امتیاز موضوع:
  • 43 رأی - میانگین امتیازات: 3.37
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

« عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3

"It doesn't matter what are they thinking about "U
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Vibe
پاسخ
 سپاس شده توسط فرنودِ بن گیومرث ، *Aɴѕel* ، *VENUS* ، لــــــــــⓘلی ، ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ ، جاویدم ، ρσєѕɪ ، شـــقآیــق ، Emmɑ ، єη∂ℓєѕѕღ ، ραтяιcια ، من یه دخترمم
آگهی
همسایتون شدم دیگه|: دی
پاسخ
 سپاس شده توسط _sehun_ ، جاویدم ، *Aɴѕel* ، ρσєѕɪ ، Emmɑ ، *VENUS* ، Ξrιc logιc ، لــــــــــⓘلی ، †ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† ، Волшебник ، شـــقآیــق ، مـ༻؏☆جـےـیــّ◉ـב ، ραтяιcια ، من یه دخترمم
غلط منم(:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس بگو (;

هَمِعٕ فاٰز گَنّگِستِر وَلّی تآ شَب نَشُدِح باٰس خٖونِع بآشَن♂❤

« عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3 20
پاسخ
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، *VENUS* ، شـــقآیــق ، Emmɑ ، جاویدم ، ραтяιcια ، من یه دخترمم
جر
پاسخ
 سپاس شده توسط єη∂ℓєѕѕღ ، SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، مـ༻؏☆جـےـیــّ◉ـב ، جاویدم ، _leιтo_ ، ραтяιcια ، *VENUS* ، †ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† ، Ξrιc logιc ، شـــقآیــق ، BIG-DARK ، من یه دخترمم
[=ᴘᴇᴀᴄᴇ ᴏғ ᴍɪɴᴅ
نآشناس
پاسخ
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ ، єη∂ℓєѕѕღ ، ɪᴄᴇ ، شـــقآیــق ، ßяɪcε ، _sehun_ ، لــــــــــⓘلی ، Ξrιc logιc ، †ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† ، *VENUS* ، فرنودِ بن گیومرث ، جاویدم ، ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ ، ραтяιcια ، من یه دخترمم
دختر و پسر نداره، تو این شرایط آدمی به درد رابطه میخوره که مستقل باشه
نه اینکه بحث پول باشه نه، خودش تو محیط بوده و شرایط و هزار تا فشار رو میبینه دیگه از آدم توقعای الکی نداره

مازندران-رامسر
پاسخ
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، ρσєѕɪ ، SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، *VENUS* ، ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ ، *Aɴѕel* ، جاویدم ، Волшебник ، ßяɪcε ، فرنودِ بن گیومرث ، BIG-DARK ، B I N A M ، ραтяιcια ، من یه دخترمم ، ⓩⓐⓗⓡⓐ
کاشکی آخر این سوز بهاری باشد...
View this post on Instagram

A post shared by امپراطور کوزکو | زینب موسوی (@iamkuzcooo)

پاسخ
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، *VENUS* ، Emmɑ ، _leιтo_ ، _ƇRAƵƳ_ ، ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ ، جاویدم ، من یه دخترمم
....
دشت لآر...

زشتم عمه وسطیتونه/:
(((:

•ناشناس•
پاسخ
 سپاس شده توسط سهَ‌ند ، _leιтo_ ، *Aɴѕel* ، SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، من یه دخترمم ، *VENUS* ، Ξrιc logιc ، @پوریا@ ، ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ ، ƁяιƖƖιαηт ، لــــــــــⓘلی ، فرنودِ بن گیومرث ، †ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† ، _sehun_ ، جاویدم ، єη∂ℓєѕѕღ ، Ɗєя_Mσηɗ ، امیر‌حسین ، ραтяιcια
دقت کردین ک اخرین
پاییز قرنِ؟ ازش لذت ببرید(:
Vibe
پاسخ
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، فرنودِ بن گیومرث ، ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ ، من یه دخترمم ، *Aɴѕel* ، _sehun_ ، جاویدم ، Ξrιc logιc ، єη∂ℓєѕѕღ ، *VENUS* ، امیر‌حسین ، _ƇRAƵƳ_ ، _leιтo_ ، ραтяιcια
ماهم این هفته برون رفت وبه چشمم سالیست
حال هجران تو چه مشکل حالیست
View this post on Instagram

A post shared by امپراطور کوزکو | زینب موسوی (@iamkuzcooo)

پاسخ
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، *Aɴѕel* ، _leιтo_ ، جاویدم ، من یه دخترمم ، ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ ، _ƇRAƵƳ_ ، *VENUS* ، فرنودِ بن گیومرث ، _sehun_ ، Emmɑ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  هستی نیستی {نسخه 2}
  « عـکس هـای خـلاقـانه از خـود و محـیط اطـرافتان ! »
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 5 مهمان