(30-09-2020، 16:41)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(30-09-2020، 16:38)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.شوی خودرا معرفی کن تا اورا بشناسم
(30-09-2020، 16:33)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(30-09-2020، 16:32)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.یا جیگر نه نمی شناسم
صباnafas
یا صبا عایا سهون را میشناسی؟
پس نام شوی من را نبر تا گردنت را نزدم/=
یا دل و قوه ی من شوخی کردم از من ذلخور نشو که من کرم های ابریشم دارم
یا طحال من/: به این کرم های ابریشمی عادت دارم هرچه قدر خواستی کرم هایت را به طرف من بیندازD:
شوی من نام و فامیلش اوه سه هون است که در 17 سالگی به اکسو رفت و از 12 سالگی در شرکت اس ام کار میکرد او حال 26 سال سن دارد او پسری جیگر و جنتلمن است
یا روده ی بزرگ من باشد پس هرچه کرم دارم بر تو میریزم تا کرم تورا بخورد و اثری از تو باقینماند
(30-09-2020، 16:44)|ᴛᴏxɪᴄ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(30-09-2020، 16:38)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.منظورت bury a friend اِ؟!(=
دارم آهنگ وقتی شبا میخوابیم کجا میریم از بیلیرو گوش میدم صداش خیلی قشنگه(=
آهنگاش جون میده باهاش چالش تیک تاک بسازی
@|ᴛᴏxɪ
اهنگ باحالیه
اهنگ copycat هم گوش بدع
آرع(=
خیلی
اوکی