12-10-2020، 13:31
در کشورهای اروپایی قیمت محصولات ارگانیک به ویژ] گوشت از غیر ارگانیک بیشتر است زیرا بدون مواد شیمایی و سرطان زا هستند. گوشت ارگانیک دارای طعم بهتری نسبت به غیر ارگانیک است. همچنین هضم گوشت ارگانیک راحت تر است و ارزش غذایی بالایی نیز دارد.
گوشت ارگانیک یا غیر ارگانیک؟ کدام بهتر است؟
یکی از توصیه های مهم و کاربردی کارشناسان استفاده از محصولات ارگانیکی است که به راحتی و بدون افزایش بار مالی می توان آنها را تهیه کرد. گوشت ارگانیک به علت اینکه در تولید آن هیچ گونه مواد شیمیایی استفاده نشده و تغذیه دام ها عاری از هر گونه سموم، توکسین ها، آنتی بیوتیک ها و سایر مکمل های رشد می باشد دارای ارزش غذایی بالا و سالم تر می باشد.
از آنجا که گوشت ارگانیک معمولا گران تر از گوشت غیرارگانیک است، ممکن است به این فکر کنید که آیا این هزینه اضافی واقعا ارزشش را دارد! تفاوتی بین گوشت های ارگانیک و غیر ارگانیک وجود دارد و برای برخی افراد، گوشت ارگانیک بهترین گزینه است.
گوشت ارگانیک چیست؟
به گفته وزارت کشاورزی ایالات متحده، گوشت ارگانیک از حیواناتی به دست می آید که با علوفه 100% طبیعی تغذیه شده اند، به آنها آنتی بیوتیک و هورمون داده نشده و مجاز به چریدن در مراتع باز بوده اند. مشابه شرایط زندگی طبیعی حیوانات. علوفه ارگانیک داده شده به این حیوانات در خاکی رشد کرده که عاری از آفت کش ها و کودهای مصنوعی است.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گوشت های ارگانیک و غیر ارگانیک
گوشت غیرارگانیک چیست؟
گوشت غیرارگانیک از نظر مواد مغذی مشابه گوشت ارگانیک است اما ممکن است از حیواناتی که به آنها آنتی بیوتیک و هورمون داده شده، به دست بیاید. در حالی که افزودن این مواد لزوما بر ارزش تغذیه ای گوشت اثر نمی گذارد اما برخی از مردم گوشت ارگانیک را ترجیح می دهند، چرا که هورمون ها و آنتی بیوتیک ها از گوشت غیرارگانیک می توانند وارد بدن های افرادی شوند که آن را می خورند.
اثرات آنتی بیوتیک ها
با توجه به یک بررسی که در سال 2010 در تحقیقات سم شناسی منتشر شد، حضور آنتی بیوتیک ها در گوشت غیر آلی نیز یک نگرانی بالقوه است. نویسندگان این بررسی می گویند که استفاده از آنتی بیوتیک ها در حیوانات خوردنی می تواند گونه های باکتری مقاوم ایجاد کند که ممکن است برای سلامت انسان مضر باشد و آنتی بیوتیک ها در غذا ممکن است تعداد باکتری های سالم در روده انسان را بهم بزنند.
تشابهات تغذیه ای
گوشت های ارگانیک و غیر ارگانیک، هر دو غنی از مواد مغذی ضروری هستند. از جمله پروتئین، آهن، روی، فسفر و ویتامین های B. هر دو نوع گوشت حاوی مقادیر متفاوتی از چربی های اشباع و غیر اشباع هستند. بسته به اینکه چه مقدار رگه چربی در گوشت وجود دارد. برش های بدون چربی از گوشت، پروتئین بالاتر و چربی و کالری کمتری دارند اما خوردن مقدار بیش از حد از گوشت های پرچرب می تواند به کلسترول خون بالا منجر شود.
منبع تاپ ناز