امتیاز موضوع:
  • 14 رأی - میانگین امتیازات: 3.43
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

▼ گفتگوی آزاد نُسخــہ 380 ▲

(05-10-2020، 12:11)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-10-2020، 8:25)|ᴛᴏxɪᴄ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-10-2020، 8:24)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عجالتاً راهی برای کلیر هیستوریِ زندگی شخصیمون نیست؟!

به به شیخ (=!
راه گم کردید

تنها کسی که از من استقبال می کنه شمایید.

حالتون چه طوره؟!

سلااام سلام.
آگهی
(05-10-2020، 12:15)♡ᴊɪᴍɪɴᴀ✿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-10-2020، 12:12)ʀօʍɨʀ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-10-2020، 12:10)♡ᴊɪᴍɪɴᴀ✿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-10-2020، 12:09)ʀօʍɨʀ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-10-2020، 12:07)♡ᴊɪᴍɪɴᴀ✿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کراشارو دیدی؟ D:
@"ʀօʍɨʀ'

دیروز اومدم روبیک وللی پیام نداده بودی شاید بعدش پیام دادی نمی دونم._.
می دونی بدبختیامو دگ(؛
درگیر ادیت رفیقم بودم بره ادیتشو پست کنه یکی مشترک با هم بزنیم/:

من هنو ادیت نزدم Telegh_01

تبارک الله فرزندم(((:
با ویوا کات تکست کار کردن خیلی سخته ولی ارزششو داره|:

همه سختی ها روزی اسون میشن (:
اثر پارک جیمینا D:
پوکیدم فرزندم(((:
کمی ادیت بزن مگو چیست ادیت|:
فک نکنم فنای کره ای ادیت بزنن._.
بیا اینستا ادیت بزن جیمینو تگ کن لایک کنه:/
 سپاس شده توسط لــــــــــⓘلی
(05-10-2020، 12:11)ʜɪᴅᴅᴇɴ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-10-2020، 12:07)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-10-2020، 12:05)ʜɪᴅᴅᴇɴ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-10-2020، 12:00)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-10-2020، 11:55)ʜɪᴅᴅᴇɴ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علی زیاد بودا مطمئنی شناختی؟ اصلا یادم نمیاد گفته باشم اینارو 
من بچه بودم اگه ناراحتت کردم ببخش و بیامرز.
 اگه اذیتت کردم حقت بوده لعنتیی D:
دیر اومدی نخواه زود بری 
-___________________-

چخبر 
How you doin ?

کااااملا درست گرفتم! 4 تا علی بودین !
از دیروز دارن بچه ها رو پیدا میکنم وایستا
jack daniel- تو - aiden - bOoOoy !
نه بابا ! ما همه با هم شوخی داشتیم! ناراحت؟ از قشنگ ترین دوران زندگیم بود!
آره خداییش من همیشه رو اعصاب بچه ها بودم
یادم نیست تورو میخواستم با کی مزدوج کنم که از سینگلی دربیای . توام زیر بار نمیرفتی
الان چند سالت شده ؟
18
کیمیا نبود؟! 
از قدیم الایام سخت پسند بودم .. D:

آقا من غم دارم ..
شما ها منو یادتون رفته
رذل هــآ
نه کیمیا نبود.. تو اسمش آ نداشت؟
چند وقت پیش پروفایلت اومدم با خودم گفتم ببین این چند وقت پیش تو گ.ا پلاس بودا الان رخت بربسته از فلش
خاطرات چه تلخ و چه شیرین موجب عذاب هستند ]:
آیدا نبود؟ 
چه سخن شایسته ای ! هر دو حالتش حال آدمو بد میکنه
اصلا یادم نیست شاید!
بچه ها هنوزم ان میشن؟
(05-10-2020، 12:17)ʀօʍɨʀ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-10-2020، 12:15)♡ᴊɪᴍɪɴᴀ✿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-10-2020، 12:12)ʀօʍɨʀ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-10-2020، 12:10)♡ᴊɪᴍɪɴᴀ✿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-10-2020، 12:09)ʀօʍɨʀ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیروز اومدم روبیک وللی پیام نداده بودی شاید بعدش پیام دادی نمی دونم._.
می دونی بدبختیامو دگ(؛
درگیر ادیت رفیقم بودم بره ادیتشو پست کنه یکی مشترک با هم بزنیم/:

