امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.71
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

≈ گفتگوی آزاد نُسخــہ 379 ≈

(25-09-2020، 21:18)ֆɦǟɢɦǟʏɛɢɦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-09-2020، 21:14)░4░0░4░ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-09-2020، 21:12)ֆɦǟɢɦǟʏɛɢɦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-09-2020، 21:08)░4░0░4░ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درست نیست به یه آدم بگیم خر
خوبه به خر هم بگیم آدم؟

حقیقت بود!
اینو یادم رف بگم...بلانسبت خر
یادت نیس چیکار کرد؟(:
اگه یادت رفته تو گفتگو یادآوری کنم

بیشتر توهم بود. البته توهم هم خیلی بد نیست. یادت نره که ما هممون یه دشمن داریم.
خب باش خر ن
عینه عن
چرا طرفداری اون میکنی؟

من فقط طرفداری خر رو کردم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
آگهی
(25-09-2020، 21:30)░4░0░4░ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-09-2020، 21:18)ֆɦǟɢɦǟʏɛɢɦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-09-2020، 21:14)░4░0░4░ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-09-2020، 21:12)ֆɦǟɢɦǟʏɛɢɦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-09-2020، 21:08)░4░0░4░ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درست نیست به یه آدم بگیم خر
خوبه به خر هم بگیم آدم؟

حقیقت بود!
اینو یادم رف بگم...بلانسبت خر
یادت نیس چیکار کرد؟(:
اگه یادت رفته تو گفتگو یادآوری کنم

بیشتر توهم بود. البته توهم هم خیلی بد نیست. یادت نره که ما هممون یه دشمن داریم.
خب باش خر ن
عینه عن
چرا طرفداری اون میکنی؟

من فقط طرفداری خر رو کردم
ینی... خودت میدونی دیگه..Telegh_01Telegh_01Telegh_01Telegh_01Telegh_01Telegh_01Telegh_01Telegh_01Telegh_01Telegh_01Telegh_01Telegh_01Telegh_01Telegh_01Telegh_01Telegh_01Telegh_01Telegh_01Telegh_01Telegh_01Telegh_01Telegh_01Telegh_01
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(((:

•ناشناس•
(25-09-2020، 21:25)ֆɦǟɢɦǟʏɛɢɦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میدونم انلاینی داری میخونی
تلافی کارتو سرت در میارم
لات بازی شاخ بازی در نمیارم چون  ن لاتم ن شاخ
آخ اگه شاته پیامتو داشتمممممم
مثه خودت ک شات میگیری اینور اونور میدی منم پخش میکردم

بین من وغزلو مهسا رو ک ترکوندی
بین منو ... میخواستی بترکونی ولی نتونستی...نذاشتم

کس نخوارد پشت من جز ناخن و انگشت من...

بیخیال دختر !

رفاقت و رابطه ای که بخواد با حرف اینجور بچه مچه ها و بچه مچه بازی از بین بره ارزش نداره ، بهتره بره !
 سپاس شده توسط ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ
(25-09-2020، 20:53)Tιɳα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-09-2020، 19:10)ʀօʍɨʀ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دله تنگم حضور تو را می طلبدD:

"Tιɳα"

ای جان*-*
قربون دل تنگت :*
چطوری؟؟
جوون دلبر اومدD:
فدای تو زیبا^^
کلی کار ریخته رو سرمD:
الانم برا مدرسه باید از غذا درس کردنم فیلم بگیرم/:
بعد ماسک بدوزم/:
بعد کار با ماکت/:
بعد لامپ و اینا/:
بعد امتحان/:
بعد درس/:
و بعد هایی دیگر/:

(25-09-2020، 21:25)ֆɦǟɢɦǟʏɛɢɦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تلافی کارتو سرت در میارم

آرامش خودتو حفظ کن(؛ اینجور آدما ارزششو ندارنD:
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، شـــقآیــق ، ßяɪcε
(25-09-2020، 21:36)ʀօʍɨʀ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-09-2020، 20:53)Tιɳα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-09-2020، 19:10)ʀօʍɨʀ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

"Tιɳα"

ای جان*-*
چطوری؟؟
جوون دلبر اومدD:
فدای تو زیبا^^
کلی کار ریخته رو سرمD:
بعد ماسک بدوزم/:
بعد کار با ماکت/:
بعد لامپ و اینا/:
بعد امتحان/:
بعد درس/:
و بعد هایی دیگر/:

این دیگه چجور مدرسه ایهTelegh_47
ناشناس
 سپاس شده توسط ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ ، شـــقآیــق
(25-09-2020، 21:38)░4░0░4░ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-09-2020، 21:36)ʀօʍɨʀ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

"Tιɳα"

ای جان*-*
چطوری؟؟
جوون دلبر اومدD:
فدای تو زیبا^^
کلی کار ریخته رو سرمD:
بعد ماسک بدوزم/:
بعد کار با ماکت/:
بعد لامپ و اینا/:
بعد امتحان/:
بعد درس/:
و بعد هایی دیگر/:

این دیگه چجور مدرسه ایهTelegh_47
مدرسه نیس جهنمه به مولاD:
کلیم جزوه دارم که باید بنویسم بعلاوه کلاس تقویتیا که دیگه نمی خوام دربارشون صحبت کنمD:
پنجشنبه صبح جا اینکه بخوابم باید پاشم گوش کنم ولی هیچی نفهمم /:
حداقل یه معلم بهتر میذاشتین/:
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، *Aɴѕel*

"Tιɳα"

ای جان*-*
چطوری؟؟
جوون دلبر اومدD:
فدای تو زیبا^^
کلی کار ریخته رو سرمD:
بعد ماسک بدوزم/:
بعد کار با ماکت/:
بعد لامپ و اینا/:
بعد امتحان/:
بعد درس/:
و بعد هایی دیگر/:

تلافی کارتو سرت در میارم

دارم از فضولی می ترکم ولی نمی خوام دخالت کنمD:
پس:

فوضولی نداره ..
بازم داستان همون بحث های قدیمی دختراس که جدیدا به پسران هم سرایت کرده(کار شریف خبرچینی و غیبت)
 سپاس شده توسط ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ ، شـــقآیــق
(25-09-2020، 21:41)мιѕтαкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

"Tιɳα"

ای جان*-*
چطوری؟؟
جوون دلبر اومدD:
فدای تو زیبا^^
کلی کار ریخته رو سرمD:
بعد ماسک بدوزم/:
بعد کار با ماکت/:
بعد لامپ و اینا/:
بعد امتحان/:
بعد درس/:
و بعد هایی دیگر/:

تلافی کارتو سرت در میارم

دارم از فضولی می ترکم ولی نمی خوام دخالت کنمD:
پس:

فوضولی نداره ..
بازم داستان همون بحث های قدیمی دختراس که جدیدا به پسران هم سرایت کرده(کار شریف خبرچینی و غیبت)
شوخی کردم من خودمم برا خودم مهم نیستمD:
/:
 سپاس شده توسط امیر‌حسین ، شـــقآیــق
@"мιѕтαкє"
به به!D=
 سپاس شده توسط امیر‌حسین ، شـــقآیــق ، ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ
@Đęąđ.ğïřł
چرا شقایقم نیسbathtime
(((:

•ناشناس•
 سپاس شده توسط ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ ، Đęąđ.ğïřł

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 7 مهمان