امتیاز موضوع:
  • 14 رأی - میانگین امتیازات: 3.43
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

▼ گفتگوی آزاد نُسخــہ 380 ▲

(02-10-2020، 19:49)♡ᴊɪᴍɪɴᴀ✿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-10-2020، 19:48)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-10-2020، 19:45)♡ᴊɪᴍɪɴᴀ✿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-10-2020، 19:41)ⓓムdყ_vk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-10-2020، 19:39)♡ᴊɪᴍɪɴᴀ✿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم خوشم نمیاد .. Telegh_01
عی اخ جاننن با کله اومدم D:
بهتر :/
♡♡♡♡♡♡♡♡
مواظب باش نخوری زمین/:
crying سیگار!

چشممم D:
سیگار و بیشتر دوس نه؟!Telegh_59

(02-10-2020، 19:44)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-10-2020، 19:43)♡ᴊɪᴍɪɴᴀ✿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تا وقتی بی تی اس هست چرا کای؟! :/
چشم (:

در کل اصلا تو یه متریشم وای نسا/=
خب نصیحن کن دیگه ببین چیکاراکنم چیکارا نکنم/=

نه خیالت راحت
دور و بر مکنه لاین نباش دیگه همین :/

آفرین آفرین(=
چرا؟اوناعم مث کاین؟/=

یح دقیقن مخصوصن جیمینا شی (:

باشه باشه(=
نه من میگم نرو پیش کای که به شدت منحرفه/=
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط لــــــــــⓘلی ، من یه دخترمم
آگهی
(02-10-2020، 19:52)i_crazygirl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-10-2020، 19:51)LONELY._.BOY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-10-2020، 19:47)i_crazygirl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عزیزدل خاهری کجایی؟
@!...Lavin...!
اجی هام شماکجایین؟
@دخترفسقلی
@red_Queen
@9723380006
@صباnafas
+خودم
اکیپ reallycrazy Heart  Big Grin

(02-10-2020، 19:42)LONELY._.BOY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-10-2020، 19:40)i_crazygirl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من بابام اول ریاضی خونده بود بعد واسع دانشگاه نظامی شد نیروهوایی یعنی Big Grin
نیروی هوای جون بابا من عشق و علاقه ام ناپو  Cool

هن؟
ناپو عضوی از ناجا پلیس ناجا Blush

اهان
خالمو خاهرشوهرش نیروانتظامی هستن Undecided

ناجا عشق واقعا اونم برای من چون بیشتر درگیری ها با ناجاس متم عاشق درگیری جون crying crying crying crying
(02-10-2020، 19:38)red_Queen نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-10-2020، 19:28)░4░0░4░ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-10-2020، 19:10)red_Queen نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-10-2020، 18:45)░4░0░4░ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-10-2020، 18:19)red_Queen نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نام کاربری همه برام غریبه   Sad

بجز من

دقیقا
تو عوض نکن بزار چند دیگه هم اومدم بشناسمت
چون ممکنه دعوامون شه
هر دفعه زیاد باهم حرف زدیم دعوا کردیم
البته تو یهیویی یچیز گفتی رفتی

مخالفم

اگه موافق بودی شک میکردم بهت

تو مشکوکی
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
@من یه دخترمم
چه جالب
یار مگو که من منم
من نه منم نه من منم
گر تو تویی و من منم
من نه منم نه من منم
نوپو :|
 سپاس شده توسط Emmɑ
(02-10-2020، 19:59)جاویدم نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@من یه دخترمم
چه جالب

چی جالبه؟
(02-10-2020، 20:00)من یه دخترمم نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-10-2020، 19:59)جاویدم نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@من یه دخترمم
چه جالب

چی جالبه؟

دختر بودنت
یار مگو که من منم
من نه منم نه من منم
گر تو تویی و من منم
من نه منم نه من منم
(02-10-2020، 19:47)i_crazygirl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عزیزدل خاهری کجایی؟
@!...Lavin...!
اجی هام شماکجایین؟
@دخترفسقلی
@red_Queen
@9723380006
@صباnafas
+خودم
اکیپ reallycrazy Heart  Big Grin

(02-10-2020، 19:42)LONELY._.BOY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-10-2020، 19:40)i_crazygirl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-10-2020، 19:39)LONELY._.BOY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-10-2020، 19:35)i_crazygirl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وا Big Grin
میخای نظامی بشی Big Grin  Big Grin  Big Grin  Big Grin  Big Grin  Big Grin  Big Grin

علاقه زیادی دارم Cool

من بابام اول ریاضی خونده بود بعد واسع دانشگاه نظامی شد نیروهوایی یعنی Big Grin
نیروی هوای جون بابا من عشق و علاقه ام ناپو  Cool

هن؟

جانم؟
View this post on Instagram

A post shared by امپراطور کوزکو | زینب موسوی (@iamkuzcooo)

سپاس شده توسط Emmɑ
@Offred
سلام عشقم
خوبی؟
@من یه دخترمم
تو یه دختری اونوقت اصل نمیدی؟متاسفم برات
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 11 مهمان