امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

≈ گفتگوی آزاد نُسخــہ 378 ≈

تا فردا میخواید تعارف بزنید؟
Nooooooo
یار مگو که من منم
من نه منم نه من منم
گر تو تویی و من منم
من نه منم نه من منم
آگهی
(17-09-2020، 20:01)ραяα∂σχ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-09-2020، 19:59)ֆɦǟɢɦǟʏɛɢɦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

αяα∂σχ"
دخیای گرگان همشون خوشگلن.قیافتو دوس:ngh:
نمیدونم چرا توشن من اینقد گاو افتادمaquarium

ممنون!
تو هم زیبایی|:
اعتماد به نفس در تو یخده!؟

(17-09-2020، 20:00)Lady_Dracula نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-09-2020، 19:58)ραяα∂σχ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-09-2020، 19:56)Lady_Dracula نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کد php:

کناریه پی اچ پی|:

این؟/=

.___. سهون!

جانم/=
خو درست زدم دیگه عع
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ
(17-09-2020، 20:05)Lady_Dracula نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-09-2020، 20:01)ραяα∂σχ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-09-2020، 19:59)ֆɦǟɢɦǟʏɛɢɦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

αяα∂σχ"

ممنون!
تو هم زیبایی|:

(17-09-2020، 20:00)Lady_Dracula نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-09-2020، 19:58)ραяα∂σχ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-09-2020، 19:56)Lady_Dracula نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کد php:

کناریه پی اچ پی|:

این؟/=

.___. سهون!

جانم/=
خو درست زدم دیگه عع
 سپاس شده توسط _sehun_
(17-09-2020، 20:02)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@Raha-

پژمان((:

جون دل پژمان :v
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Đęąđ.ğïřł

@"ραяα∂σχ"

ممنون!
تو هم زیبایی|:
لطف داری/:
کلا اینو دوس داری آناهید/:Telegh_01
از یخد کمتر :ngh:
 سپاس شده توسط ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ
(17-09-2020، 20:06)Raha- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-09-2020، 20:02)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@Raha-

پژمان((:

جون دل پژمان :v

چطوری تو:^
 سپاس شده توسط Raha-
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
(17-09-2020، 20:03)|ʙɪʟʟɪᴇ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"ραяα∂σχ"

هیچکس به زیبایی شما نمیرسه که
هر گلی یه بویی دارع(((=
من بی ریختم
مرسی گل(:
تو بی ریختی؟Telegh_59
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*
(17-09-2020، 20:04)ֆɦǟɢɦǟʏɛɢɦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

موفق باشین
رشتم طراحی دوخت

زنده باشید ، همچنین.
طراحی دوخت همون طراحی لباسه که میگن؟
من زیاد سردر نمیارم ، میگم شاید فرق داشته باشه
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، شـــقآیــق
(17-09-2020، 20:08)ֆɦǟɢɦǟʏɛɢɦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-09-2020، 20:03)|ʙɪʟʟɪᴇ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"ραяα∂σχ"

هیچکس به زیبایی شما نمیرسه که
هر گلی یه بویی دارع(((=
من بی ریختم
مرسی گل(:
تو بی ریختی؟Telegh_59
پ ن پ/=
 سپاس شده توسط شـــقآیــق

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 26 مهمان