امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 4.13
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

♪ گفتگوی آزاد نُسخــہ 381 ♫

(08-10-2020، 20:49)Offred نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-10-2020، 20:41)мᴀᴢᴇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اتفاقا امروز رای گیری pcs بود همه ش تو لیست یوتیوبرها و گیمرها دنبال اسم اون بودم
گیمرمون سرش شلوغه D:

من دلم برای ناصر خاکزادی که می‌خواست اعزازی رو بکشه هم تنگه :| ایح.

وای یادش افتادم دوباره مردم از خنده D:
می گفت بخش ورزشی مال منه نباید نویسنده ش می شدی
بیچاره سکته کرده بود
 سپاس شده توسط Волшебник ، فرنودِ بن گیومرث ، *Aɴѕel* ، Medusa ، ρυяρℓє_ѕку ، ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ
آگهی
(08-10-2020، 20:50)Offred نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-10-2020، 20:49)|ᴛᴏxɪᴄ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@bOoOoOy
@*VENUS*
من شوهر میخام>_<

بیا این فرنودِ گل گلاب مارو به غلامی بپذیر. 

دوره غلام و سلطان تموم نشده بود؟!
 سپاس شده توسط Волшебник ، *Aɴѕel* ، Medusa ، ρυяρℓє_ѕку
(08-10-2020، 20:52)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-10-2020، 20:49)|ᴛᴏxɪᴄ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@bOoOoOy
@*VENUS*
من شوهر میخام>_<

بابا جان ما هروقت تورو دیدیم شوهر‌ میخوای =|
استراحت لازمه آ

زود به زود طلاق میدم=v
شوهر شوهر شوهر میخام
 سپاس شده توسط Волшебник ، ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ ، ρυяρℓє_ѕку
(08-10-2020، 20:52)мᴀᴢᴇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-10-2020، 20:49)Offred نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیچاره سکته کرده بود

بنظرت بزنم هردوشونو هوام بدم؟
نهایت صابر بنم میکنه Telegh_01
 سپاس شده توسط Волшебник ، *Aɴѕel* ، Medusa ، فرنودِ بن گیومرث ، مـ༻؏☆جـےـیــّ◉ـב ، ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ ، ρυяρℓє_ѕку
(08-10-2020، 20:52)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@bOoOoOy
@*VENUS*
من شوهر میخام>_<

استراحت لازمه آ

بابااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس بگو (;

هَمِعٕ فاٰز گَنّگِستِر وَلّی تآ شَب نَشُدِح باٰس خٖونِع بآشَن♂❤

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
♪ گفتگوی آزاد نُسخــہ 381 ♫ 187
 سپاس شده توسط bOoOoOy ، Волшебник ، ρυяρℓє_ѕку
امضا امیرحسین انگا مگس رو گوشیمه هی تبر میخورم =]
 سپاس شده توسط Волшебник ، *Aɴѕel* ، ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ ، ρυяρℓє_ѕку ، شـــقآیــق ، Волшебник
(08-10-2020، 20:52)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-10-2020، 20:50)Offred نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیا این فرنودِ گل گلاب مارو به غلامی بپذیر. 

دوره غلام و سلطان تموم نشده بود؟!

راست می‌گی. ببخشید. سوالمو دوباره می‌پرسم.

پذیرا می‌شوی مهر فرنودِ ما را از جان؟ @"|ᴛᴏxɪᴄ|"

(08-10-2020، 20:52)мᴀᴢᴇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیچاره سکته کرده بود

می‌خواست بیاد کفِ انجمن ورزشی تیزی بکشه :v 
 سپاس شده توسط ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ ، ρυяρℓє_ѕку ، *Aɴѕel* ، فرنودِ بن گیومرث ، Волшебник ، ρυяρℓє_ѕку
(08-10-2020، 20:52)|ᴛᴏxɪᴄ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

استراحت لازمه آ

زود به زود طلاق میدم=v
شوهر شوهر شوهر میخام

حعفر دندونای مشکی دارای دو دندان نیش|:
پوست:مشکی_مشکی رنگ عشقه((:
پوست چروک/:
سن ۱۰۰ D::
کیس خوبیه بنظرم:_
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، Волшебник ، مـ༻؏☆جـےـیــّ◉ـב
(08-10-2020، 20:56):ǟrǟֆɦ :м نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

استراحت لازمه آ

بابااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

ایشششش
حرفشم نزن
 سپاس شده توسط ρυяρℓє_ѕку ، ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ ، BIG-DARK ، *Aɴѕel* ، ρυяρℓє_ѕку
(08-10-2020، 20:48)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-10-2020، 20:34)ֆɦǟɢɦǟʏɛɢɦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شکر
هیچی عشقم(:
بوگوووو

من الان غذا خوردم از دختری افسرده تبدیل به دختری شنگول شدم ._.

خوبم باباTelegh_01
همیشه شنگول باشی خانمTelegh_01
(((:

•ناشناس•
 سپاس شده توسط Волшебник ، ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ ، Đęąđ.ğïřł

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 19 مهمان