11-10-2020، 15:06
خب (:
پسر باادبیه *_*
شوخ
مثل داداش کوچیکم دوسش دارم ((:
آروم &__&
مهربون ^__^
همین...
بای ((:
پسر باادبیه *_*
شوخ
مثل داداش کوچیکم دوسش دارم ((:
آروم &__&
مهربون ^__^
همین...
بای ((:
|
《 تـصور ما از کاربران فلشخـور 》 |
||||||||||||||||||||||||||||||||
11-10-2020، 15:06
خب (:
پسر باادبیه *_* شوخ مثل داداش کوچیکم دوسش دارم ((: آروم &__& مهربون ^__^ همین... بای ((:
11-10-2020، 18:07
خب چی بگم... O_o
بچه خوبیه مهربونه با ادبه به نظرم درس خونه شوخه :-)
11-10-2020، 21:15
به به با حضور افتخاری آرش/:
ایشان کمی بی تر ادب D:می باشند مهربان بچه با مزه ایه خیلی زود با بقیه گرم می گیره شوخی میکنه ولی گاهی اوقات شوخیاشو باور می کنم(خاک تو سرم) حرف گوش نمی کنه/: با معرفت صاف و زلال همچو رود موفق باشی(: یاعلی
(11-10-2020، 14:01)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. بلی بلی شما لطف داری خیلیم لطف داری منم راضیم (11-10-2020، 14:06)ֆɦǟɢɦǟʏɛɢɦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ممنونم خانوم شقایق شما هم با ادبید فقط یکم عصبی (11-10-2020، 14:18)|ᴛᴏxɪᴄ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. اون دفعه اینو گفتی به هر حال گفتی ممنونتم رومخی از شماس (11-10-2020، 15:06)وحید.a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ای جان داداش گلم منم دوست دارم داداشم اروم نیستم شیطونم مهربونی از شماست بای بای (11-10-2020، 18:07)9723380006 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. رسید به ایشون خوبی از خودتونه مهربونیم از خودتونه با ادبی از خودتونه درس خونم هستم خیلی ممنونم که نظرتو دادی (11-10-2020، 21:15)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. به به بانو صبا خواهر بزرگ مهربونم بلی بلی مهربونی از شماس چاکریم ززود باور نباش اینو خوب اومدی هیچی گوش نمیکنم صاف و زلال همچو رود بانو صبا ممنونم صبا که نظر دادی قربون همتون نظر دادید
29-10-2020، 17:20
حاضـــر برای دور سوممم ^_^
31-10-2020، 7:12
با حضور @"ѕєнυη" دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
31-10-2020، 7:41
اهم اهم..
خب فاطمه چی بگم|: فاطمه ی کوچولو بی ادب میزنه بعددددد قیافشم باحالههه...قدش از من بلندترههههه عاشق کره...عاشقه اکسو...عاشقه سهون همیشه ادمو میخندونهه قرار بود باهم بریم زیر ی سقفک نشد دختر خوبیه(((: دوست دارم
سلام
یه دختر خوب اگه عصبی شد یا باید مقاومت کنی یا فرار کنی حالا هم منو نکشه خوبه از نظر من باشه همه چیش کامله فقط عصبی بودنش عینکی نیست همه چی میدونه و توی همه جور بحثا شرکت میکنه و سربلنده و یچیزی همش میگه زشته بر عکس من که میگم خیلی خوشگلم با جوشای بلوغمدیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. همین دیگه خدافظ
31-10-2020، 9:37
سهون لاور.......
همین
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|