امتیاز موضوع:
  • 14 رأی - میانگین امتیازات: 3.43
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

▼ گفتگوی آزاد نُسخــہ 380 ▲

(02-10-2020، 19:30)♡ᴊɪᴍɪɴᴀ✿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-10-2020، 19:28)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-10-2020، 19:25)♡ᴊɪᴍɪɴᴀ✿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-10-2020، 19:24)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-10-2020، 19:22)♡ᴊɪᴍɪɴᴀ✿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جاااااننن چه شود D:
من با دارو دسته میام تکی نمیام (:
ایسان و کوکی غزل و شوگولی :/

اوووف میترسم از بس خوشگلم سهون بدزدتم/=
بیاید همه باهم بریم اصن بیگو همه ی اعضا بیان ولی نیس اکسو زیاده باید با مینی بوس بریم/=

وای ملیکا :/

من ملیکا نیستم/=

جون پی دی نیم راست میگی؟!
منظورم اینه ک یادم رفتش
پس جین وهوپ میمونن حالا اواعم بیان دیگ عب نداره

دروغم چیه میخوای قرآن بیارم دس بزارم روش/=
نه اوناعم بیان همه بیان بزار کیف کنیم crying
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط لــــــــــⓘلی
آگهی
(02-10-2020، 19:31)i_crazygirl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-10-2020، 19:27)LONELY._.BOY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-10-2020، 19:25)i_crazygirl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-10-2020، 19:16)LONELY._.BOY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-10-2020، 19:15)i_crazygirl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من عمت نیستم کع بوس بدم
دستم درد نکنع Big Grin
در مورد  عمه ام درست بحرف  Angry  Angry  دیروز ۴۰ امش بود Angry  Angry

ممنون Sad

ااووووو
بلع ببخشید الله رحمت السینp336
نوش497
ممنون ساغولاسن

عزیزی Heart

مرسیلر Sleepy
ن من عزیزنیستم ارمی هستم899

پس دیوونه هامون کوشن؟
دیونه خونه Undecided

منم دوست دارم ارمی بشم ولی حسش نیس Sad crying
(02-10-2020، 19:33)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-10-2020، 19:30)♡ᴊɪᴍɪɴᴀ✿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-10-2020، 19:28)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-10-2020، 19:25)♡ᴊɪᴍɪɴᴀ✿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-10-2020، 19:24)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوووف میترسم از بس خوشگلم سهون بدزدتم/=
بیاید همه باهم بریم اصن بیگو همه ی اعضا بیان ولی نیس اکسو زیاده باید با مینی بوس بریم/=

من ملیکا نیستم/=

منظورم اینه ک یادم رفتش

من اشنایی ندارم ولی اکی :/
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Karlina
(02-10-2020، 19:34)LONELY._.BOY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-10-2020، 19:31)i_crazygirl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-10-2020، 19:27)LONELY._.BOY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-10-2020، 19:25)i_crazygirl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-10-2020، 19:16)LONELY._.BOY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

در مورد  عمه ام درست بحرف  Angry  Angry  دیروز ۴۰ امش بود Angry  Angry

ممنون Sad

ااووووو
نوش497
ممنون ساغولاسن

عزیزی Heart

مرسیلر Sleepy

پس دیوونه هامون کوشن؟
دیونه خونه Undecided

منم دوست دارم ارمی بشم ولی حسش نیس Sad  crying

وا Big Grin
میخای نظامی بشی Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin
(02-10-2020، 19:32)♡ᴊɪᴍɪɴᴀ✿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-10-2020، 19:30)ⓓムdყ_vk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-10-2020، 19:28)♡ᴊɪᴍɪɴᴀ✿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-10-2020، 19:26)ⓓムdყ_vk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-10-2020، 19:24)♡ᴊɪᴍɪɴᴀ✿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عاااااا سلااامم
گشادیسمم فعال شده نمیشینه درساشو بخونه
فردا علوم داره با کلی کار :/

سلام(:
سردرد گرفتم پشتسر هم لعنت ب مدرسه یکشنبه پرسش و پاسخه چهار درس وات فاخ/:

چهارتا درس داده تا الان؟!
پشمام :/
اخی ):

بهتر از معلم عربی هستش میخواد دوشنبه درس چهار و پنج رو بپرسه باز این بار زودتر میرم مرگ بر قواعد−_−
س سوت خریدم

وای یاد ویدیو جین افتادم Telegh_01
مرگ بر قواعد مرگ بر قواعدTelegh_01Telegh_01
عه مرسی D:^^♡
قلب نداشتم Telegh_01
عربی/:دلم میخواد بزنم.....لا اله الی الله
مرگ بر ضد دانش اموزان فقیه
چی ربطی داش؟/:
خواهش ی وانشات از جیمین برات فرستادم
♡بیا
اینجا مث کمپه من اینجا سیگار ندارم2mo5udo
ارامشditcofpe5
(02-10-2020، 19:28)░4░0░4░ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-10-2020، 19:10)red_Queen نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-10-2020، 18:45)░4░0░4░ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-10-2020، 18:19)red_Queen نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نام کاربری همه برام غریبه   Sad

بجز من

دقیقا
تو عوض نکن بزار چند دیگه هم اومدم بشناسمت
چون ممکنه دعوامون شه
هر دفعه زیاد باهم حرف زدیم دعوا کردیم
البته تو یهیویی یچیز گفتی رفتی

مخالفم

اگه موافق بودی شک میکردم بهت
.Haters  are my greatest  motivators
https://harfeto.timefriend.net/16596388991788

(02-10-2020، 19:37)ⓓムdყ_vk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-10-2020، 19:32)♡ᴊɪᴍɪɴᴀ✿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-10-2020، 19:30)ⓓムdყ_vk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-10-2020، 19:28)♡ᴊɪᴍɪɴᴀ✿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-10-2020، 19:26)ⓓムdყ_vk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام(:
سردرد گرفتم پشتسر هم لعنت ب مدرسه یکشنبه پرسش و پاسخه چهار درس وات فاخ/:

چهارتا درس داده تا الان؟!
پشمام :/
اخی ):

بهتر از معلم عربی هستش میخواد دوشنبه درس چهار و پنج رو بپرسه باز این بار زودتر میرم مرگ بر قواعد−_−
س سوت خریدم

وای یاد ویدیو جین افتادم Telegh_01
مرگ بر قواعد مرگ بر قواعدTelegh_01Telegh_01
عه مرسی D:^^♡
قلب نداشتم Telegh_01
عربی/:دلم میخواد بزنم.....لا اله الی الله
مرگ بر ضد دانش اموزان فقیه
چی ربطی داش؟/:
خواهش ی وانشات از جیمین برات فرستادم
♡بیا
اینجا مث کمپه من اینجا سیگار ندارم2mo5udo
ارامشditcofpe5

منم خوشم نمیاد .. Telegh_01
عی اخ جاننن با کله اومدم D:
بهتر :/
♡♡♡♡♡♡♡♡
Karlina
 سپاس شده توسط کــــــــــⓐرمَن
(02-10-2020، 19:35)i_crazygirl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-10-2020، 19:34)LONELY._.BOY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ااووووو
نوش497
ممنون ساغولاسن

عزیزی Heart

مرسیلر Sleepy

پس دیوونه هامون کوشن؟
دیونه خونه Undecided

وا Big Grin
میخای نظامی بشی Big Grin  Big Grin  Big Grin  Big Grin  Big Grin  Big Grin  Big Grin

علاقه زیادی دارم Cool
(02-10-2020، 19:39)LONELY._.BOY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-10-2020، 19:35)i_crazygirl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ممنون ساغولاسن

عزیزی Heart

مرسیلر Sleepy

پس دیوونه هامون کوشن؟
دیونه خونه Undecided

وا Big Grin
میخای نظامی بشی Big Grin  Big Grin  Big Grin  Big Grin  Big Grin  Big Grin  Big Grin

علاقه زیادی دارم Cool

من بابام اول ریاضی خونده بود بعد واسع دانشگاه نظامی شد نیروهوایی یعنی Big Grin
(02-10-2020، 19:34)♡ᴊɪᴍɪɴᴀ✿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-10-2020، 19:33)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من ملیکا نیستم/=

منظورم اینه ک یادم رفتش

من اشنایی ندارم ولی اکی :/

منم خیلی آشنایی ندارم ولی منم اوکی/=
لباس درست حسابی بپوش دور و ور کای ام نپلک که عاقبت نداره/=
https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcSyjTBBczAgxejNiNO64LHfyPZgsQtEz__Ryw&usqp=CAU
تو ام نصیحتم کن/=
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 12 مهمان