امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.25
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

▼ گفتگـو آزاد نسخـ ـه ۳۸3 ▼

تیتاپ بهش بده...... :)

یه روزی

قاتل زنجیره ای ای تو راه سهون رو میبینه بعد با خودش میگه چجوری سهون رو گول بزنم؟ :-)

بهش میگه من یه پاندا دارم طرفدار exo هست :-)

بعد سهون گول میخوره میره خونه قاتل بعد قاتل چاقو شو بر میداره تا ته فرو میکنه تو قلب سهون :-)

پایان پارت ۱ :-)
خلاف قوانین؟! تکراری؟! بی کیفیت؟! اسپمزا؟! اسپم؟!کم محتوا؟!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ویلای دو خوابه و ارزان قیمت در نزدیکی دریا در شهر رامسر (:
آگهی
(14-10-2020، 14:28)☪MR.WINNER☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تیتاپ بهش بده...... Smile

یه روزی

قاتل زنجیره ای ای تو راه سهون رو میبینه بعد با خودش میگه چجوری سهون رو گول بزنم؟ :-)

بهش میگه من یه پاندا دارم طرفدار exo هست :-)

بعد سهون گول میخوره میره خونه قاتل بعد قاتل چاقو شو بر میداره تا ته فرو میکنه تو قلب سهون :-)

پایان پارت ۱ :-)

این چی بود گفتی؟//////=
دلم میخواد بهت فحش بدم
برو انگشتاتوو قطع کن زووود
خیلی بی***** خیلییییی
خدا نکننهههههه
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
(14-10-2020، 12:39)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-10-2020، 12:32)♡ᴊɪᴍɪɴᴀ✿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یادم نمیاد چی بود! :/
عح منم میخام برم مدل جیمین بزنم فقط نمیدونم مدل
چتریش بزنم یا اونی ک اینور اونور صورتشه D:
//=
منم خواستم موهامو سهونی بزنم آرایشگر گفت موهات لخته بلنده پشیمون میشی
چتری بیشتر بت میاد جیگر
تاحالا رگای دست سهونوو دیدی؟*-*

ارع ب منم میگن :/
ن ندیدم
Karlina
ادامه داستان......

قبل از اینکه سهون بمیره میبینه یه پاندا از اتاق میاد بیرون میبینه یه نفره با لباس پاندا و چاقو بدست ....

اون مرد لباس پانداییشو در میاره و سهون میبینه اون ابو بکر البغدادی هستش و میمیره......

:)
دعوا نکنید بچه ها دوست باشید باهم
آب کم است
آن را اسراف نکنید
water is low
Do not waste it
الماء قلیل
لا تسرفوه

دارم داستان تعریف میکنم نمیزاره

دعواش کن :(
(14-10-2020، 14:36)♡ᴊɪᴍɪɴᴀ✿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-10-2020، 12:39)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

//=
منم خواستم موهامو سهونی بزنم آرایشگر گفت موهات لخته بلنده پشیمون میشی
چتری بیشتر بت میاد جیگر
تاحالا رگای دست سهونوو دیدی؟*-*

ن ندیدم

من موهام لخت و قشنگه تو فر و قشنگ*-*
آدم رگای دستشو میبینه میخواد بره رگای دست خودشو بزنه از بس خفنه 26
همه ی رگاش معلومه*-*
 سپاس شده توسط لــــــــــⓘلی
(14-10-2020، 14:38)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-10-2020، 14:36)♡ᴊɪᴍɪɴᴀ✿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ن ندیدم

همه ی رگاش معلومه*-*

ارع (:
هی واای D:
پیدا کردی نشونم بده (:
Karlina
 سپاس شده توسط _sehun_
حالا اگه گفتین قاتله کی بود؟

این مرد مهربون بود :) : دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
عکس

سپس شکم سهون رو جر میدن با هم

دل روده سهون رو میریزن بیرون قلبشو کباب میزنن....

جیگرشو سرخ میکنن XD

و در آخر دل روده و بعضی از اعضای بدنشو خیرات میکنن...

آخرم سهند رو دعوت میکنن شام خوراک سهون(جیگر سرخ شده با مخلفات و ادویه جات و قلب کبابیش با سماق XD )

پایان :P
(14-10-2020، 14:40)♡ᴊɪᴍɪɴᴀ✿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-10-2020، 14:38)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همه ی رگاش معلومه*-*

ارع (:
هی واای D:
پیدا کردی نشونم بده (:

ههمم(=
خیلی جیگرههه
باشه (سهون خیلی کم آستین کوتاه میپوشه)
جیمینا انقد دوس داشتم مث تو باشم*-*
تپلی
مو فرفری
قد کوتاه
خیلی عشقی*-*
 سپاس شده توسط لــــــــــⓘلی

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 20 مهمان