(04-10-2020، 19:47)мιѕтαкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(04-10-2020، 19:44)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(04-10-2020، 19:39)мιѕтαкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چقد شلوغ
این یکی از اونایی بود که هیچ وقت نشد باهاش دوست شم D:
البته اگه اشتباه نگرفته باشم
فک میکنی کی هستم؟
واقعا هیچ ایده ای ندارم
یه چیزای خیلی گنگ تو ذهنمه.. اسم یادم نیست ولی فکر میکنم همونی که همیشه جواب نمیداد و لایک نمیکردو اینا لول!
ایدیتو عوض نکردی نه؟ چون همین ایدی خیلی واسم آشناست..
(04-10-2020، 19:51)Offred نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(04-10-2020، 19:39)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(04-10-2020، 19:39)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مـن ایـنـجـوری تـآیـپ مـی کـردمـ و فـکـر مـی کـردم شـآخِ دو عـآلمـمـ (((((:
نویسندگی و مدیریتم که آره. همه همین بودیم.
شادی رو توی اینستا دارم. با غزلم چند وقت پیش حرف زدم یکم. احسانِ بیشعورم خوبه. ((: توی همون تله و اینا هست. خیلییی به ندرت آن میشه اینجا. از بقیه بیخبرم. :"
وای ارههه منم همینجوری تایپ میکردمD:
چه خوبه که هنوز در ارتباطین!! من واقعا دلم تنگ شده بود
این نسیمه. @"мᴀᴢᴇ"
همین احسان دوست پسرت بود؟ بگم بیاد دوباره تجدید دیدار کنین؟ دلم برای دراماهای اون زمانم تنگ شده حتی. ((:
نه بابا این نبود!!
این منو روده ی اسهالی صدا میزد!