امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.25
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

▼ گفتگـو آزاد نسخـ ـه ۳۸3 ▼

(14-10-2020، 8:18)Ξrιc logιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-10-2020، 8:12)|ᴛᴏxɪᴄ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مقنعه با تیشرت

ترکیب جذابی میشه=v
مثل اینه که با جوراب بری دستشویی._.

چرا باید مجازی مقنعه بزارید =|

زندگیِ تو ایران برای دخترا سخته._.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، *VENUS*
آگهی
(14-10-2020، 8:25)|ᴛᴏxɪᴄ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-10-2020، 8:18)Ξrιc logιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زندگیِ تو ایران برای دخترا سخته._.

ما تو Adobe connect استاد تصویر هممونو میاره بالا .__.

بعد پسرای کلاسم از تصویرمون وقتی داریم حرف میزنیم کلی عکس میگیرن
بعد میفرستن تو گروه .__.
مثلا وقتی دهنت بازه یا چشمات بستست .__.
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، Ξrιc logιc
یادش بخیر اقلا ما‌که غیرت رو داشتیم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، *VENUS*
(14-10-2020، 8:21)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من اصلا نمیفهمم داره چی میگه
اندیشه اسلامی
نظر خودمم همینه ولی خب ازونجا ک معرفی کردم زیاد به اینو اون مثلا ۲تا دختر بودن فقط خوششون اومده بود اکثرا میگفتن حوصله نداریم و فلان 
بوجک رو ببین کم کم خوب میشه بعد فصل۳خیلی خوب میشه جذاب میشه 
ولش کن باو بعدا میده سوالا رو من بر نداشتم اندیشه رو تنظیم خوانواده‌برداشتم
من مدار منطقی دارم بعدش مدار الکتریک بعدش امار مهندسی بعدش ریاضی مهندسی تا ۸ شب کلاسه...

(14-10-2020، 8:12)|ᴛᴏxɪᴄ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مقنعه با تیشرت

ترکیب جذابی میشه=v
مثل اینه که با جوراب بری دستشویی._.

باشه باشه میبینم حتما
استادای ما عمرا سوالارو بدن
کدوم دانشگاهی؟ چی میخونی؟

چون ویدیو کال میگیرن نکبتیا!!

باید یه چیزی بپوشیم دیگه
[/quote]

استادای حرومزاده ای دارید استادای عمومی ما خیلی خوبن خیلی راه میان 
ازاد رشت مهندسی کامپیوتر
ویدیو کال چرا اخهههه الان من به شخصه شک دارم کسی تو کلاس بیدار باشه همه خوابیدن 

شماها دخترپسر قاطید مقنعه میزارید اینا ک حالا دوره اولن همه هم دخترن کی میخواد تحریک شه دگ
پیام ناشناس

/ (•◡•) \
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، *Aɴѕel* ، *VENUS*
(14-10-2020، 8:31)Ξrιc logιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-10-2020، 8:21)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نظر خودمم همینه ولی خب ازونجا ک معرفی کردم زیاد به اینو اون مثلا ۲تا دختر بودن فقط خوششون اومده بود اکثرا میگفتن حوصله نداریم و فلان 
بوجک رو ببین کم کم خوب میشه بعد فصل۳خیلی خوب میشه جذاب میشه 
ولش کن باو بعدا میده سوالا رو من بر نداشتم اندیشه رو تنظیم خوانواده‌برداشتم
من مدار منطقی دارم بعدش مدار الکتریک بعدش امار مهندسی بعدش ریاضی مهندسی تا ۸ شب کلاسه...

باشه باشه میبینم حتما

باید یه چیزی بپوشیم دیگه

ازاد رشت مهندسی کامپیوتر

شماها دخترپسر قاطید مقنعه میزارید اینا ک حالا دوره اولن همه هم دخترن کی میخواد تحریک شه دگ
[/quote]
لنت به همشون
لنت
زندگی کردنو دارن اَزَمون میگیرن

ویدیو کالامون تکیه
فقط منمو معلمم._.
نآشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Ξrιc logιc
(14-10-2020، 8:35)|ᴛᴏxɪᴄ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-10-2020، 8:31)Ξrιc logιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باشه باشه میبینم حتما

باید یه چیزی بپوشیم دیگه

ازاد رشت مهندسی کامپیوتر

لنت به همشون
لنت

ویدیو کالامون تکیه
فقط منمو معلمم._.
[/quote]

دگ بدتر...
ناخوناتونم باید بگیرید؟
پیام ناشناس

/ (•◡•) \
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*
(14-10-2020، 8:45)Ξrιc logιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-10-2020، 8:35)|ᴛᴏxɪᴄ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ازاد رشت مهندسی کامپیوتر

لنت به همشون
لنت

ویدیو کالامون تکیه
فقط منمو معلمم._.

دگ بدتر...
ناخوناتونم باید بگیرید؟
[/quote]
https://uupload.ir/files/ku1u_snapchat-36195270.jpg
نآشناس
 سپاس شده توسط Ξrιc logιc ، شـــقآیــق
(14-10-2020، 8:50)|ᴛᴏxɪᴄ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-10-2020، 8:45)Ξrιc logιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لنت به همشون
لنت

ویدیو کالامون تکیه
فقط منمو معلمم._.

دگ بدتر...
ناخوناتونم باید بگیرید؟
https://uupload.ir/files/ku1u_snapchat-36195270.jpg
[/quote]

واو قانون شکن لنتی
پیام ناشناس

/ (•◡•) \
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، *Aɴѕel*
بی ادبا
ناشناس بگو (;

هَمِعٕ فاٰز گَنّگِستِر وَلّی تآ شَب نَشُدِح باٰس خٖونِع بآشَن♂❤

▼ گفتگـو آزاد نسخـ ـه ۳۸3 ▼ 84
 سپاس شده توسط *VENUS*
(14-10-2020، 9:06):ǟrǟֆɦ :м نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بی ادبا

ببین تولد کیهههههههه ^.^
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، BIG-DARK

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان