امتیاز موضوع:
  • 14 رأی - میانگین امتیازات: 3.43
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

▼ گفتگوی آزاد نُسخــہ 380 ▲

(03-10-2020، 12:27):ǟrǟֆɦ :м نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-10-2020، 12:12)ava26612661 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-10-2020، 12:07):ǟrǟֆɦ :м نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-10-2020، 11:55)دخترفسقلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-10-2020، 11:52):ǟrǟֆɦ :м نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا شما دخترا خلید این همه

لابد شاها زرنگین

خو اگه شما خلید ما چلیم که میایم باشما دوس میشیم25r30
فکر کنم جواب خودتو دادی
Big Grin

پوففف کوچه عمم

میدونم=/میگم خلید همینه

(03-10-2020، 12:19)ava26612661 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-10-2020، 12:14):ǟrǟֆɦ :м نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-10-2020، 12:09)ava26612661 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-10-2020، 11:52):ǟrǟֆɦ :м نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا شما دخترا خلید این همه

شما پسرا خل ترید که میفهمید

فرقیم نداره هردو توی سطحن

(03-10-2020، 12:11)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اصن من خلم باشه؟

Big Grin  Big Grin نه بت نمیاد
[/qu
بیا برو تو کوچه
کوچه چند

(03-10-2020، 12:19)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بابا دعوابسه منم یه گهی خوردم هی نقل قول میزنید
اصن هیچکی خل نیست هی نپرید جون هم

ای باو دعوا چیه گوه نخوردی
شوخیه دعوانی
میدونی جالب ترین بخش این زندگی چیه.؟
اینکه ما تو عصری زندگی میکنیم که
گوشی هاش هوشمندن
ولی ادماش احمق Dodgy
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16336926635920
(حرفتو بهم بگو.دیدم همه گذاشت منم گذاشتم جیز)
آگهی
@ʜɪᴅᴅᴇɴ
سلام استاد :*
میتونید برام یه زحمت بکشید و اهنگ
F*ck you baby رو بزارید پروفم
تنکس
[هر چی گشتم تو نت نبود
(03-10-2020، 12:29)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میگم بسه...

(03-10-2020، 12:27):ǟrǟֆɦ :м نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-10-2020، 12:12)ava26612661 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-10-2020، 12:07):ǟrǟֆɦ :м نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-10-2020، 11:55)دخترفسقلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لابد شاها زرنگین

فکر کنم جواب خودتو دادی
Big Grin

میدونم=/میگم خلید همینه

(03-10-2020، 12:19)ava26612661 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-10-2020، 12:14):ǟrǟֆɦ :м نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-10-2020، 12:09)ava26612661 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شما پسرا خل ترید که میفهمید

(03-10-2020، 12:11)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اصن من خلم باشه؟

[/qu
بیا برو تو کوچه
کوچه چند

(03-10-2020، 12:19)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شوخیه دعوانی

من حرف اونو میگم که گفتم به دخترای همجنسگرا میگن لزبین همه ریختن سرم
ولش

مگه مجبوری بگی
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس بگو (;

هَمِعٕ فاٰز گَنّگِستِر وَلّی تآ شَب نَشُدِح باٰس خٖونِع بآشَن♂❤

▼ گفتگوی آزاد نُسخــہ 380 ▲ 72
(03-10-2020، 12:34):ǟrǟֆɦ :м نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-10-2020، 12:29)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میگم بسه...

فکر کنم جواب خودتو دادی
Big Grin

میدونم=/میگم خلید همینه

[/qu
بیا برو تو کوچه
کوچه چند

شوخیه دعوانی

ولش

مگه مجبوری بگی

من فقط به ملیکا گفتم یه عده آدم فضول میان دخالت میکنن Telegh_43
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
(03-10-2020، 12:35)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-10-2020، 12:34):ǟrǟֆɦ :м نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میگم بسه...

فکر کنم جواب خودتو دادی
Big Grin

میدونم=/میگم خلید همینه

کوچه چند

شوخیه دعوانی

ولش

مگه مجبوری بگی

من فقط به ملیکا گفتم یه عده آدم فضول میان دخالت میکنن Telegh_43

من تو فاز اینجور چیزا نیستم

باسپاس=مرسی
ناشناس بگو (;

(03-10-2020، 12:31)|ᴛᴏxɪᴄ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@ʜɪᴅᴅᴇɴ
سلام استاد :*
میتونید برام یه زحمت بکشید و اهنگ
F*ck you baby رو بزارید پروفم
تنکس
[هر چی گشتم تو نت نبود
سلام
خودم در بدر دنبال یه آهنگ ترکی ام نیم ساعته آخرش اون نسخه ای میخواستم پیدا نشد!
خرج برمیداره برات
بیشتر بگرد پیدا میکنی.. این جمله هم زیاده باید با دقت تر بگردی
لعنت به این زندگیح
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
اخطار ها در صورت ادامه بر پروفایلتان خواهند نشست 
این چ وضع زندگیه اخه اه..........
(03-10-2020، 12:46)ʜɪᴅᴅᴇɴ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اخطار ها در صورت ادامه بر پروفایلتان خواهند نشست 

من تا حالا 3 تا واسه موضوعات تکراری گرفتم
ناشناس بگو (;

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 7 مهمان