امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 4.13
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگـو آزاد نسخـ ـه ۳۸7

(03-11-2020، 21:30)♡ᴊɪᴍɪɴᴀ✿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-11-2020، 20:48)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه نه من من)):
نه ببخشید): گریه نکون
فقط راه حلی آرمی ال شدنه ببین تو اکپ فقط تو آرمی ال نیستی):

خیر من من من
عاا چشم ) :
خو من دست ب کار میشم :/

آخرش سر این دعوامون میشه/:
اصن دوتامون نه نه سه تامون خب؟
بی بلا):
آفرین آفرین خب از اکسو برام بگو ببینم چی بلدی
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط لــــــــــⓘلی
آگهی
(03-11-2020، 12:30)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-11-2020، 12:25)ⓓムdყ_vk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ن اردبیل
اردبیل هم داره ولی همه چیه همه چی فک نکنم

منم در شهر کوچکی در کردستان متولد شدم-_-
اردبیل قشنگه نه؟

چقدرم عالی*−*
ما ت شهر نیریم اردبیل بد نیس فقط من از شهرای زیاد بزرگ خوشم نمیاد ی جوری میشم انگار ی ساعت اونجا باشم هس میکنم ده ساله ک ت شهر غریبم ولی با مامانم رفتن رو دوس دارم و بابامهم ولخرجی کردن رو Big Grin
 سپاس شده توسط _sehun_
fly2
Everything is Temporary(:
(04-11-2020، 12:34)|PARHAM| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-11-2020، 12:33)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام سلآم  14k
بفرمایید تو،دم در بده
نه مچکرم فقط اومدم واسه مامانم یکم شکر ازتون بگیرم ..
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ
(04-11-2020، 12:35)ⓓムdყ_vk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-11-2020، 12:30)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم در شهر کوچکی در کردستان متولد شدم-_-
اردبیل قشنگه نه؟

چقدرم عالی*−*
ما ت شهر نیریم اردبیل بد نیس فقط من از شهرای زیاد بزرگ خوشم نمیاد ی جوری میشم انگار ی ساعت اونجا باشم هس میکنم ده ساله ک ت شهر غریبم ولی با مامانم رفتن رو دوس دارم و بابامهم ولخرجی کردن رو Big Grin

منم تو دزج ب دنیا اومدم هیچکی ب جز اوناایی ک تو منتقمونن نمیشناسن شهرو
آره /الودگی و بدبختیه
باباها دست ب ولخرجیشون خوبه
تو شهر ما همه همو میشناسن
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط کــــــــــⓐرمَن
(04-11-2020، 12:36)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-11-2020، 12:34)|PARHAM| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بفرمایید تو،دم در بده
شکرررررررررر،وایسا ببینم.
آها
الان میارم
شما دم در نباشین.
اراذل اوباش زیاده.
Everything is Temporary(:
 سپاس شده توسط *VENUS*
(04-11-2020، 12:28)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-11-2020، 12:11)|ᴛᴏxɪᴄ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جان؟!

نگران من نباش تو بخند براشD:
عشقم .----.
چی شدههههههههه؟؟؟؟

هیچD:.
نآشناس
 سپاس شده توسط *VENUS*
(04-11-2020، 12:35)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-11-2020، 21:30)♡ᴊɪᴍɪɴᴀ✿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیر من من من
عاا چشم ) :
خو من دست ب کار میشم :/

آخرش سر این دعوامون میشه/:
اصن دوتامون نه نه سه تامون خب؟
بی بلا):
آفرین آفرین خب از اکسو برام بگو ببینم چی بلدی

اکی حلهTelegh_01
اممم .. یاخدا :/
سهون رپره :/
چانیولم رپه و پارکه D:
دیگه همین دیگه :/
Karlina
 سپاس شده توسط _sehun_
(04-11-2020، 12:34)♡ᴊɪᴍɪɴᴀ✿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-11-2020، 12:32)ⓓムdყ_vk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سرمایه سرمایه سرمایه31ابنبات ابنبات ابنبات497توت فرنگی توت فرنگی توت فرنگی16
واووووووو32

عشقم نفس از ته دل دوست دارم D:♡

عرررررررررಥ_ಥمنم همینطور جیمنام عسل کیوت عررررررروووو حیح*−*
 سپاس شده توسط لــــــــــⓘلی
(04-11-2020، 12:37)|PARHAM| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-11-2020، 12:36)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شکرررررررررر،وایسا ببینم.
آها
الان میارم
شما دم در نباشین.
اراذل اوباش زیاده.

مچکرم من خودم از دسته ی اراذلم ×.×
 سپاس شده توسط ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ ، SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 171 مهمان