امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.25
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

▼ گفتگـو آزاد نسخـ ـه ۳۸3 ▼

زارت
الانه که به چوخ بریم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشناس
آگهی
(13-10-2020، 8:42)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-10-2020، 8:41)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امروز خیلی پر کار بودی کهههه.

آه نه من امروز تا یک و نیم کلاس مدرسه دارم. بعد دو تا سه و نیم جبرانی ریاضی دارم.

بعد از اون از ساعت 5 تا 8 سایت کلاسینو هم کلاس دارم.

مدرسه انسانی می خونم تو سایت کلاسینو رشته ریاضی می خونم.

وتف.

داری دو تا رشته میخونی؟ O.O

(13-10-2020، 8:39)|ᴛᴏxɪᴄ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وایی حالم دیگه دارع از این همه گشادی بهم میخورع._.

باید پا شی !
برو دستو صورتتو بشور
یه دوش بگیر
کلییی سرحال میشی

انسانی رو برای امسال می خونم. ریاضی رو برای کنکور 1401
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*
گشادی
گشااااادییی
گشااااااااادیییی.____.

@فرنودِ بن گیومرث
افرین که گشاد نیسی._.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشناس
 سپاس شده توسط فرنودِ بن گیومرث
(13-10-2020، 8:46)|ᴛᴏxɪᴄ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گشادی
گشااااادییی
گشااااااااادیییی.____.

@فرنودِ بن گیومرث
افرین که گشاد نیسی._.

والله خیلی کمبود خواب دارم الانم با چشم باز سعی دارم سر ادبیّات حداقّل بخوابم.

امسال چه پایه ای هستی شما؟
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*
(13-10-2020، 8:52)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-10-2020، 8:46)|ᴛᴏxɪᴄ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گشادی
گشااااادییی
گشااااااااادیییی.____.

@فرنودِ بن گیومرث
افرین که گشاد نیسی._.

معلما دهنمو دارن سرویس میکنن تمام تدریس من غیر حضوریه به هیچ وجه والدینم اجازه تدریس حضوری رو نمیدن._.

هشتم
نآشناس
(13-10-2020، 8:54)|ᴛᴏxɪᴄ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-10-2020، 8:52)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

معلما دهنمو دارن سرویس میکنن تمام تدریس من غیر حضوریه به هیچ وجه والدینم اجازه تدریس حضوری رو نمیدن._.

هشتم

مال منم غیرحضوریه. برای همه تقریباً همینه.

راهِ زیادی داری حالا.
منم هشتم فقط فوتبال می دیدم.
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*
(13-10-2020، 9:06)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-10-2020، 8:54)|ᴛᴏxɪᴄ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هشتم

راهِ زیادی داری حالا.
درسته درسته ولی نه که تو یه روز ۳ تا امتحان بگیرن
نآشناس
(13-10-2020، 9:06)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هشتم

راهِ زیادی داری حالا.

چه پشتکاری داری شما
من چند بار دوتا امتحان تو به روز داشتم تقریبا مردم و زنده شدم

(13-10-2020، 9:10)|ᴛᴏxɪᴄ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

راهِ زیادی داری حالا.

دانشگاه که بدتره
رشته ی من جامعه شناسی بود
تحقیق
پژوهش
کار تحقیقی مثل پایان نامه
تازه دوتا امتحان اخر ترم تو یه روزه اشکم درمیومد-_-
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*
هخهخهخهخهخهخهخ

https://uupload.ir/files/hv39_20201013_095620.jpg
ناشناس
(13-10-2020، 9:15)мᴀᴢᴇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

راهِ زیادی داری حالا.

چه پشتکاری داری شما
من چند بار دوتا امتحان تو به روز داشتم تقریبا مردم و زنده شدم

(13-10-2020، 9:10)|ᴛᴏxɪᴄ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دانشگاه که بدتره
رشته ی من جامعه شناسی بود
تحقیق
پژوهش
کار تحقیقی مثل پایان نامه
تازه دوتا امتحان اخر ترم تو یه روزه اشکم درمیومد-_-
حضوری با غیر حضوری زمین تا اسمون فرق میکنه
حضوری راحت تره
نآشناس

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 13 مهمان