من هنو ادیت نزدم Telegh_01

تبارک الله فرزندم(((:
با ویوا کات تکست کار کردن خیلی سخته ولی ارزششو داره|:

همه سختی ها روزی اسون میشن (:
اثر پارک جیمینا D:
پوکیدم فرزندم(((:
کمی ادیت بزن مگو چیست ادیت|:
فک نکنم فنای کره ای ادیت بزنن._.
بیا اینستا ادیت بزن جیمینو تگ کن لایک کنه:/

جیمینا Telegh_01
تخلصم ب کار میبریمTelegh_01
عام ببین مادرم :/
اونا اینستا ندارن .. درواقع کمپانی اجازه نمیده :/
تبلرقذعتسقیظبرعثتنسبذرلسبشا :/
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Karlina
 سپاس شده توسط ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ
(05-10-2020، 12:14):ǟrǟֆɦ :м نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-10-2020، 11:40)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیروز بعد 3 سال گفتم برم ببینم فلشخور هنوز زندست یا نه ..
وقتی باز کردم سایتو اصلا اینقدرررر احساساتی شده بودم که ...
امیر حسین واقعا تاپیک قشنگی بود.. یادمه بابا شده بودی! آخرشم نفهمیدم بچت دختر شد یا پسر، قرار بود اگه دختر شد اسمشو بذاری برلیان! 
از کجا شروع کنم؟ با فلشخور بزرگ شدیم.. تموم سالای بچگی و نوجوونیمون اینجا گذشت
واااای فقط خاله بازیامونننن!!! من هم بابا داشتم هم مامان ولی با هم ازدواج نمیکردن! عمو آرش! احسانِ بوزینه!! چقدر دلم واسه کل کل کردنام با احسان تنگ شده!! یادمه از دست اذیتای احسان زن علی شده بودم  Telegh_59 چقدر تباه بودیم! 
صابر فرید 4 تا علیا نسی صنم پارمیدا غزل اهورا مرضی مهی سارا ایمان حمید ملی کیمیا تینا الی امیر امید ماهان!
حافظه بیشتر از این یاری نمیکنه.. ببخشید اگه کسی جا موند
دلم واسه همتون کلی تنگ شده ... کاش برگردین یه روز اینجا همه دور هم جمع شیم باز

چه خاطرات قشنگی دارید کاش ماهم زود تر عضو شده بودیم یادم میاد 12 سالم بود میومدم بازی دخترونه میکردم 25r30 از این اشپزیا
میرفتم بالا واسه انتخاب ژانر بازی یه انجمن میدیدم نمی دونستم یعنی چه فکر میکردم ماله هکر هاس اگه زودتر ثبت نام کرده بودم حیف همین الانم میتونم جبران کنم (:

تو اصن نمیدونی!
گ آ نسخه 11 بود فکر کنم.. 4 روزه 500 صفه میرفت جلو
مثه الانم نبود که تا 200 صفه شد نسخه جدید بزنن که
من تا میومدم یه حرفیو ریپ کنم میدیدم 4 صفه رفت جلو
اینقدددد شلوغ بود!
هر روز کلی دراما ... یا داشتن ازدواج میکردن یا طلاق میگرفتن یا پارتی داشتیم!
مثلا همین اهورا میگفت همه ساعت 8 ان شین که پارتی داریم!
مردکـ! اونم وسط عاشورا تاسوعا
عـلی؟ واقعا که! صابر منو یادشه بعد تو میگی " اسمت دقیقا یادم نیست " ._.
مردکــ
 سپاس شده توسط ʜɪᴅᴅᴇɴ ، BIG-DARK
(05-10-2020، 12:18)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-10-2020، 12:11)ʜɪᴅᴅᴇɴ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-10-2020، 12:07)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-10-2020، 12:05)ʜɪᴅᴅᴇɴ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-10-2020، 12:00)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کااااملا درست گرفتم! 4 تا علی بودین !
از دیروز دارن بچه ها رو پیدا میکنم وایستا
jack daniel- تو - aiden - bOoOoy !
نه بابا ! ما همه با هم شوخی داشتیم! ناراحت؟ از قشنگ ترین دوران زندگیم بود!
آره خداییش من همیشه رو اعصاب بچه ها بودم
یادم نیست تورو میخواستم با کی مزدوج کنم که از سینگلی دربیای . توام زیر بار نمیرفتی
الان چند سالت شده ؟
18
کیمیا نبود؟! 

