امتیاز موضوع:
  • 14 رأی - میانگین امتیازات: 3.43
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

▼ گفتگوی آزاد نُسخــہ 380 ▲

(05-10-2020، 20:16)мιѕтαкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-10-2020، 20:16)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیگــه دیــرهههههه ^.^

(((;

اسپم ..
کی به امیر اخطار میده ؟
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، امیر‌حسین
آگهی
(05-10-2020، 20:18)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-10-2020، 20:16)мιѕтαкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(((;

اسپم ..
کی به امیر اخطار میده ؟

دیگه اسپم حساب نمیشه
+
Miss you lady ❤
@Faust
 سپاس شده توسط *VENUS* ، Faust ، *Aɴѕel*
(05-10-2020، 20:18)мᴀᴢᴇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-10-2020، 20:17)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کدوم علی؟ .. 4 تا علی داشتیم تو جمعمون
رهــآ ^.^

رایانه
آرهههههه رها*-*

گااااااد من یادم نمیاد..
آیدیشو بده

(05-10-2020، 20:20)мᴀᴢᴇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-10-2020، 20:18)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اسپم ..
کی به امیر اخطار میده ؟

دیگه اسپم حساب نمیشه
+
Miss you lady ❤
@Faust

یادته بهش میگفتیم مهریناز عصبانی میشد؟
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، Medusa
(05-10-2020، 20:09)omidkaqaz نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-10-2020، 20:02)мᴀᴢᴇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گفتنش آسونه که میشه بخشید
شاید بگی این جا مجازیه اما ما که مجازی نیستیم
بعضی رفتارها و حرفها اثرش خیلی عمیقه و هنوزم گاهی یادش می افتم پنیک می کنم
اون تاثیری که رو من گذاشته ممکنه تا سالها بعد همراهم باشه

تو با این همه نامردی ک در حقت شد هنوزم همون دختر مهربونی ک بودی
تو خیلی بدیا در حقت شده صحیح
کم لطفی و نامردی با وجود اون همه خوبی کردنات زیاد دیدی صحیح
تا ابدیت هم به همین خوبی ک هستی میمونی بازم صحیح

ولی دختر هیچی ارزش ناراحت شدن نداره هیچی حتی بهتره ک نگم حتی چیا
ولی هیچی ارزششو نداره
از یه بار زنده بودنت لذتشو ببر
بزار کسایی توی زندگیت باشن ک همونقد ک تو خوبی میکنی بهت خوبی کنن حتی اصن خوبی هم نکنن رفاقت ک معامله نیست
حداقل بدی نکنن
تو چیزی ک من یادمه
درسته مهربون و زود رنجی
ولی یادت نره
خیلی قوی تر از این حرفایی

وای امید چه فیلسوف شدی .__. چه جالب بود حرفات. 

ولی ناراحت شدن هم بالاخره یه ریکشن طبیعیه توی انسان. یعنی "غم" رو باید بپذیریم به عنوان یه بخشی از زندگیمون. و این حرفا که تو قوی‌ای و نباید ناراحت بشی و اینا، معمولا کارساز نیستن. این طبیعت آدمیزاده که برنجه. نباید این حق رو از خودش بگیره. اینکه به خودت اجازه‌ی گاهی غمگین یا ناراحت بودن رو ندی و دردت رو با چیزی مثل "قوی بودن" سرکوب کنی، خیلی وقتا اونقدری که به نظر میاد کمک نمی‌کنه. 

و اگه به من باشه دوست دارم حالا که فقط یه بار زندگی می‌کنم، همه نوع احساسی رو تجربه کنم، حتی غم. 
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، sober ، *VENUS*
(05-10-2020، 20:20)мᴀᴢᴇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Miss you lady ❤
@Faust

سلاممم. ♡
انقدر شباهت؟! (((:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://uupload.ir/files/ohve_20201005_210113.jpg
 سپاس شده توسط *VENUS* ، *Aɴѕel* ، sober ، Medusa
بچه ها ؟

چه بزرگ شدین همتون..
حرفای گنده گنده میزنین... مشخصه دیگه بچه نیستیم!
تورو خدا برین گ آ قدیمیارو بخونین.. پـاره میشین.. چقدر تباه و بچه بودیم..
هـعـی
 سپاس شده توسط sober ، *Aɴѕel* ، Medusa ، Faust ، omidkaqaz
(05-10-2020، 20:20)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-10-2020، 20:18)мᴀᴢᴇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رایانه
آرهههههه رها*-*

گااااااد من یادم نمیاد..
آیدیشو بده

دیگه اسپم حساب نمیشه
+
Miss you lady ❤
Faust

یادته بهش میگفتیم مهریناز عصبانی میشد؟

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/member.php?action=profile&uid=96978
نه یادم نیست
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، *VENUS*
@Faust

تو اگه با من قهری، من که آشتی‌ام. )"
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، sober ، Faust
به به'(:!
 سپاس شده توسط Faust
(05-10-2020، 20:23)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Miss you lady ❤
Faust

سلاممم. ♡
انقدر شباهت؟! (((:
http://uupload.ir/files/ohve_20201005_210113.jpg

به به چه زیبا*-*
چطوری عشق؟
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، Faust

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 38 مهمان