امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 4.13
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگـو آزاد نسخـ ـه ۳۸7

(03-11-2020، 13:07)ρσєѕɪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-11-2020، 17:35)ֆɦǟɢɦǟʏɛɢɦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واسه تو واسه اون

الان با هم حرف زدیم دیگه عزیزم :>
حقیقتش اون رو نفهمیدم با کی بودی !

هعععععی(: Heart
اون دیگه..M
روب راهی؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(((:

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
•ناشناس•
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، ρσєѕɪ
آگهی
(03-11-2020، 13:09)|ᴛᴏxɪᴄ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-11-2020، 13:07)ρσєѕɪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فَندُق , چطوری ؟ ^^
شبیه کارمل شدم از بس خوابیدم>_<
پوففف
O_O
جوجه ؟! ^.^ تا الان خواب بودی؟
(03-11-2020، 9:10)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببین نوبت کیههههه ^.^
بی اف افم !
نمیدونم از کجا شروع کنم. اول اینو بگم که تو توی زندگی من مثه معجزه ای . دقیقا وقتی اومدی که بهت احتیاج داشتم
همیشه پشتمی مثه کوه. دلم همیشه بهت گرمه
راز دارمی ، همدممی
هیچ وقت فکر نمیکردم یه دوست مجازی بتونه از تموم دوستای واقعیم بهم نزدیک تر بشه!
تو اینقدر مهربونی که نمیتونی تحمل کنی کسی ازت ناراحت باشه حتی اگه حق با تو باشه .. البته این اخلاقت بهت آسیب میزنه
همیشه از خودت میگذری که دوستاتو خوشحال کنی
اینم باید اعتراف کنم که خیلی بیشتر از سنت میفهمی و خیلی عاقلی
مشاور خیلی خوبی میشی
یکی از موهبتایی که داری اینکه میتونی تو برخورد اول کاری کنی که طرف مقابلت عاشقت بشه *.*
اصلا کم نمیاری ! اگه کسی مخصوصا دوستاتو اذیت کنه دهنش سرویسه !
به حرفات و قولات پایبندی همینطور به احساساتت.. وقتی یه حسی به کسی داری ( چه مثبت چه منفی ) بهش پایبند میمونی
اینم بگم که آدمی به محشریه تو باید اعتماد بنفس بیشتری داشته باشه >_< ! یکم خودتو دست کم میگیری
مهربون، باهوش، دوست داشتنی ، جذاببببب ، عمر ، زندگی ، عشقققق
خودتم میدونی که من چقدر دوست دارم و تو کاری کردی موندگار بشم
در کل من عاشقتم ! بمونی واسم همیشه ^_^

یعنی من غش کنم برات
^^
نآشناس
 سپاس شده توسط *VENUS*
22 22 22 44
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، BIG-DARK ، لــــــــــⓘلی

(02-11-2020، 17:35)ֆɦǟɢɦǟʏɛɢɦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واسه تو واسه اون

(02-11-2020، 17:39)|ᴛᴏxɪᴄ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دلبرم دلبرک^^

فَندُق , چطوری ؟ ^^

-

کاربر حرفه‌ای همون کاربر عادیه منتهی تجربه‌ش بیشتره و موضوعات و ارسال ها و .. زیادی نسبت به کاربرای عادی داره .
زیاد این مسئله رو جدی نگرید !

به ! سلام العلیکم ^.^
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ
(03-11-2020، 13:11)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-11-2020، 13:09)|ᴛᴏxɪᴄ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شبیه کارمل شدم از بس خوابیدم>_<
پوففف
O_O

جیک جیک جیک^^
نآشناس
 سپاس شده توسط *VENUS*
(03-11-2020، 13:11)|ᴛᴏxɪᴄ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-11-2020، 9:10)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببین نوبت کیههههه ^.^
بی اف افم !
نمیدونم از کجا شروع کنم. اول اینو بگم که تو توی زندگی من مثه معجزه ای . دقیقا وقتی اومدی که بهت احتیاج داشتم
همیشه پشتمی مثه کوه. دلم همیشه بهت گرمه
راز دارمی ، همدممی
هیچ وقت فکر نمیکردم یه دوست مجازی بتونه از تموم دوستای واقعیم بهم نزدیک تر بشه!
تو اینقدر مهربونی که نمیتونی تحمل کنی کسی ازت ناراحت باشه حتی اگه حق با تو باشه .. البته این اخلاقت بهت آسیب میزنه
همیشه از خودت میگذری که دوستاتو خوشحال کنی
اینم باید اعتراف کنم که خیلی بیشتر از سنت میفهمی و خیلی عاقلی
مشاور خیلی خوبی میشی
یکی از موهبتایی که داری اینکه میتونی تو برخورد اول کاری کنی که طرف مقابلت عاشقت بشه *.*
اصلا کم نمیاری ! اگه کسی مخصوصا دوستاتو اذیت کنه دهنش سرویسه !
به حرفات و قولات پایبندی همینطور به احساساتت.. وقتی یه حسی به کسی داری ( چه مثبت چه منفی ) بهش پایبند میمونی
اینم بگم که آدمی به محشریه تو باید اعتماد بنفس بیشتری داشته باشه >_< ! یکم خودتو دست کم میگیری
مهربون، باهوش، دوست داشتنی ، جذاببببب ، عمر ، زندگی ، عشقققق
خودتم میدونی که من چقدر دوست دارم و تو کاری کردی موندگار بشم
در کل من عاشقتم ! بمونی واسم همیشه ^_^

یعنی من غش کنم برات
^^

هنوزم کلی حرف داشتم ولی گفتم سر بچه ها درد میگیره ._.
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*
(03-11-2020، 13:11)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فَندُق , چطوری ؟ ^^

-

کاربر حرفه‌ای همون کاربر عادیه منتهی تجربه‌ش بیشتره و موضوعات و ارسال ها و .. زیادی نسبت به کاربرای عادی داره .
زیاد این مسئله رو جدی نگرید !

به ! سلام العلیکم ^.^

سلام جیککک جیکککک^.^
نآشناس
 سپاس شده توسط *VENUS*
(03-11-2020، 13:12)|ᴛᴏxɪᴄ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جیک جیک جیک^^

دیگه خستگیا برطرف شدهههه پس ^.^
پاشو پاشو برو ورزش
راستییی دیگه باشگاه نمیری؟
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*
(03-11-2020، 13:11)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

22  22  22  44

به به چه رقصی گذاشته
راستی چرا رمان فلشخوریو نمیذاری
ناشناس بگو (;

هَمِعٕ فاٰز گَنّگِستِر وَلّی تآ شَب نَشُدِح باٰس خٖونِع بآشَن♂❤

گفتگـو آزاد نسخـ ـه ۳۸7 49
 سپاس شده توسط _sehun_

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 193 مهمان