امتیاز موضوع:
  • 14 رأی - میانگین امتیازات: 3.43
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

▼ گفتگوی آزاد نُسخــہ 380 ▲

(01-10-2020، 19:48)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-10-2020، 19:42)♡ᴊɪᴍɪɴᴀ✿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-10-2020، 17:38)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-10-2020، 11:59)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-10-2020، 11:57)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوکی
فرق مگس با ببر چیست؟

کی گفت فرقی داره._.
با اینکه پیری ولی بی تجربه هستی و خاک هردو عالم بر سر معلمت
فرقش آن است که مگس را برینی ببینی ولی ببر را ببیینی برینی آن را در گوگل پیدا کردم ای پیر خرفت

(01-10-2020، 15:19)♡ᴊɪᴍɪɴᴀ✿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-09-2020، 17:17)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@♡ᴊɪᴍ
Cool  Cool  Cool

بعدی عم رسید D:

بعد 10 روز جواب میدی؟/=

(01-10-2020، 14:05)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-10-2020، 11:30)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بلی شوی بزرگی دارم و بسیار زیبا است
یا ناخن پای من اوکی الان نمیخواهی خود را معرفی بکنی؟
به شوی خود سلام برسان
یا موی سرم اسمم را که میدانی حال سنم را حدس بزن ببینم چه میگویی

سلام رساندام ولی او ملقب به پوکر اعظم و دیوث است وقتی گفتم سلام رساند گفت به عنم/=
یا مری من فکر میکنم 18 سال سن تو است

عزیزم واقعا معذرت شرایطم خوب نیس! ):

میدونم بابا داری آیدل میشی کار داری تو بیگ هیتی همش با جیمین چت میکنی/= دی

(01-10-2020، 19:45)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-10-2020، 19:42)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-10-2020، 19:39)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-10-2020، 19:34)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیگر به او هیچ مگو
یا نای من اکنون عشق و حالت را بکن هنگامی که به دبیرستان قدم نهادی وقت هیچ کاری را نداری

چشم حتما/=
یا دندان نیشم بلی دارم شادیو مسخره بازی میکنم چون وقتی بزرگ شدم فرصت این کارهارا ندارم
الان گفتم 11 سالمه فک کردی یه دختر کوچولوی کیوتم؟*-*
نه/=
163 قدمه اندازه زرافم/= قیافمم گرند فیسع/=
یا گوش من به این کارت ادامه بده
جدی163؟؟؟؟خداوندا مرا محو کن

یا زبانم باز هم چشم(بگو چشمت بی بلا)
بلی البته در شهر ما برای یک دختر این قد عادی است دوستی دارم ککه همسن من است و قد او 170 است و بازهم ادی است
#تهرانی_ها_کتوله_هستند
بی بلا باشد
یا سرخرگ من از خود نا امید گشتم من ریزه میزه ای بیش نیستم

آفرین
یا سیاه رگ من شما تهرانی ها همه کوتاه هستید نگران نباش ولی شهر ما همه مدل و قد بلند هستند Telegh_20
[/quote]

زدی تو خال اصن :/
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Karlina
آگهی
@"ѕєнυη"
یا مویرگ من بنده تهرانی نیستم
مگر شما قد بلندها از کجا هستید؟
و بی عدالتی موج می زند در اقیانوس حرف هایتان(:
(01-10-2020، 19:52)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"η"

هستی ولی خود نمیدانی/=
یا گلبول سفیدم ما کورد هستیم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط _ƇRAƵƳ_
(01-10-2020، 19:53)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-10-2020، 19:52)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"η"

هستی ولی خود نمیدانی/=
میدانم که نیستم
یا بازوفیل برا من سعادتی است که با شوما اشنا گشته ام
[/quote]

[/quote]

بله بله/=
بابا مشکلاتتو میدونم من خودم تو اس امم تا ساعت 3 با سهون چت میکنم بهم راهنمایی میده

(01-10-2020، 19:55)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-10-2020، 19:53)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"η"

هستی ولی خود نمیدانی/=
میدانم که نیستم

هستی نمیدانی
یا مژه ام خوشحال باش خوشحال باش/=
 سپاس شده توسط _ƇRAƵƳ_ ، لــــــــــⓘلی
برگ هایم به رعشه افتاد ..
(01-10-2020، 19:57)ʜɪᴅᴅᴇɴ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برگ هایم به رعشه افتاد ..

پاییز برگ ریزونه دیگع!Bl8
+
خوبید؟
 سپاس شده توسط ʜɪᴅᴅᴇɴ
[/quote]

بله بله/=
بابا مشکلاتتو میدونم من خودم تو اس امم تا ساعت 3 با سهون چت میکنم بهم راهنمایی میده

(01-10-2020، 19:55)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"η"

هستی ولی خود نمیدانی/=
میدانم که نیستم

هستی نمیدانی
[/quote]
من میگویم نیستم
یا DNA من خوشحالم خوشحال
آیا زندگی خوب پیش می رود؟
(01-10-2020، 18:32)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

((: you will never have this day again so make it count

دلم میخواددد تا میتونم گازتتت بگیرم عخش*.*❤
 سپاس شده توسط Ɗєя_Mσηɗ
(01-10-2020، 20:01)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بله بله/=

@"η"

هستی ولی خود نمیدانی/=
میدانم که نیستم

هستی نمیدانی
[/quote]
من میگویم نیستم
یا DNA من خوشحالم خوشحال
آیا زندگی خوب پیش می رود؟
[/quote]

هستی هستی...
یا ابروی من آفرین باش باش
خداروشکر راضی ام در شهر بسسیار کوچکی که قبلا روستا بوده زندگی میکنم در هوای بدون آلودگی و کرونا با مردمانی ساده
در کجا زندگی میکنی؟
راضی هستی از زندگی؟

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 26 مهمان