امتیاز موضوع:
  • 14 رأی - میانگین امتیازات: 3.43
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

▼ گفتگوی آزاد نُسخــہ 380 ▲

(04-10-2020، 21:08)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-10-2020، 19:10)♡ᴊɪᴍɪɴᴀ✿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-10-2020، 12:47)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-10-2020، 12:43)♡ᴊɪᴍɪɴᴀ✿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"ѕєнυ
چه خبرا همکار ؟ :/ D:

سلامتی تو چخبر؟/=

(04-10-2020، 12:43)LONELY._.BOY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-10-2020، 12:41)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا هرچی من بگم شما مختارید
خداروشکر بخار پشتتون(=
ووووووییییی آخ یجوری شدم اینطور گفتی خیلی بده Sad
سروری اجی

ممنون

دردش قابل گفتن نیس

Heart
آخ میدونم آدم دستشو با چاقو ببره چقدر درد داره حالا چه برسه به این

هی .. چ بگم :/

از روزگار و نامردیاش بگو/=

تنها زجری ک دارم ازش میبینم دوریه:ngh:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Karlina
آگهی
(04-10-2020، 22:36)|PARHAM| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیچ کس با من حرف نمیزنه؟
باشه،پس من میرم.

(04-10-2020، 22:35)Ξrιc logιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-10-2020، 22:33)|PARHAM| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام شقایق

عکس پروفت رو نسل به نسل تو این انجمن یکی میزارتش 
سلام.
برام مهم نیست.
این ک برات مهم نباشه مهم نیس
ولی جالبه هر دفعه یکی باید باشه که این عکس پروفش باشه
   دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پیام ناشناس

/ (•◡•) \
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
(04-10-2020، 22:34)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-10-2020، 22:31)Ξrιc logιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بدبختا رو چیکار داری

:|

(04-10-2020، 22:31)ֆɦǟɢɦǟʏɛɢɦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهسا../:
پ خ نمیتونستی بگی/:

پ.خ اعصاب گذاشتی برا من ؟ :|

دیگه جا من اینجا نیس(:
خوش باشین
بای همه
مهسا بیخیالش نداره ک نداره..مهم منم ک دارم(:
(((:

•ناشناس•
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
(04-10-2020، 22:37)Ξrιc logιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-10-2020، 22:36)|PARHAM| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیچ کس با من حرف نمیزنه؟
باشه،پس من میرم.

(04-10-2020، 22:35)Ξrιc logιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-10-2020، 22:33)|PARHAM| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام شقایق

سلام.
برام مهم نیست.
whatever
خب،خوبی؟
Sad 
دلم باره آقا صابر تنگ شده /:
 سپاس شده توسط *VENUS*
(04-10-2020، 22:34)░4░0░4░ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-10-2020، 22:26)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"░4░0░4░"
@"ֆɦǟɢɦǟʏɛɢɦ"

کم برید تو اکانت هم :|
تذکر اخر بود :|

واقعا مشکل مردم ما الان شکل موی بچه های ماست؟
خب بچه ها دوس دارن موشون هرجوری بزنن به من و تو چه ربطی داره؟
دولت باید بیاد اقتصاد رو سامان بده فضای کشور رو آرامش ببخشه
امنیت روانی درست کنه پشتیبانی بکنه از مردم
مشکل مهم جوان های ما اینه که مدل موشون رو چه جوری بزارن و دولت هم نمیزاره
الان مشکل کشور ما اینه که مثلا فلان دختر ما فلان لباس رو پوشید؟
یا الان مشکل کشور ما اینه؟
یعنی مشکل مردم ما اینه؟

تریبون خوبی رو پیدا نکردی برای عرض اعتراضاتت :|
مشکل اون اذهان داغون و کثیفیه که امنیت روانی اعضای جامعه رو از بین بردن و توقع آرامش دارن .
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ ، شـــقآیــق
(04-10-2020، 22:38)|PARHAM| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-10-2020، 22:37)Ξrιc logιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیچ کس با من حرف نمیزنه؟
باشه،پس من میرم.

سلام شقایق

سلام.
برام مهم نیست.
whatever
خب،خوبی؟

زندم
پیام ناشناس

/ (•◡•) \
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
صابر خان رفته میدون جنگ از طرف هممون خمپاره بندازه(:
#MIGA !
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، *VENUS* ، Ξrιc logιc
(04-10-2020، 22:40)Ξrιc logιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-10-2020، 22:38)|PARHAM| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیچ کس با من حرف نمیزنه؟
باشه،پس من میرم.

سلام.
برام مهم نیست.
whatever
خب،خوبی؟

زندم
اوا فکر کردم زامبیا خوردنت:دی

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 39 مهمان