امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.71
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

≈ گفتگوی آزاد نُسخــہ 379 ≈

@sclvrFox

ناشناسانه بهت پیام دادما
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
آگهی
(28-09-2020، 22:36)мιѕтαкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-09-2020، 22:34):ǟrǟֆɦ :м نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-09-2020، 22:30)мιѕтαкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-09-2020، 22:28):ǟrǟֆɦ :м نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بچه ها جدیدا دیجی کالا ماشینم میفروشه ماشین خارجی ها

اینارو زده تا بازدید جمع کنه

ببین به کجارسیده که دیجی کالا برا بازیدید بیشتر اینارو میزاره
به نظر من دیجیکالا بدترین سایت فروشگاهی هستش من یه ساعت هوشمند جیتب گرفتم بندش کلا کنده بوود مرجوعش کردم این یکیم نیمه کنده بود و هنگمیکرد میخواستم مرجوع کنم زد بیشتر از یک بار مرجوع غیر قانونیه

من خریدهایی که کردم ازش عالیه !
فقط ی کیف شارژر گرفتم دیروز زیپش خراب بود امروز مرجوع کردم .

قبل از خرید حتما بخش نظرات رو بخون

منم چندباری خرید کردم لنز دوربین گرفت 23تومن حباب داشت و انگار اسلایم بود مرجوعش کردم من یا شانس نداشتم یا شما دقت خریدت بالاس
ناشناس بگو (;

هَمِعٕ فاٰز گَنّگِستِر وَلّی تآ شَب نَشُدِح باٰس خٖونِع بآشَن♂❤

≈ گفتگوی آزاد نُسخــہ 379 ≈ 174
(28-09-2020، 22:34)мιѕтαкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-09-2020، 22:33)sclvrFox نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-09-2020، 22:28)мιѕтαкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-09-2020، 22:22)sclvrFox نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-09-2020، 22:14)мιѕтαкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پارسی جو:|

همین کارو میشه کرد !

یه توضیحی میدی بهم در‌ این رابطه ؟ رم‌و سی پی یو‌ تاجایی که میدونم سخت افزارن!
Google search
ولی ایدشونو دوست دارم !
میزنی رو دانلود، دانلود که تموم میشه لینک برای توضیحات بیشتر میدن. رو لینک که میزنی میبینی ویدئو فلان خواننده رو اورد.
هعی.. دنیاس دیگه

منظورت اینه قسمتی از هارد رو رم و سی پی یو معرفی کنی ...؟
سخته ببر خدمات کامپیوتری ارزون تر برات میشینه تا دانلود کنی
نه حاجی.
جکه دیگه :')
چی؟
جوک.
آب کم است
آن را اسراف نکنید
water is low
Do not waste it
الماء قلیل
لا تسرفوه

(28-09-2020، 22:39):ǟrǟֆɦ :м نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-09-2020، 22:36)мιѕтαкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-09-2020، 22:34):ǟrǟֆɦ :м نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-09-2020، 22:30)мιѕтαкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-09-2020، 22:28):ǟrǟֆɦ :м نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه ها جدیدا دیجی کالا ماشینم میفروشه ماشین خارجی ها

اینارو زده تا بازدید جمع کنه

ببین به کجارسیده که دیجی کالا برا بازیدید بیشتر اینارو میزاره
به نظر من دیجیکالا بدترین سایت فروشگاهی هستش من یه ساعت هوشمند جیتب گرفتم بندش کلا کنده بوود مرجوعش کردم این یکیم نیمه کنده بود و هنگمیکرد میخواستم مرجوع کنم زد بیشتر از یک بار مرجوع غیر قانونیه

من خریدهایی که کردم ازش عالیه !
فقط ی کیف شارژر گرفتم دیروز زیپش خراب بود امروز مرجوع کردم .

