امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.43
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد || نسخه ۳۷6

زندگی قصه مرد یخ فروشی است

که از او پرسیدند : فروختی ؟

گفت: نخریدند , تمام شد‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌​‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌️‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎ ‌‌‌‌‌‌‌‌
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Love
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(: ♡
*-*

آگهی
(11-09-2020، 19:54)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-09-2020، 19:18)|ʙɪʟʟɪᴇ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-09-2020، 19:11)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-09-2020، 17:51)|ʙɪʟʟɪᴇ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-09-2020، 17:43)Dυкυηg نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

fishing
خاهر میخام))))=

(11-09-2020، 18:51)LѦԀү ԀГѦСԱLѦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بندازید شبکه نمایش

بخش آخرت و دیالوگ من با ۴۰۴ باعث شد هنوز بخندم.

حاجی اون وسط من چی میگم/=

کدوم وسط دخترم؟

"خاهر میخام"
اون برای چن روز پیشه!
 سپاس شده توسط فرنودِ بن گیومرث
(11-09-2020، 20:03)|ʙɪʟʟɪᴇ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-09-2020، 19:54)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

[quote='|ʙɪʟʟɪᴇ|' pid='3610215' dateline='1599841107']
[quote='فرنودِ بن گیومرث' pid='3610214' dateline='1599840702']
[quote='|ʙɪʟʟɪᴇ|' pid='3608721' dateline='1599317466']

"خاهر میخام"
اون برای چن روز پیشه!

آهان. نمی دونم.
حالت چه طوره؟!
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*
(11-09-2020، 20:06)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-09-2020، 20:03)|ʙɪʟʟɪᴇ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-09-2020، 19:18)|ʙɪʟʟɪᴇ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-09-2020، 19:11)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

"خاهر میخام"
اون برای چن روز پیشه!

آهان. نمی دونم.
حالت چه طوره؟!
تقریبا خوب!

@فرنودِ بن گیومرث
شما چطورید پدر جان؟
(11-09-2020، 20:07)|ʙɪʟʟɪᴇ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-09-2020، 20:06)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آهان. نمی دونم.
حالت چه طوره؟!
تقریبا خوب!

@فرنودِ بن گیومرث
شما چطورید پدر جان؟
من گفتم دختر منظورم این نبود من پدرم. یعنی اصلاً با لفظ پدر یاد شوگر ددی می افتم طبق مدِ روز .

بدک نیستم. نتایج مرحله دو المپیاد قرار بود پونزدهم بیاد هنوز نیمده. پیر شدیم.
بساط تغییر رشته م هم اوضاعم رو آشفته کرده.
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*
(11-09-2020، 20:16)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-09-2020، 20:07)|ʙɪʟʟɪᴇ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تقریبا خوب!

@فرنودِ بن گیومرث
شما چطورید پدر جان؟
من گفتم دختر منظورم این نبود من پدرم. یعنی اصلاً با لفظ پدر یاد شوگر ددی می افتم طبق مدِ روز .

کلا با شوگر ددی مشکل دارم بیخیال اختلاف چندانی هم نداریم (۳ ۴سال//=

وایی یعنی من از این مواقع به شدت متنفرم
خیلی ادمو پیر می کنه/=
یه بار یاده کلاس دوم برای کارنامه استرس داشتم
و کلا نخوابیدم
رفتم مدرسه ،معلم خواست با من شوخی کنه گفت رد شدی
منم همونجا زدم زیر گریه
معلم هر هر خندید
دلم میخاست جرششششش بدم

خلاصه بیخیال
شک نکن که قبول میشی(=
(11-09-2020، 20:22)|ʙɪʟʟɪᴇ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-09-2020، 20:16)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تقریبا خوب!

@فرنودِ بن گیومرث
شما چطورید پدر جان؟

کلا با شوگر ددی مشکل دارم بیخیال  اختلاف چندانی هم نداریم (۳ ۴سال//=

خیلی ادمو پیر می کنه/=
و کلا نخوابیدم
منم همونجا زدم زیر گریه
معلم هر هر خندید
دلم میخاست جرششششش بدم

خلاصه بیخیال
شک نکن که قبول میشی(=
شوخی می کنم دخترم. و دخترم گفتن تیکه کلاممه به کسایی می گم که نسبتاً ازشون خوشم میاد و نوعی مَحبّته .

آره آره استرس بدترش می کنه.
معلّمتون عجب سادیستی بوده .
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*
(11-09-2020، 20:24)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-09-2020، 20:22)|ʙɪʟʟɪᴇ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تقریبا خوب!

@فرنودِ بن گیومرث
شما چطورید پدر جان؟

کلا با شوگر ددی مشکل دارم بیخیال  اختلاف چندانی هم نداریم (۳ ۴سال//=

خیلی ادمو پیر می کنه/=
و کلا نخوابیدم
منم همونجا زدم زیر گریه
معلم هر هر خندید
دلم میخاست جرششششش بدم

خلاصه بیخیال
شک نکن که قبول میشی(=
شوخی می کنم دخترم. و دخترم گفتن تیکه کلاممه به کسایی می گم که نسبتاً ازشون خوشم میاد و نوعی مَحبّته .

آره آره استرس بدترش می کنه.
معلّمتون عجب سادیستی بوده .
(=باعث افتخار که منو دخترم خطاب میکنید

کلا ادم روان پریشی بود
(11-09-2020، 20:27)|ʙɪʟʟɪᴇ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-09-2020، 20:24)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

[quote='|ʙɪʟʟɪᴇ|' pid='3610230' dateline='1599844945']
[quote='فرنودِ بن گیومرث' pid='3610229' dateline='1599844617']
[quote='|ʙɪʟʟɪᴇ|' pid='3610225' dateline='1599844048']

کلا ادم روان پریشی بود

قربونتون برم.

امروز تمام مدّت خواب بودم. پیش نهادتون چیه که باز بخوابم!؟ یتبمتیسنمبتسی
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*
(11-09-2020، 20:32)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-09-2020، 20:27)|ʙɪʟʟɪᴇ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کلا ادم روان پریشی بود

قربونتون برم.

امروز تمام مدّت خواب بودم. پیش نهادتون چیه که باز بخوابم!؟ یتبمتیسنمبتسی
خدا نکنه.

من بودم باز میخوابیدم=vvvv

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 19 مهمان