امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4.17
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

: ≈ گفتگـو آزاد نسخـ ـه ۳۸۲ ≈

من به عنوان انسان وظیفه خودم میدونم تا می تونم نه کسی رو ناراحت کنم و نه دل کسی رو بشکنم و ببخشم
اشکال نداره
این هم میبخشم(:
@فرنودِ بن گیومرث
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، فرنودِ بن گیومرث
آگهی
(09-10-2020، 16:58)|ᴛᴏxɪᴄ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من به عنوان انسان وظیفه خودم میدونم تا می تونم نه کسی رو ناراحت کنم و نه دل کسی رو بشکنم و ببخشم
اشکال نداره
این هم میبخشم(:
@فرنودِ بن گیومرث

خیلی ممنونم.

امّا هر وقت خواستید می تونید راجع به دلیلشم حرف بزنید شاید بتونم از دلتون در بیارم.
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(09-10-2020، 16:58)|ᴛᴏxɪᴄ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

me too
خلاف قوانین؟! تکراری؟! بی کیفیت؟! اسپمزا؟! اسپم؟!کم محتوا؟!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ویلای دو خوابه و ارزان قیمت در نزدیکی دریا در شهر رامسر (:
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*
(09-10-2020، 17:12)☪MR.WINNER☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

me too

پسر خوبی هستی دیگع
@*VENUS*
چنین جذاب چرایی؟ *-*
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، *VENUS*
(09-10-2020، 17:17)|ᴛᴏxɪᴄ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2020، 17:12)☪MR.WINNER☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

me too

پسر خوبی هستی دیگع

یکی از چیزایی که دلم میخواد اینه همرو رو راضی نگهدارم اما حیف که نمیشه......
خلاف قوانین؟! تکراری؟! بی کیفیت؟! اسپمزا؟! اسپم؟!کم محتوا؟!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ویلای دو خوابه و ارزان قیمت در نزدیکی دریا در شهر رامسر (:
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*
(09-10-2020، 17:17)☪MR.WINNER☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

[quote pid='3626005' dateline='1602247409']

یا ابوالفضل این چیزا چیه؟تو فلشخور سابقه نداشته :/
این طور نظرات رو نباید ریپلای بگیری
[/quote]
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(09-10-2020، 17:19)мᴀᴢᴇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@*VENUS*
چنین جذاب چرایی؟ *-*

جدی جدی ؟ .-.
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، شـــقآیــق ، sober
(09-10-2020، 17:21)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2020، 17:19)мᴀᴢᴇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

"*VENUS*"
چنین جذاب چرایی؟ *-*

جدی جدی ؟ .-.
بلی بلی❤
راستی من عکس گذاشتی ندیدم )):
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، *VENUS* ، شـــقآیــق
(08-10-2020، 21:08)ѕιƖeɴce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پاییز ثابت کرد دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تغییر بضی وقتا زیباترین چیزه(:

آفتاب روی پوست از قشنگ ترین پدیده هاییه که وجود داره.
 سپاس شده توسط †ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† ، شـــقآیــق

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 9 مهمان