امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 4.13
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگـو آزاد نسخـ ـه ۳۸7

(01-11-2020، 22:10)☪MR.WINNER☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-11-2020، 21:57)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود عامون برتو

اون دوستمون ک تگ کرد احتمالا از بچه های همین گپه
حالا کیست نمیدانم
دوستان قدیم؟
جدید؟

همین گپ؟ :/ یعنی چی؟
خوب سوتی قشنگی دادم
منظورم گ.ا و سایت
هیچی بیخیال
آگهی
(01-11-2020، 14:00)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://uupload.ir/files/c18r_۲۰۲۰۱۰۰۳_۱۲۴۵۱۴.jpg
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://uupload.ir/files/eunc_۲۰۲۰۱۰۰۳_۱۲۴۵۲۲.jpg

عشق من^.^
نآشناس
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، _sehun_
@"|ᴛᴏxɪᴄ|"
سلام خوبی؟
چه آواتار زیبایی داری8-8
Everything is Temporary(:
در اعلام امروز برای اعمال محدودیت های جدید، سه استان قرمز مازندران، گیلان و گلستان مستثنی شده‌اند!
این حجم از حماقت فقط خیانت رو میرسونه 
شمالیا آماده باشینTelegh_35
البرز رو جز تهران حساب کردن شدیم بچه تهرونTelegh_01
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
من قرنطینم،ولی کرونا ندارمUndecided

@Đęąđ.ğïřł
چرا نمیخوابی(:؟

سپاس شده توسط Đęąđ.ğïřł
(02-11-2020، 0:15)|PARHAM| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@Đęąđ.ğïřł

نمیبره
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
(02-11-2020، 0:34)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-11-2020، 0:15)|PARHAM| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@Đęąđ.ğïřł

نمیبره
کافیه فقط به یک نقطه نگاه کنی.
بعد چشمات رو ببندی.
و به یک موضوع بزرگ فکر کنی و وقتی بیدار میشی
میفهمی که صبح شده و تو خواب بودی
 سپاس شده توسط Đęąđ.ğïřł
(02-11-2020، 0:36)|PARHAM| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-11-2020، 0:34)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمیبره
کافیه فقط به یک نقطه نگاه کنی.
بعد چشمات رو ببندی.
و به یک موضوع بزرگ فکر کنی و وقتی بیدار میشی
میفهمی که صبح شده و تو خواب بودی

شاید باورت نشه ولی فکرای کوچیک بزرگ نمیزاره بخوابم
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
(:☠️...
Vibe
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(01-11-2020، 17:29)Маджид Гангстер نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-11-2020، 17:13)ⓓムdყ_vk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باورم نمیشه بعد مدت ها دوم شدم
مدیر هیدن کلا با من مشکل داری وقتی میخوام جواب بدم مبیندی ک موضوع روಥ_ಥولی این بار خوب شد
==========================
@"Маджид Гангстер"
بیا بریم دنبالش بگردیم مادران گم نمیشنng2ikeike

كجا بگرديم گفت برو نون بگير نرفتم
فكر كنم تو صف موندع

اااا خاله ریزه!شاید با ی قاشق جادویی تبدیل ب ی خاله ی ریز شده و داشته ب گربه کمک میکرده دیر کرده نترس میاد((=

(01-11-2020، 17:30)♡ᴊɪᴍɪɴᴀ✿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-11-2020، 17:28)ⓓムdყ_vk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Heart
اگ دیروز بود من دیگ سرم میترکید((=
برو بشین بخون اصن چیزی نداره اسونه

از خودمون خندم میگیرهTelegh_01
یاا چرا؟! :/
اومم وقت استراحتمه فعلا :/

ما خنده داریم("
خب از ساعت یازده تا ساعت هشت کم نیس تاಥ_ಥ

(01-11-2020، 18:26)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@ⓓムdყ_vk
کوکولیی*-*

جانم سهونا*−*
 سپاس شده توسط لــــــــــⓘلی ، _sehun_

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 169 مهمان