آقا من غم دارم ..
شما ها منو یادتون رفته
رذل هــآ
چند وقت پیش پروفایلت اومدم با خودم گفتم ببین این چند وقت پیش تو گ.ا پلاس بودا الان رخت بربسته از فلش
آیدا نبود؟ 
اصلا یادم نیست شاید!
بچه ها هنوزم ان میشن؟
خبر ندارم 
فعلا به خداوند میسپرمت اسمتم نگفتی .. گفتم یادم نمیاد طعنه نبود حقیقت بود
موفق باشی؛ یاعلی
 سپاس شده توسط *VENUS*
+___+
 سپاس شده توسط *VENUS*
(05-10-2020، 12:15)Offred نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-10-2020، 12:14)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-10-2020، 12:10)Offred نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-10-2020، 12:06)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-10-2020، 12:03)Offred نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم مزدوج کرده بودین >_< یادمه اهورا عاقد شده بود. :|

وااااااااااای LOL
من تورو به کی داده بودم؟!!!

حدس بزن :"
اهورا؟

نه بابا. اون که عاقد بود میگم. :|
امیدوارم احسان نبوده باشه!
یکی از علیا؟
(05-10-2020، 11:17):ǟrǟֆɦ :м نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-10-2020، 11:05)sclvrFox نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-10-2020، 10:43):ǟrǟֆɦ :м نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-10-2020، 10:38)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-10-2020، 10:37):ǟrǟֆɦ :м نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من 12 تا اکانت دارم که همشون محروم شدن crying

اعتراض ‌کنی همینم محروم میکنم :v

نه بابا چه اعتراضی ببین چندتا از اکانتا رو

@09393933366
@هلماجون
@علی اکبر21
@alireza_fra
چند تا شو به اقا صابر گفتم محروم نکرد

ازشون زدم بیرون
رمزاشونم یادم نیس یکیشو یادمه ولی باز نمیشه منم اهمیت نمیدم

ببین
ایناهاشون
@حسنا عاشق
@"sina جان"
Big Grin

@"SAB‌ER"محرومشون کن

باید حرفه ای عمل کنی !
من یه اکانت فیک دارم الان مدیر تالاره :/

اکانت مدیر کل هست از منه

عه افا صابر؟
برگام
نمیدونستم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آب کم است
آن را اسراف نکنید
water is low
Do not waste it
الماء قلیل
لا تسرفوه

(05-10-2020، 12:23)ʜɪᴅᴅᴇɴ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-10-2020، 12:18)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

18
کیمیا نبود؟! 

آقا من غم دارم ..
شما ها منو یادتون رفته
رذل هــآ
آیدا نبود؟ 
اصلا یادم نیست شاید!
بچه ها هنوزم ان میشن؟
خبر ندارم 
فعلا به خداوند میسپرمت اسمتم نگفتی .. گفتم یادم نمیاد طعنه نبود حقیقت بود
موفق باشی؛ یاعلی
من آرمینام !
آرمیناااا
فوتبالی بودم ! فن CR7
تیکه کلامم ای خدا :| بود
همیشه غر میزدم !

همیشه از اینایی که مهمان بودنو میومدن تو گ آ متنفر بودم  cof
 سپاس شده توسط ʜɪᴅᴅᴇɴ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 24 مهمان