قبل از خرید حتما بخش نظرات رو بخون

منم چندباری خرید کردم لنز دوربین گرفت 23تومن حباب داشت و انگار اسلایم بود مرجوعش کردم من یا شانس نداشتم یا شما دقت خریدت بالاس

خب من قطعا خرید بالای ۱ میلیون رو از دیجی کالا نمیکنم
(28-09-2020، 22:43)sclvrFox نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-09-2020، 22:34)мιѕтαкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-09-2020، 22:33)sclvrFox نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-09-2020، 22:28)мιѕтαкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-09-2020، 22:22)sclvrFox نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Google search
ولی ایدشونو دوست دارم !
میزنی رو دانلود، دانلود که تموم میشه لینک برای توضیحات بیشتر میدن. رو لینک که میزنی میبینی ویدئو فلان خواننده رو اورد.
هعی.. دنیاس دیگه

نه حاجی.
چی؟
جوک.
نه جوک چرا،واقعیته
 سپاس شده توسط م‍حمّد
(28-09-2020، 22:46)мιѕтαкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-09-2020، 22:43)sclvrFox نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه حاجی.
چی؟
جوک.
نه جوک چرا،واقعیته
منکه وقتی how to download more ram رو میدیدم میخندیدم. البته بایدم میخندیدم‌. تو کانالایی با محتوای طنز وقتی بزارن ادم باید بخنده دیگه.
ولی تبدیل هارد به رم خیلی چرت میشه که ! هارد با سرعتش مگه میتونه کار رمو بکنه

(28-09-2020، 22:39)░4░0░4░ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@sclvrFox

ناشناسانه بهت پیام دادما

ای نامرد
آب کم است
آن را اسراف نکنید
water is low
Do not waste it
الماء قلیل
لا تسرفوه

(28-09-2020، 21:37)sclvrFox نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-09-2020، 21:33)♡ᴊɪᴍɪɴᴀ✿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-09-2020، 21:29)sclvrFox نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-09-2020، 21:19)♡ᴊɪᴍɪɴᴀ✿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام داداش کیه؟!

من یه متن طویل نوشته بودم :/
نگو که فقط سلام داداششو اورد؟

متن طویل! :/
نه اقا محمد فقط سلام داداش بود :/

از اونجایی که چیزای مفیدی گفته بودم دوباره مینویسم:
سلام داداش من اسمم محمده ولی خیلیا به اشتباه بهم میگن ممد. حالا دلیل ممد گفتنشون که میتونه از روی تنبلی باشه و یا از روی صمیمیت بماند ولی ممد به کل اشتباهه و نه معنی داره و نه مفهوم البته شایدم من اشتباه میکنم به هرحال شما منو محمد صدا بزن. ممنون.

الان منظورتون منم نه؟! :/
Karlina
بیایید با باورهاى سمى خداحافظى كنيم:

1. باور اينكه قربانى هستيم.

2. باور به اينكه ميتوانيم ديگران را تغيير دهيم.

3. باور به اينكه اگر جاى فلانى بودم زندگى بهترى داشتم.

4. انتظار داشتن از ديگران و باور به اينكه
ديگران بايد مطابق انتظار ما رفتار كنند.

5. باور به اينكه براى رسيدن به كمال و احساس شادى
حتما به حضور فرد خاصى نياز داريم.

6. اينكه هميشه لازم است ثابت كنيم كه ما
درست می گوييم و حق با ماست.

7. نگران بودن درباره اينكه ديگران
در مورد ما چه فكرى می كنند.

8.باور اينكه گذشته ما، آينده ما را رقم می زند.

احمد حلت
 سپاس شده توسط _leιтo_
(28-09-2020، 22:48)sclvrFox نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-09-2020، 22:46)мιѕтαкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه حاجی.
چی؟
جوک.
نه جوک چرا،واقعیته
منکه وقتی how to download more ram رو میدیدم میخندیدم. البته بایدم میخندیدم‌. تو کانالایی با محتوای طنز وقتی بزارن ادم باید بخنده دیگه.
ولی تبدیل هارد به رم خیلی چرت میشه که ! هارد با سرعتش مگه میتونه کار رمو بکنه

(28-09-2020، 22:39)░4░0░4░ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@sclvrFox

ناشناسانه بهت پیام دادما

ای نامرد

نمیتونه کار رمو بکنه ولی سرعت رمت مثلا رو ۸ هست با این کارو میاد رو ۸.۵ یا ۹ همینشم غنیمته .. از هارد اکسترنال قدیمی استفاده کنی ،برای کارهای سنگین خوبه ..

ولی کسایی ک هارد ssd دارن میشه روش حساب باز کرد از این روش
این دیگه چی بود؟

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 17 مهمان