امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.43
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد || نسخه ۳۷6

(10-09-2020، 18:33)Offred نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-09-2020، 18:31)LѦԀү ԀГѦСԱLѦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-09-2020، 18:30)Offred نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-09-2020، 18:29)|ʙɪʟʟɪᴇ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میدونم بحث مهمیه
اما زیاد طولانی نشده؟

چرا. تازه کم کم داره بوی گونی هم میاد و من دارم می‌ترسم. :"

آجی صنم توام کشیدم*-*
چطور شدی؟

وای مرسی. الان می‌رم می‌بینم. :*

از همه بهتر کشیدمت*-*
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط Medusa
آگهی
(10-09-2020، 18:34)LѦԀү ԀГѦСԱLѦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-09-2020، 18:33)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-09-2020، 18:31)LѦԀү ԀГѦСԱLѦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-09-2020، 18:30)Offred نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-09-2020، 18:29)|ʙɪʟʟɪᴇ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میدونم بحث مهمیه
اما زیاد طولانی نشده؟

آجی صنم توام کشیدم*-*
چطور شدی؟

من صورتم اندازه کف دسته . قابلمه گذاشته بودی برام نیستبمنیستبمنیسیس

معذرت میخوام/=
قیافه خودمو ندیدی؟/=

شوخی می کنم.
(10-09-2020، 18:35)Offred نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-09-2020، 18:31)|ʙɪʟʟɪᴇ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میدونم بحث مهمیه
اما زیاد طولانی نشده؟

نترس
من همیجام*.*

یاد پرهام افتادم که می‌گفت نه کسی نمی‌تونه منو ببره من تفنگ دارم. (_:
یا منو ببر ب خونتون
یا بیا به خونه ما

=v
 سپاس شده توسط Medusa
(10-09-2020، 18:31)|ʙɪʟʟɪᴇ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-09-2020، 18:29)░4░0░4░ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من خودم خیلی دوس داشتم دختر باشم ولی نشد حیففففف 45  ایشالا زندگی بعدی

پسر بودنو بچسب//=
پسر خوبع

تو از کجا میدونی هه هههه
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
(10-09-2020، 18:31)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مثال بود برای سادگی!
ایراد خودمون از رو هوا نمیاداعلت داره یا قرائت اشتباه و تحمیلی یا فکر وارداتی 

حتما اینها همش تبلیغ غربه((:
۹۰درصد افکارمون به خاطر اشتباهات خودمونه 

قدیما پسر دار بودن جزو افتخارات بود چون باعث میشد کمک خرج خانواده بشه و بعد پدر سرپرست و الان همین افکار ادامه پیدا کرده البته فقط پسر دار بودنش ن کمک خرج
از طرف دیگه زیبایی و اراستگی و مخصوص دختر کردیم و پسر هرچی پوشیدو نپوشید  بی اهمیت جلوه دادیم و شان پسرو از این نظر پایین اوردیم
کدوم جامعه مثله ماست؟(جامعه پیشرفته رو میگم)
(10-09-2020، 18:35)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-09-2020، 18:34)LѦԀү ԀГѦСԱLѦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-09-2020، 18:33)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آجی صنم توام کشیدم*-*
چطور شدی؟

من صورتم اندازه کف دسته . قابلمه گذاشته بودی برام نیستبمنیستبمنیسیس

معذرت میخوام/=
قیافه خودمو ندیدی؟/=

شوخی می کنم.

میدونم(=
چرا سپاس ندادی؟
دیدی چقد مودب و محترم کشیدمت؟
 سپاس شده توسط فرنودِ بن گیومرث
(10-09-2020، 18:35)LѦԀү ԀГѦСԱLѦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-09-2020، 18:33)Offred نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میدونم بحث مهمیه
اما زیاد طولانی نشده؟

آجی صنم توام کشیدم*-*
چطور شدی؟

از همه بهتر کشیدمت*-*
من اعتراض دارم//==
(10-09-2020، 18:34)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-09-2020، 18:26)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-09-2020، 18:18)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پدوفیلیا جزو حیوانات قرار بگیرن بهتره! 

و اما سازمان جهانی بهداشتو سلطه جهانیو صهیونیستاو دیگر هیچ 

حیوانات؟؟؟؟؟؟؟
واقعا بااین سطح تفکر میخوایی مشکلات جامعه رو بررسی کنی؟
نمیخوام طزفداری کنم از این قشر
اما اینها بیمارن و یع گرایش بیمارگونس
همینطورکه یع بیمار روانی اگه تو سطح جامعه تنها باشه میتونه خطرناک باشه چنین اشخاصی هم همینطورن 
بهتره جای انگ چسبوندن بعضی چیزهارو درک کنیم
باید دیده باشید اینا رو هم خودشون هم کسایی که گذاشتن کار به این جا برسه مجرمن

بیماری جرم نیست
البته اگه از روی نیت بد درمان نشه اره جرمه
(10-09-2020، 18:36)░4░0░4░ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-09-2020، 18:29)░4░0░4░ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من خودم خیلی دوس داشتم دختر باشم ولی نشد حیففففف 45  ایشالا زندگی بعدی

پسر بودنو بچسب//=
پسر خوبع

تو از کجا میدونی هه هههه

اونش دیگع.....خخخخخخخ
(10-09-2020، 18:37)|ʙɪʟʟɪᴇ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-09-2020، 18:35)LѦԀү ԀГѦСԱLѦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آجی صنم توام کشیدم*-*
چطور شدی؟

از همه بهتر کشیدمت*-*
من اعتراض دارم//==

اووف/=
خو چطور بکشمت کوچولو؟
سازمان حرص دادن ملیکا
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 7 مهمان