امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

≈ گفتگـو آزاد نسخـ ـه ۳۸۶ ≈

(29-10-2020، 20:05)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-10-2020، 19:59)ֆɦǟɢɦǟʏɛɢɦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اااااا واقعاBe6
چ کاره زشتیییییی
بیا پشت رومیر حرف بزنیمaquarium

اونم خوبهههه
دیدی چه دختریه؟

واااییییی ارههههه
پیشه توام اومد اونا رو گفت؟Bl4
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(((:

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
•ناشناس•
آگهی
(29-10-2020، 20:06)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-10-2020، 20:01)|ᴛᴏxɪᴄ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اه اه زبونتو گاز بگیر

T_T
دیدی با من چی کار کرد؟
کی
هر کی بود ..... خورد-_-
نآشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(29-10-2020، 20:01)ʜɪᴅᴅᴇɴ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-10-2020، 19:58)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من هم تیمیش بودممم
من یارش بدمممم
منو ول کرد تا بمیرمم
دروغ نگو دیدی انصافا پنج شیش نفرو زدم نجاتت دادم؟ 
کرک و پر بهت نباید مونده باشه

چرا نذاشتی من ماشین سواری کنم؟ زورت به دختر مردم رسیدهههه؟!
 سپاس شده توسط ʜɪᴅᴅᴇɴ ، شـــقآیــق
(29-10-2020، 20:04)|ᴛᴏxɪᴄ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-10-2020، 20:04)ʜɪᴅᴅᴇɴ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه 50 درصد ام بهت بدم |تیر خلاص!| تعلیق میشی 
شوخی شوخی میشه  Bl8

بن کن Bl8
وقتی گولاخ میشی  اخم میکنی جذاب تر میشی  Bd5
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(29-10-2020، 20:03)|ᴛᴏxɪᴄ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-10-2020، 19:52)ʜɪᴅᴅᴇɴ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بی تربیته ولش کن ..

گولاخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ

(29-10-2020، 20:03)ʜɪᴅᴅᴇɴ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هروقت من میکشتم یکیو، تا بهبود بدم خودمو یهو میومدی چپاول میکردی جنازشو میرفتی..

گولاخ
گولاخ

میشه حالا بن کنی؟! Bl8

گولاخ که فوش نیست
ناشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(29-10-2020، 20:07)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-10-2020، 20:01)ʜɪᴅᴅᴇɴ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دروغ نگو دیدی انصافا پنج شیش نفرو زدم نجاتت دادم؟ 
کرک و پر بهت نباید مونده باشه

چرا نذاشتی من ماشین سواری کنم؟ زورت به دختر مردم رسیدهههه؟!
داشتی درو دیوارو نگاه میکردی بابا معلوم نبود با خودت چند چندی
برات بوق زدم دوس داشتی؟  Telegh_01
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، شـــقآیــق ، *VENUS*
(29-10-2020، 20:07)ʜɪᴅᴅᴇɴ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-10-2020، 20:04)|ᴛᴏxɪᴄ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بن کن Bl8
وقتی گولاخ میشی  اخم میکنی جذاب تر میشی  Bd5

دلربایی هم بلد نیسی.-.
گاگول
نآشناس
 سپاس شده توسط ʜɪᴅᴅᴇɴ ، شـــقآیــق
(29-10-2020، 20:03)ʜɪᴅᴅᴇɴ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هروقت من میکشتم یکیو، تا بهبود بدم خودمو یهو میومدی چپاول میکردی جنازشو میرفتی..

بیخوددد!! من ۳ بار نرفتم سراغ جایزه ها که تو بگیری!!
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، ʜɪᴅᴅᴇɴ ، شـــقآیــق
(29-10-2020، 20:06)ʜɪᴅᴅᴇɴ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-10-2020، 20:04)ֆɦǟɢɦǟʏɛɢɦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یاده دوستم افتادم همیشه اینو میگفBe5
شکر شکر
توپه توپ14k
درسا خوبن؟:ngh:
درسا رو ازش خبر ندارم
فاطمه خوبه هر روز باهاش در ارتباطم تغریبا

ب ما هرروزمیگن خانماااااااا امروز تشکیل نمیشه|:
فاطمه؟!
(((:

•ناشناس•
 سپاس شده توسط ʜɪᴅᴅᴇɴ
Bb7
Everything is Temporary(:

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 13 مهمان