امتیاز موضوع:
  • 13 رأی - میانگین امتیازات: 3.77
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

بغض قلم ❥ .. (نسخه نهم)

امیدوارم آدمای زندگیتون مث فندک، جوراب، فلش و پاک کن نباشن که وقتی لازمشون داری گم و گور میشن...
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(((:

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
•ناشناس•
 سپاس شده توسط єη∂ℓєѕѕღ
آگهی
اونی که وقتی سرد برخورد میکنه دوست داشتنی میشه کولره نه شما عزیزم...
(((:

•ناشناس•
بعضی قتا بهترین شخصیت زندگیت از بین میره،روزی به فکر فرو میری و سعی میکنی که مثل اون باشی و جای خالیش رو پر کنی.
ولی مثل اون میشی و مثل اون میمیرری،و مثل اون جات پر میشه.
(من،هیتلر)
Everything is Temporary(:
اگر میخواهى رشد کنى، بهتره به درد خوشامد بگى هیچ چیز ارزشمندى هرگز ساده به دست نمیاد...
(((:

•ناشناس•
تُو از کجا
شروع شدی در قلب من؛
که هیچ وقت
تمام نمی شوی....!
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، єη∂ℓєѕѕღ
دوست_داشتن را نمی نویسند
ثابت می کنند...(;♡

(((:

•ناشناس•
 سپاس شده توسط Đęąđ.ğïřł
گاهی با دویدن برای رسیدن به کسی نفسی برای کنارش ماندن باقی نمیماند
قَــبـلَــنـآ دَرمُـــونــ✨اَلــآنــآ دَردیـــ(:
 سپاس شده توسط єη∂ℓєѕѕღ
چه کسی این را در ذهنِتان فرو کرده که دختر های مو کوتاه غمگین اند؟!
من دخترِ مو کوتاهی هستم که غم های دنیا را نمیبینم و همیشه میخندم!
چه کسی گفته کوتاهیِ مو در دختران دلیل بر شکستی عمیق در عشق است؟!
من هم دلبرانه عاشقی میکنم!
من با همین موهای کوتاهم میخندم،میرقصم،زندگی را زیبا تر از هر چه هست میبینم و بیشتر از هر کسی دخترانگی میکنم!
بیندازید دور افکارِ پوسیده تان را!
(((:

•ناشناس•
دگر از درد تنهایی، به جانم یار می‌باید
دگر تلخ است کامم، شربت دیدار می‌باید.. !
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، єη∂ℓєѕѕღ
ای دل ساده ی من دور و برت را بنگر
هر که با یار خودش رفت... تو تنها ماندی(:
(((:

•ناشناس•
 سپاس شده توسط مـ༻؏☆جـےـیــّ◉ـב ، єη∂ℓєѕѕღ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 71 مهمان