امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 4.13
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگـو آزاد نسخـ ـه ۳۸7

(04-11-2020، 15:51)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-11-2020، 15:50)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اممم نه بهت میخوره مهربون و شوخ باشی

خوبه خوبه ((:
خودمم نمیدونم کدومشم.

(: Heart
امم درحالی ک شوخی ی رفتاری داری ک باعث جذابیت رفتارت میشه
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Faust
آگهی
(04-11-2020، 15:54)red_Queen نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بعد از چند مدت اومدم فقط تو تگم کردی Telegh_02
باز خوبه شما یادتون هس من هستم  Telegh_01

عشق خواهررر (((:
منم نیستم وگرنه تگت میکردم.
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، red_Queen ، مـ༻؏☆جـےـیــّ◉ـב
Shocked 
(04-11-2020، 10:08)Ξrιc logιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-11-2020، 9:35)ֆɦǟɢɦǟʏɛɢɦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

طراحی دوخت

اها...
(04-11-2020، 9:45)|ᴛᴏxɪᴄ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هوممممممممم!

هوممممممممم؟

(04-11-2020، 9:27)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ترامپ شد یا بایدن؟

تموم نشده هنوز ایالت اصل کاریا موندن و بایدن جلوتره اما سرعت بالا رفتنش کند شده ترامپ داره میرسه
(04-11-2020، 9:32)Маджид Гангстер نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام خوبي ^_^

به نظرم فرقي براي مانداره دونفرشون قول تركوندن ايران رو دادن

قیمتا و همه چی تو ایران بدتر ازین میشه هرکدوم باشن ولی حداقل ترامپ فشار میاره شاید فرجی بشه و این دولت ما کوتاه بیاد 
بایدن باشه شل میگیره و برای مردم که هیچی تغییر نمیکنه اما اون بالایی ها دوباره به کاراشون ادامه میدن
درست حق باشماست ..
بايدن كنترل كننده است فقط اما ترامپ همه جارودست مي گيره انتخاب بشه فاجعه كه هيچ اما شايد دولت مارو تحريك كنه سر سلح چون منافع زيادي دست ماداره
(04-11-2020، 15:54)red_Queen نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"☪MR. WINNER☪"

منکه بهت پیام میدم:ngh:
تو نیستی جواب بدیp336
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(((:

•ناشناس•
 سپاس شده توسط red_Queen
(04-11-2020، 15:26)░4░0░4░ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سرنوشت ما دست چنتا پستچی تو میشیگانه !!

اورگان چی؟آویزونا؟
داکوتاTelegh_01
هشت سال اون جا بودی بسه پاشو بیا
(04-11-2020، 16:01)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عشق خواهررر (((:
منم نیستم وگرنه تگت میکردم.

فدات عشقم
خوبی تو؟
Heart
نه بابا مگه بع تگ کردنه
شوخی کردم
چون هرکسی فک نمیکردم کسی تگم کنه
تعجب کردم Big Grin
.Haters  are my greatest  motivators
https://harfeto.timefriend.net/16596388991788

سپاس شده توسط Faust
(04-11-2020، 16:06)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-11-2020، 15:26)░4░0░4░ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سرنوشت ما دست چنتا پستچی تو میشیگانه !!

اورگان چی؟آویزونا؟
داکوتاTelegh_01

فعلا یه دعا ندبه بخون درست میشه
ناشناس
(04-11-2020، 16:06)ֆɦǟɢɦǟʏɛɢɦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"☪MR. WINNER☪"

تو نیستی جواب بدیp336

اره عشقم دیدم  Heart
ببخشید  بخدا درگیرم زندگیم
الانم دیگه دلو زدم به دریا گفتم یه سر بزنم

اانقد همه اسمشونو زود زود عوض میکنن خیلیارو نمیشناسم  Undecided

مهسا خانوم خیلی نامرده یه زنگی چیزی نمیزنه ای مهسا ی نامرد 19
.Haters  are my greatest  motivators
https://harfeto.timefriend.net/16596388991788

سپاس شده توسط BIG-DARK ، شـــقآیــق
(04-11-2020، 16:09)red_Queen نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-11-2020، 16:06)ֆɦǟɢɦǟʏɛɢɦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو نیستی جواب بدیp336

اره عشقم دیدم  Heart
ببخشید  بخدا درگیرم زندگیم
الانم دیگه دلو زدم به دریا گفتم یه سر بزنم

اانقد همه اسمشونو زود زود عوض میکنن خیلیارو نمیشناسم  Undecided

مهسا خانوم خیلی نامرده یه زنگی چیزی نمیزنه ای مهسا ی نامرد  19

اگع قضیه اسمه من ارشم همون ارشی که میخواست با 9 تا موضوع نویسنده بشهTelegh_39Telegh_59
ناشناس بگو (;

هَمِعٕ فاٰز گَنّگِستِر وَلّی تآ شَب نَشُدِح باٰس خٖونِع بآشَن♂❤

گفتگـو آزاد نسخـ ـه ۳۸7 99
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(04-11-2020، 16:08)░4░0░4░ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-11-2020، 16:06)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اورگان چی؟آویزونا؟
داکوتاTelegh_01

فعلا یه دعا ندبه بخون درست میشه

وقت خاص داره 
حرص نخور خدا کریمه

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 95 مهمان