امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 4.13
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگـو آزاد نسخـ ـه ۳۸7

(04-11-2020، 23:11)|PARHAM| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-11-2020، 23:10)i_crazygirl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Telegh_07Telegh_07

سلامت اولاسان
لپات گل کرد.

(04-11-2020، 23:11)جاویدم نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام و صدسلام
ما چهار نفر بیشتر نیستیم اون 96 تا رو بزار تو جیبت

ن لپام غنچن Undecided Big Grin Cool
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، _leιтo_
آگهی
(04-11-2020، 23:11)|PARHAM| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-11-2020، 23:11)جاویدم نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام و صدسلام

پس واسه هرکدومتون چندتا میرسه
یار مگو که من منم
من نه منم نه من منم
گر تو تویی و من منم
من نه منم نه من منم
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
(04-11-2020، 23:13)i_crazygirl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لپات گل کرد.

ن لپام غنچن Undecided  Big Grin  Cool
انشالله همیشه غنچه باشه.

(04-11-2020، 23:14)جاویدم نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پس واسه هرکدومتون چندتا میرسه
من یکی میخوام.
برو بده در و همسایه
Everything is Temporary(:
 سپاس شده توسط Emmɑ
I walk a lonely road
The only one that I have ever known
یار مگو که من منم
من نه منم نه من منم
گر تو تویی و من منم
من نه منم نه من منم
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
(04-11-2020، 23:16)جاویدم نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

I walk a lonely road
they ly they ly they
(04-11-2020، 23:17)|PARHAM| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-11-2020، 23:16)جاویدم نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

I walk a lonely road
they ly they ly they
dont know where it goes
but its only me and i walk alone
یار مگو که من منم
من نه منم نه من منم
گر تو تویی و من منم
من نه منم نه من منم
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
(04-11-2020، 23:20)جاویدم نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-11-2020، 23:17)|PARHAM| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

they ly they ly they
dont know where it goes
the baby in alone
dont get now
(04-11-2020، 23:20)جاویدم نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

they ly they ly they
dont know where it goes

بیت باکس کدفیش از خود اهنگه بهتره !
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آب کم است
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آن را اسراف نکنید
water is low
Do not waste it
الماء قلیل
لا تسرفوه

سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
(04-11-2020، 23:49)i_crazygirl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ب من همچین فحش دادن Confused

من عکس میمون فرستادم اخه بلد نیستی قشنگ بگی وایسا الان نشون میدم چطوری میگن Big Grin

اسکرین؟ (:
خلاف قوانین؟! تکراری؟! بی کیفیت؟! اسپمزا؟! اسپم؟!کم محتوا؟!
ویلای دو خوابه و ارزان قیمت در نزدیکی دریا در شهر رامسر (:
(04-11-2020، 23:56)☪MR.WINNER☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-11-2020، 23:49)i_crazygirl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ب من همچین فحش دادن Confused

من عکس میمون فرستادم اخه بلد نیستی قشنگ بگی وایسا الان نشون میدم چطوری میگن Big Grin

اسکرین؟ (:

تو گوشیمه اینجا نیس Confused

فردا میفرستم Smile

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 205 مهمان