امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.25
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

▼ گفتگـو آزاد نسخـ ـه ۳۸3 ▼

من غرق شده بودم تو نسخه ی ۲۸۵ و ۲۸۶ ..
نزدیک ۱۰۰ صفحرو خوندم تند تند..
یادش بخیر.
چقد اون موقعا مدیر ناظممون حرف‌ میزده تو گ.آ

چقد‌ بی ادب بودیمممم o.o

تقریبا از کل اون جمع الان فقط‌ ۳-۴ نفر موندن

دلم گرفت..
 سپاس شده توسط Волшебник ، *Aɴѕel* ، BIG-DARK ، ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ
آگهی
@":ǟrǟֆɦ :м "
میتونی گ.آ نسخه 350 رو پیدا کنی؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشناس
 سپاس شده توسط BIG-DARK
(13-10-2020، 17:35)|ᴛᴏxɪᴄ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بزار ببینم

(13-10-2020، 17:03)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من غرق شده بودم تو نسخه ی ۲۸۵ و ۲۸۶ ..
نزدیک ۱۰۰ صفحرو خوندم تند تند..
یادش بخیر.
چقد اون موقعا مدیر ناظممون حرف‌ میزده تو گ.آ

چقد‌ بی ادب بودیمممم o.o

تقریبا از کل اون جمع الان فقط‌ ۳-۴ نفر موندن

دلم گرفت..

اخی
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس بگو (;

هَمِعٕ فاٰز گَنّگِستِر وَلّی تآ شَب نَشُدِح باٰس خٖونِع بآشَن♂❤

▼ گفتگـو آزاد نسخـ ـه ۳۸3 ▼ 59
 سپاس شده توسط *VENUS*
(13-10-2020، 17:03)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دلم گرفت..

دل دشمنات بگیرع
نآشناس
 سپاس شده توسط *VENUS*
(13-10-2020، 16:15)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

او لا لا ااا =)

لاااااااااD::

دلم گرفت..

نگیره که):

(13-10-2020، 16:14)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ʀօʍɨʀ
پشمک مامان*-*

157f
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، _sehun_ ، *VENUS*
(13-10-2020، 17:35)|ᴛᴏxɪᴄ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بفرما
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=281228
@"|ᴛᴏxɪᴄ|"
ناشناس بگو (;

سپاس شده توسط *Aɴѕel*
(13-10-2020، 17:20):ǟrǟֆɦ :м نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بررسی

میشه اسپم ندیدی دوست عزیز!
مدیر ناظم گفت یک ماهه دیگه لطفا یک ماه دیگه درخواست بررسی بدید...با سپاس
(12-10-2020، 13:06)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-10-2020، 12:17)ʀօʍɨʀ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خواب عروسی ای خانم|:

@*VENUS*

بله؟ O_O
عروسیه من؟!؟!
من قصد ادامه تحصیل دارم!

من دوست دارم خواب ببینم که با ملیو آنا داریم میریم بستنی بخوریم ^.^

Big Grin

(13-10-2020، 17:44)ʀօʍɨʀ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-10-2020، 17:20):ǟrǟֆɦ :м نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بررسی

شما مدیر بخش دیگه ای دخالت نکنید لطفا
مدیر بخش خودشون میگن
باسپاس
ناشناس بگو (;

(13-10-2020، 17:43):ǟrǟֆɦ :м نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بفرما
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=281228
@"|ᴛᴏxɪᴄ|"

10 صفحه اولو خوندم حالم از خودم بهم خورد

من برم در افق محو شم.____________.
نآشناس
(13-10-2020، 17:46):ǟrǟֆɦ :м نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-10-2020، 13:06)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بله؟ O_O
عروسیه من؟!؟!
من قصد ادامه تحصیل دارم!

من دوست دارم خواب ببینم که با ملیو آنا داریم میریم بستنی بخوریم ^.^

Big Grin

(13-10-2020، 17:44)ʀօʍɨʀ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شما مدیر بخش دیگه ای دخالت نکنید لطفا
مدیر بخش خودشون میگن
باسپاس
مدیر همون بخش گفتن یک ماه بعد شما هم لطفا وقتی حرف حق زده میشه بحث و عوض نکن...

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان