امتیاز موضوع:
  • 14 رأی - میانگین امتیازات: 3.43
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

▼ گفتگوی آزاد نُسخــہ 380 ▲

(02-10-2020، 13:07)LONELY._.BOY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-10-2020، 12:00)|PARHAM| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"LONELY._.BOY"
سیروان جان،این موضوع برای سرگرمیه،برای تفریحه،برای خندس.
واقعی که نیست.
ویرایش میکنم.
نتیجه اخلاقی منم شوخی کردم حرفتو که هیچ حرف هیچ کس برام مهم نیس در مورد خودم

من همینم که هستم بخاطر شما نمیتونم خودم تغییر بدم تا برم تو دلتون
به هر حال طلب بخشش دارم.
آگهی
(02-10-2020، 13:06)|ᴛᴏxɪᴄ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-10-2020، 12:40)Offred نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-10-2020، 20:11)|ᴛᴏxɪᴄ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"Offred"
crying

c24

وقتی ریپ میدی قلبم تاپ تاپ تکون میخورع+،+

وای خانوم شما چقدر دلبری :")

(02-10-2020، 13:25)ɪᴄᴇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-10-2020، 12:40)Offred نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-10-2020، 20:11)|ᴛᴏxɪᴄ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"Offred"
crying

c24

عکست منو یاد یه عزیزی میندازه (((:  ،میتونم بپرسم کیه ؟ 

همین آواتارم؟ دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آملی پولن  ـه.
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، ɪᴄᴇ ، شـــقآیــق
چه اواتار خوبیه
(02-10-2020، 13:35)Offred نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-10-2020، 13:06)|ᴛᴏxɪᴄ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"Offred"
crying

c24

وقتی ریپ میدی قلبم تاپ تاپ تکون میخورع+،+

وای خانوم شما چقدر دلبری :")
ب دلبری چشای سبــــ♡ز شما کہ نیس
 سپاس شده توسط Medusa ، شـــقآیــق
بخشش لازم نیست،اعدامش کنید
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
ASSASSINATO
SANDICATO
TAHRANATO

(02-10-2020، 13:38)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گناه دالم.
اواتارو ببین.
(02-10-2020، 13:35)Offred نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-10-2020، 13:25)ɪᴄᴇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عکست منو یاد یه عزیزی میندازه (((:  ،میتونم بپرسم کیه ؟ 

همین آواتارم؟ دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آملی پولن  ـه.

ممنون ~~
▼ گفتگوی آزاد نُسخــہ 380 ▲ 32
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، Medusa ، شـــقآیــق
I'm a sad girl, in this big world
It's a mad world
All of my friends
Know what's happened
You're a bad thing

I know I f- up, I'm just a loser
Shouldn't be with ya, guess I'm a quitter
While you're out there drinkin'
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، ɪᴄᴇ
(02-10-2020، 13:39)|PARHAM| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ASSASSINATO
SANDICATO
TAHRANATO

(02-10-2020، 13:38)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گناه دالم.
اواتارو ببین.
ng2
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
(02-10-2020، 13:50)|ᴛᴏxɪᴄ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

I'm a sad girl, in this big world
It's a mad world
All of my friends
Know what's happened
You're a bad thing

I know I f- up, I'm just a loser
Shouldn't be with ya, guess I'm a quitter
While you're out there drinkin'

این آهنگای رنگین کمونی دیگه چیه
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 10 مهمان