امتیاز موضوع:
  • 14 رأی - میانگین امتیازات: 3.43
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

▼ گفتگوی آزاد نُسخــہ 380 ▲

(04-10-2020، 19:21):ǟrǟֆɦ :м نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"ֆɦǟɢɦǟʏɛɢɦ"
@Ξrιc logιc
@"░4░0░4░"
@"♡ᴊɪᴍɪɴᴀ✿"
@αℓι
@Faust
@"ѕιƖeɴce"
@sclvrFox
@امیر539
@آییدا
همتون بیاین یه قدیمی اومده
برا کدوم دهه هستی؟ XD
 سپاس شده توسط مـ༻؏☆جـےـیــّ◉ـב
آگهی
(04-10-2020، 21:37)ʀօʍɨʀ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-10-2020، 21:36)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پشمکم 26
بیا پیشم ببینم*-*
ʀօʍɨʀ
دیروز نیومدی کمک مامانت انقد فرغون و بلوک جابجا کردم کل تنم درد گرفته/=

جوون^^
امدم(:
مگه من مامان تو رهامیر و جیمین و سهون نبودم|:

بیه بیه*-*
من مگه مامان تو و جیمینا و ملیکا نبودم؟/=
حالا اینارو ولش چرا کمکم نکردی؟ crying
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ ، مـ༻؏☆جـےـیــّ◉ـב
(04-10-2020، 21:41)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-10-2020، 21:37)ʀօʍɨʀ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-10-2020، 21:36)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پشمکم 26
بیا پیشم ببینم*-*
ʀօʍɨʀ

جوون^^
امدم(:

بیه بیه*-*
^^
عجبا...
اوه من برم/: الان بابام منو میکشع/:
بای♡
 سپاس شده توسط مـ༻؏☆جـےـیــّ◉ـב
(04-10-2020، 21:42)ʀօʍɨʀ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-10-2020، 21:41)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پشمکم 26
بیا پیشم ببینم*-*
ʀօʍɨʀ

جوون^^
امدم(:

بیه بیه*-*
^^
عجبا...
اوه من برم/: الان بابام منو میکشع/:
بای♡

بلی/=
برو برو
فقط بلدی سرت تو گوشی باشه بخوابیو بخوری هیچ کار مفید و خاصی انجام نمیدی شدی اندازه بشکه من همسن تو بودم 4 تا بچه داشتم/=
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ
حوصلم سر رف...
پیام ناشناس

/ (•◡•) \
گویا سیروس برزو به رحمت خدا رفت 
الله رحمت ائله سین
(04-10-2020، 21:46)Ξrιc logιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حوصلم سر رف...

قیافت جوری آدم فک میکنه هرکیو تو خیوبون ببینیمیگیری کتکش میزنی/=
(04-10-2020، 21:47)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-10-2020، 21:46)Ξrιc logιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حوصلم سر رف...

معذرت میخوام  Telegh_01
پیام ناشناس

/ (•◡•) \
(04-10-2020، 21:39)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-10-2020، 21:36)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-10-2020، 21:31)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-10-2020، 21:20)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عجب ..

منو یادته یا فراموشم کردی؟/=

فاطمه جان ((:

فک نمیکردم منو یادت باشه((((=
پیرت کردم تا نوکس پلی نصب کردم/=

چرا نباشه ؟ ((:
ای جان عزیزم D:
(04-10-2020، 21:48)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-10-2020، 21:39)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-10-2020، 21:36)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-10-2020، 21:31)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-10-2020، 21:20)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عجب ..

منو یادته یا فراموشم کردی؟/=

فاطمه جان ((:

فک نمیکردم منو یادت باشه((((=
پیرت کردم تا نوکس پلی نصب کردم/=

چرا نباشه ؟ ((:
ای جان عزیزم D:

نمیدونم(=
چقد اوایل سوال میپرسیدم کچلتون کرده بودم...
معذرت میخوام واقعا

(04-10-2020، 21:48)Ξrιc logιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-10-2020، 21:47)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-10-2020، 21:46)Ξrιc logιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حوصلم سر رف...

معذرت میخوام  Telegh_01

بار آخرت باشه Telegh_01
ولی برعکس قیافتی شوخ طبعی

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 11 مهمان