17-09-2020، 17:43
مردم ، این قدر رقت انگیز نباشید ! این قدر دنیا رو از صفحه ی موبایل هاتون نبینید ! یه چیز واقعی رو تجربه کنید.
"birdman"
"birdman"
|
" בیالوگ هـاے مانـבگار " |
||||||||||||||||||||
17-09-2020، 17:43
مردم ، این قدر رقت انگیز نباشید ! این قدر دنیا رو از صفحه ی موبایل هاتون نبینید ! یه چیز واقعی رو تجربه کنید.
"birdman"
17-09-2020، 17:52
دنیا رو دست مکر و حیله میچرخه
اگه میخوای آدم موفقی باشی، نمیتونی آدم خیلی خوبی باشی ! [ The Tree of Life]
17-09-2020، 19:47
میشه منو ببخشی؟
سعی میکنم فراموشت کنم ولی نمیبخشمت دنش آموز ربته a
18-09-2020، 14:14
_تو با من حرف نمی زنی. من مثل یه کتاب بازم؛ همه چیز رو بهت میگم، حتی چیز های خجالت آور رو... اما انگار تو به من اعتماد نداری!
+دائما حرف زدن، لزوما ارتباط برقرار کردن، نیست. "Eternal sunshine of the spotless mind"
18-09-2020، 22:20
انتظامی:مادرت زن نجیبی بود.
کیانیان: نجابت وقتی معنا پیدا میکنه که راه دومی هم وجود داشته باشه. "خانه ای روی آب"
25-09-2020، 13:16
میگن اگه چوپان نباشه گوسفندا تلف میشن یا گم میشن یا از گرسنگی میمیرن، چون مغز ندارن. هر کسی که مغز نداره به چوپون احتیاج داره … یه چوپون دلسوز.
مغزهای کوچک زنگ زده – نوید محمد زاده
27-09-2020، 12:50
شیر وقتی میخواد چیزی رو به دست بیاره،
با تمام وجود بلند میشه با تمام وجود دنبالش میکنه و با تمام وجود به دستش میاره... "رویاتو به دست بیار..." ? مهرانمدیری ? پلچوبی
شازده کوچـولو پرسیــد : کـی اوضاع بـهتر میشه ؟ روبــاه گفت : از وقــتی که بفهــمی همـه به خودت بستگی داره
27-09-2020، 13:35
اینو دیگه همه میدونن،همه!
27-09-2020، 18:33
ﻣﻦ ﺻﺒﺢ ﻛﻪ ﺍﺯ ﺧﻮﺍﺏ ﭘﺎ ﻣﯽ ﺷﻢ ﺩﻟﻢ می ﺧﻮﺍﺩ ﻛﺴﯽ ﻧﺒﺎﺷﻪ ﺑﺎﻫﺎﻡ ﺣﺮﻑ ﺑﺰﻧﻪ، ﻣﯽ ﺧﻮﺍﻡ ﺍﺯ ﺧﻮﻧﻪ ﻛﻪ، ﻣﯽ ﺭﻡ ﺑﻴﺮﻭﻥ، ﻛﺴﯽ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﻧﺒﺎﺷﻪ ﺗﺎ ﺑﺮﮔﺮﺩﻡ؛ ﺩﻝ ﻛﺴﯽ ﺗﻨﮓ ﻧﺸﻪ ﻭﺍﺳﻢ؛ ﻛﺴﯽ ﻣﻨﻮ ﻧﺨﻮﺍﺩ؛ ﻣﯽﺧﻮﺍﻡ ﺗﻨﻬﺎ ﺑﺎﺷﻢ .. ﻣﯽ ﺧﻮﺍﻡ ﺗﻨﻬﺎ ﺑﺎﺷﻢ.
ﮐﻨﻌﺎﻥ – ترانه علیدوستی | ||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|