امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.25
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

▼ گفتگـو آزاد نسخـ ـه ۳۸3 ▼

اقا صابر حاجی اینا دارن گروه تشکیل میدن واسه برانداز فلشخور :-|
به قول بزرگی: توصیه های ایمنی رو جدی بگیرید
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آب کم است
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آن را اسراف نکنید
water is low
Do not waste it
الماء قلیل
لا تسرفوه

آگهی
چقدر جواب دادن سخت شده قبلا اینجوری نبود قاطی میشه الان ?? Big Grin
(14-10-2020، 22:33)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-10-2020، 22:30)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوشبختم مهسا((=
من تا به کسی اصل بدم دق مرگش میکنم حاجی/=
حدس بن دخترم یا پسر؟

معنی=تو ام خیلی بی مزه عی/=
درست فرمودم؟
عه عههه نهههه !!
جیگر طلا هر کیه که من دوسش دارم !

عررررر توام خیلی***(من هرکیو دوست بدارم زیاد بش فحش میدم متاسفانه Telegh_59 )

من دخترم یا پسر مساله این است
26 سالمه یا 12 مساله این است
اسمم سهونه یا فاطمه مساله این است/=
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط *VENUS*
(14-10-2020، 22:34)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-10-2020، 22:33)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عه عههه نهههه !!
جیگر طلا هر کیه که من دوسش دارم !

تو دختری ۱۲ سالته اسمت هم فاطمه اس
 سپاس شده توسط _sehun_
(14-10-2020، 22:20)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-10-2020، 22:18)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سرِ شبه هنوز :|

شمام میتونی بیدار باشی ^.^
اقایونو گفتم..
اصلا معنی نداره پسر تا این موقع بیدار بمونه

بوس بت :*
ولّااا D:
 سپاس شده توسط *VENUS*
(14-10-2020، 22:39)گیسو جون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-10-2020، 22:34)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه من سهونم 26 سالمه پسرم تازه ایرانیم نیستم اسممو بزن تو نت از بس معروفم بیو مو میاره Cool /=
(14-10-2020، 22:24)Moяѕє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-10-2020، 22:19)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه خدا میدونه , یه سبزیمون D::

تو خیلی عبضی شدی v :  

دروغ میگم بگو دروغ میگی D;
حرص خوردن نداره ک :v
 سپاس شده توسط ρυяρℓє_ѕку
(14-10-2020، 22:41)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-10-2020، 22:39)گیسو جون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه من سهونم 26 سالمه پسرم تازه ایرانیم نیستم اسممو بزن تو نت از بس معروفم بیو مو میاره Cool /=

ای جانم عزیزمممم Smile Heart
شما ده نفری که رفتید خبر های 2020 اکسورو خوندید یه سپاس هم میدادی پدرم درومد تا اونارو گذاشتم/=

(14-10-2020، 22:42)گیسو جون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-10-2020، 22:41)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ای جانم عزیزمممم Smile Heart

و هیچکی باور نمیکه که سهونم/=
فاطمه صدام نکن سهون صدام کن Wink
تو چرا اسمت مهساس ولی اسمت گیسو جونه؟/=
(14-10-2020، 22:32)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-10-2020، 22:30)جاویدم نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اصن کسایی که نت شبانه میخرن نوع استفادشون از اینترنت متفاوته.

اشتباست برادر من !

ولی من شنیده بودم اونایی که شبانه میخرن میرن سایتهای مستهجن
یار مگو که من منم
من نه منم نه من منم
گر تو تویی و من منم
من نه منم نه من منم
 سپاس شده توسط *VENUS*

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 18 مهمان