نفر برید تو.خ دعوا کنید برای حل مشکلاتون به گ.ا مراجعه نکنید!=>

(07-11-2020، 12:25)|ᴛᴏxɪᴄ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-11-2020، 12:23)ʀօʍɨʀ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شبیه منه^.^

تو کیوت تری لیدی:v
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 105 مهمان