امتیاز موضوع:
  • 14 رأی - میانگین امتیازات: 3.43
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

▼ گفتگوی آزاد نُسخــہ 380 ▲

(05-10-2020، 11:09)|ᴛᴏxɪᴄ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-10-2020، 11:06)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-10-2020، 11:04)|ᴛᴏxɪᴄ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-10-2020، 11:03)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-10-2020، 10:54):ǟrǟֆɦ :м نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام

تو همون آرشی که عموم بود؟

زن عمو =v

آقا وایستا... من گیج شدم
قبلا bad boy  نبودی؟

نه حاجی /=
من حنا در مزرعه اممم=v

خوشبختم ^__^
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*
آگهی
(05-10-2020، 11:10)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-10-2020، 11:09)|ᴛᴏxɪᴄ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-10-2020، 11:06)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-10-2020، 11:04)|ᴛᴏxɪᴄ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-10-2020، 11:03)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو همون آرشی که عموم بود؟

زن عمو =v

آقا وایستا... من گیج شدم
قبلا bad boy  نبودی؟

نه حاجی /=
من حنا در مزرعه اممم=v

خوشبختم ^__^
می تو^.^
 سپاس شده توسط *VENUS*
منم پیت هستم... برد پیت
50 ساله از قم 11
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ
(05-10-2020، 11:11)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم پیت هستم... برد پیت
50 ساله از قم 11

منم حنا دختری از مزرعه
۱ ساله از کره جنوبی =v

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
من در کنار کراشِم=v
 سپاس شده توسط م‍حمّد ، *VENUS* ، BIG-DARK
(05-10-2020، 11:05)sclvrFox نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-10-2020، 10:43):ǟrǟֆɦ :м نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-10-2020، 10:38)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-10-2020، 10:37):ǟrǟֆɦ :м نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من 12 تا اکانت دارم که همشون محروم شدن crying

اعتراض ‌کنی همینم محروم میکنم :v

نه بابا چه اعتراضی ببین چندتا از اکانتا رو

@09393933366
@هلماجون
@علی اکبر21
@alireza_fra
چند تا شو به اقا صابر گفتم محروم نکرد

ازشون زدم بیرون
رمزاشونم یادم نیس یکیشو یادمه ولی باز نمیشه منم اهمیت نمیدم

ببین
ایناهاشون
@حسنا عاشق
@"sina جان"
Big Grin

@"SAB‌ER"محرومشون کن

باید حرفه ای عمل کنی !
من یه اکانت فیک دارم الان مدیر تالاره :/

اکانت مدیر کل هست از منه
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس بگو (;

هَمِعٕ فاٰز گَنّگِستِر وَلّی تآ شَب نَشُدِح باٰس خٖونِع بآشَن♂❤

▼ گفتگوی آزاد نُسخــہ 380 ▲ 132
صنمی؟  :ngh: بانو؟
 سپاس شده توسط ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ
(05-10-2020، 11:04)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-10-2020، 10:56)ʜɪᴅᴅᴇɴ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-10-2020، 18:52)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-10-2020، 15:37)جاویدم نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یدونه فرید شومپت میشناسم من :/

همونه !

(04-10-2020، 16:55)ʜɪᴅᴅᴇɴ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-10-2020، 14:25)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باورم نمیشه اینجا هنوزم هست?
من آخرین بار ۶ سال پیش اینجا آنلاین شدم?
عه فسیل.

آقا تو کی ای O_O
من از صبح درگیرم که ببینم کی کیه  
اسمتو بگووو
من همونم که نازنینت بودم 
به قول تو دنیاعُ دینت بودم
حرف منُ حرف دلت یکی بود ..؛
من خُدایِ روی زمینت بودم 
چیشد اون عشق آتشی؟ :V

✠ƑįcŧʝôɳąĽ▸ʛԋòst✠

پشمام ...
علی؟

علیرضا؟
گزینه اول
 سپاس شده توسط *VENUS*
(05-10-2020، 11:26)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صنمی؟  :ngh: بانو؟

چشاتو از کاسه در میارما
اسم کراش (کراش اعظم❤.❤
منو نیار crying
 سپاس شده توسط *VENUS* ، ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ ، Medusa
(05-10-2020، 11:33)ʜɪᴅᴅᴇɴ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-10-2020، 11:04)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-10-2020، 10:56)ʜɪᴅᴅᴇɴ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-10-2020، 18:52)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-10-2020، 15:37)جاویدم نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یدونه فرید شومپت میشناسم من :/

همونه !

(04-10-2020، 16:55)ʜɪᴅᴅᴇɴ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عه فسیل.

آقا تو کی ای O_O
من از صبح درگیرم که ببینم کی کیه  
اسمتو بگووو
من همونم که نازنینت بودم 
به قول تو دنیاعُ دینت بودم
حرف منُ حرف دلت یکی بود ..؛
من خُدایِ روی زمینت بودم 
چیشد اون عشق آتشی؟ :V

✠ƑįcŧʝôɳąĽ▸ʛԋòst✠

پشمام ...
علی؟

علیرضا؟
گزینه اول

به قرآن یادم اومد! علی من میخواستم زنت بدم!
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، ʜɪᴅᴅᴇɴ
(04-10-2020، 23:07)▪неизвестный▪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-10-2020، 9:37)ʀօʍɨʀ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-10-2020، 1:20)▪неизвестный▪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-10-2020، 1:07)Ξrιc logιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلاملکم همگی

علیک حاج اقا

چرا احساس می کنم تا خود صبح اینجا مث ارواح سرگردان میچرخیدیD: شوخی

اون جغد سرگردونه

(04-10-2020، 19:22)ʀօʍɨʀ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-10-2020، 19:21)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-10-2020، 19:18)ʀօʍɨʀ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-10-2020، 19:16)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تارخ همونه که خیلی تو گ آ حرف میزد خیلیم گنگش بالا بود؟ ?

اخخخخ لعنتی ارهD:
گنگش همیشه بالاست پیرمرد خرفتD;
اصن اگه اون نبود من همین یه نمه حرف زدن ادمیزادیم بلد نبودمd:
سلطان سپاسD:
هنوزم ان میشه؟ D:
اره همین دیشب اینجا بود مستر دوشوارهD:

@▪неизвестный▪

پیرمردا نمیگیرن=> آن شو تارخ سپاس=v

گنگ بالا کنایه بود. متناقض نما
پیر مردا چه نمیگیرن؟ ._.

نه اصن معتادا نمیگیرن=>
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، *VENUS*

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 21 مهمان