امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.25
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

▼ گفتگـو آزاد نسخـ ـه ۳۸3 ▼

@чернаяЛуна
@▪неизвестный▪
Wassup pals 
▼ گفتگـو آزاد نسخـ ـه ۳۸3 ▼ 130
 سپاس شده توسط ▪неизвестный▪
آگهی
(14-10-2020، 21:39)Маджид Гангстер نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-10-2020، 21:37)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(=
خانم مرده؟/=

خانم مرده crying
يا خانم مردء Undecided

Telegh_01
جنسیت آن زن است/=
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط مـ༻؏☆جـےـیــّ◉ـב
@"ѕєнυη"
اون لینکی که از آواتارت گذاشتی تو تاپیک آرشیو امضا و آواتار
اگه اواتارت رو تغییر بدی عکس اون لینک هم تغییر میکنه...
در نتیجه اواتار قبلیت یادگاری نمیمونه
برو سایت یو آپلود بخش اپلود از آدرس سپس لینک اواتار فعلیت رو بزار تو یکی از اون کادر ها
حالا رو گزینه آپلود بزن لینک اولی رو بزار توی ارسالت جای اون لینکی که گذاشتی برای اواتار

نمونه:
ارسال تاپیک امضا و اواتارت رو ویرایش کن بعد این لینک رو بزار جای اون لینکی که بالاش نوشتی اواتار
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://uupload.ir/files/3mvy_avatar_192355.jpg
خلاف قوانین؟! تکراری؟! بی کیفیت؟! اسپمزا؟! اسپم؟!کم محتوا؟!
ویلای دو خوابه و ارزان قیمت در نزدیکی دریا در شهر رامسر (:
(14-10-2020، 21:43)☪MR.WINNER☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"ѕєнυη"
اون لینکی که از آواتارت گذاشتی تو تاپیک آرشیو امضا و آواتار
اگه اواتارت رو تغییر بدی عکس اون لینک هم تغییر میکنه...
در نتیجه اواتار قبلیت یادگاری نمیمونه
برو سایت یو آپلود بخش اپلود از آدرس سپس لینک اواتار فعلیت رو بزار تو یکی از اون کادر ها
حالا رو گزینه آپلود بزن لینک اولی رو بزار توی ارسالت جای اون لینکی که گذاشتی برای اواتار

نمونه:
ارسال تاپیک امضا و اواتارت رو ویرایش کن بعد این لینک رو بزار جای اون لینکی که بالاش نوشتی اواتار
https://uupload.ir/files/3mvy_avatar_192355.jpg

اها اوکی
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط ☪爪尺.山丨几几乇尺☪
Wink 
(14-10-2020، 21:43)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-10-2020، 21:39)Маджид Гангстер نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خانم مرده crying
يا خانم مردء Undecided

Telegh_01
جنسیت آن زن است/=
نكشتت Tongue

خانم خيلي مرده ((:

ایمان به خدا اعتماد می‌آفریند، 
حتی زمانی که نقشه‌های او را نفهمی!
 سپاس شده توسط _sehun_
@":ǟrǟֆɦ :м" نظر بچه ها راجب اسم اکیپ چیه؟

خوششون اومد؟
 سپاس شده توسط BIG-DARK
(14-10-2020، 21:31)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-10-2020، 21:29)Маджид Гангстер نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

^_^
دقيق يادم نيس‍
هركي گفت دم ب×ا×س×ن×ي شو خودم ميزنم (:
تو بگو من خودم جْواب دارم بدم

همم..
بلاخره یه پسر دیدم هیتر نیس باید قدرتو بدونم
چشم

(14-10-2020، 21:30):ǟrǟֆɦ :м نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگه سپاست کردم نگی عکستو نگا کردم:^
(دوروغ:^)

دروغگو دشمن خداس//=

من مثله بلور صاف و زلالم:>

(14-10-2020، 21:45)☪MR.WINNER☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@":ǟrǟֆɦ :м" نظر بچه ها راجب اسم اکیپ چیه؟

خوششون اومد؟

والا نپرسیدم
ناشناس بگو (;

هَمِعٕ فاٰز گَنّگِستِر وَلّی تآ شَب نَشُدِح باٰس خٖونِع بآشَن♂❤

(30-01-1975، 2:28):ǟrǟֆɦ :м نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-10-2020، 21:45)☪MR.WINNER☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@" :ǟrǟֆɦ :м" نظر بچه ها راجب اسم اکیپ چیه؟

خوششون اومد؟

والا نپرسیدم
نیازی نبود بپرسی تگشون کرده بودم /
 سپاس شده توسط BIG-DARK
(14-10-2020، 21:50)☪MR.WINNER☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-01-1975، 2:28):ǟrǟֆɦ :м نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

والا نپرسیدم
نیازی نبود بپرسی تگشون کرده بودم /
ناشناس بگو (;

هَمِعٕ فاٰز گَنّگِستِر وَلّی تآ شَب نَشُدِح باٰس خٖونِع بآشَن♂❤

20
 سپاس شده توسط BIG-DARK

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 14 مهمان