امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.43
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد || نسخه ۳۷6

(10-09-2020، 14:06)Ξrιc logιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سفید لاغر بودم. نانازو بودم .پرحرف، بهم میگفتن بزرگونه حرف میزنه و خجالتی.

لنتی  Telegh_01
ته خلاصه

(10-09-2020، 14:01)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به حول قوّه الهی / اهرِمنی.

راجع به تایپکت باید دو تا نکته بگم :

یک. من هیچی یادم نبود جز چند صحنه پرت.
دو. باعث شد فکر کنم تا یادم بیاد.

خب ، ویژگی ظاهری که تقریباً همین قدر لاغر بودم اون موقع ولی نسبت به هم سن هام قدم بلند تر بود برعکس الان که قد متوسّطی دارم. موهام هم گویا یا حوصله کوتاه کردن نداشتم یا خانواده خیلی حوصله نداشته معمولاً تا نزدیک شونه هام بلند بودند و غالباً به هم ریخته یک اوضاع آشفته ای بود اصلاً.(البتّه احتمالاً اون موقع به هیچ جامم بر نمی خورده الان عکس ها فقط عجیبند.)

مهدکودک نرفتم نمی دونم چرا. شاید چون می رند مهد کودک تا وقت بگذرونند ولی من از خونه خوشم میومد - و میاد-.
گویا هر وقت بهم می گفتند بیا بریم بیرون دور دور می گفتم چرا بریم هوا رو آلوده کنیم ؟ :/ وتف.

یا وقتی سشوآر پوست سرم رو می سوزونده داد می زدم که "کچلیم سوخت" تیسنمهبتیسمنتبنمسی در اصل منظورم از کچلیِ سر بخش بی مو و کچلِ سر که پوستِ سر باشه بود . نبستیابمیتسبمنتیس

یادمه یک سری فلش کارتِ حروف الفبا داشتم که عمه م حروف رو یادم داد که چون مهد کودک نرفتم کلاس اوّل صفر کیلومتر نباشم.

یادمه وقتی 6 سالم بود می رفتم کلاس نقّاشی و گویا اون موقع نسبت به سنم خیلی خوب بودم. امّا الان بزرگ شدم و نقّاشیم در حد همون 6 سالگی هنوز مونده.
یک روز حتّی بابت نقّاشیم از معلّممون که یه خانمی بود که فکر کنم اوّلین کراش زندگیم بود جایزه گرفتم. کارتون "خرس برادر" بود. شماره یکش.

دیگه چیزی یادم نمیاد از اون موقع. بقیّه ش برای 7 سالگی به بعده که خاطرم مونده و یک سری خاطره خنده دار و ابلهانه مآبانه هستند.

ممنون بابت تایپکت که باعث شد فکر کنم.

ممنون که شرکت کردی
آگهی
(10-09-2020، 14:09)|ʙɪʟʟɪᴇ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-09-2020، 14:06)Ξrιc logιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لنتی  Telegh_01
ته خلاصه

(10-09-2020، 14:01)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب ، ویژگی ظاهری که تقریباً همین قدر لاغر بودم اون موقع ولی نسبت به هم سن هام قدم بلند تر بود برعکس الان که قد متوسّطی دارم. موهام هم گویا یا حوصله کوتاه کردن نداشتم یا خانواده خیلی حوصله نداشته معمولاً تا نزدیک شونه هام بلند بودند و غالباً به هم ریخته یک اوضاع آشفته ای بود اصلاً.(البتّه احتمالاً اون موقع به هیچ جامم بر نمی خورده الان عکس ها فقط عجیبند.)

مهدکودک نرفتم نمی دونم چرا. شاید چون می رند مهد کودک تا وقت بگذرونند ولی من از خونه خوشم میومد - و میاد-.
گویا هر وقت بهم می گفتند بیا بریم بیرون دور دور می گفتم چرا بریم هوا رو آلوده کنیم ؟ :/ وتف.

یا وقتی سشوآر پوست سرم رو می سوزونده داد می زدم که "کچلیم سوخت" تیسنمهبتیسمنتبنمسی در اصل منظورم از کچلیِ سر بخش بی مو و کچلِ سر که پوستِ سر باشه بود . نبستیابمیتسبمنتیس

یادمه یک سری فلش کارتِ حروف الفبا داشتم که عمه م حروف رو یادم داد که چون مهد کودک نرفتم کلاس اوّل صفر کیلومتر نباشم.

یادمه وقتی 6 سالم بود می رفتم کلاس نقّاشی و گویا اون موقع نسبت به سنم خیلی خوب بودم. امّا الان بزرگ شدم و نقّاشیم در حد همون 6 سالگی هنوز مونده.
یک روز حتّی بابت نقّاشیم از معلّممون که یه خانمی بود که فکر کنم اوّلین کراش زندگیم بود جایزه گرفتم. کارتون "خرس برادر" بود. شماره یکش.

دیگه چیزی یادم نمیاد از اون موقع. بقیّه ش برای 7 سالگی به بعده که خاطرم مونده و یک سری خاطره خنده دار و ابلهانه مآبانه هستند.

ممنون که شرکت کردی

پاسخی که توی تایپک دادم بیش تر شبیه یه دیالکتیک سیّال ذهن درونیه. ولی خواهش می کنم.
امیدوارم خراب کاری نکرده باشم در هدف تایپک.
(10-09-2020، 14:13)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-09-2020، 14:09)|ʙɪʟʟɪᴇ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لنتی  Telegh_01
ته خلاصه

ممنون که شرکت کردی

پاسخی که توی تایپک دادم بیش تر شبیه یه دیالکتیک سیّال ذهن درونیه. ولی خواهش می کنم.
امیدوارم خراب کاری نکرده باشم در هدف تایپک.
اگه هر موقع خواستی خاطراتتو زنده کنی
عکساتو ببین
بهترین روشه
 سپاس شده توسط فرنودِ بن گیومرث
خاطرات چه شیرین و چه تلخ ، همیشه منبع عذاب هستند .
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، _leιтo_ ، ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ
تو بغل هم((:
هقققققققق((((:
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*
(10-09-2020، 16:10)ραяα∂σχ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو بغل هم((:
هقققققققق((((:

بیااااااااااااا بغلم((:
هققققققققققققققق((((:
 سپاس شده توسط ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ
(10-09-2020، 16:13)|ʙɪʟʟɪᴇ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-09-2020، 16:10)ραяα∂σχ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو بغل هم((:
هقققققققق((((:

بیااااااااااااا بغلم((:
هققققققققققققققق((((:

حقته مث اون آهنگح شکست بدمت((:
ولی من گوجه نیستم((: هق هق((:
بیا بغلممم(((:
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*
(10-09-2020، 16:14)ραяα∂σχ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-09-2020، 16:13)|ʙɪʟʟɪᴇ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو بغل هم((:
هقققققققق((((:

بیااااااااااااا بغلم((:
هققققققققققققققق((((:

بیا بغلممم(((:

دلم خونه خاهرررر((:
 سپاس شده توسط ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ
(10-09-2020، 16:22)|ʙɪʟʟɪᴇ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-09-2020، 16:14)ραяα∂σχ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو بغل هم((:
هقققققققق((((:

بیااااااااااااا بغلم((:
هققققققققققققققق((((:

بیا بغلممم(((:

دلم خونه خاهرررر((:
چرا خاخر((:
آرام باش((": هقققق((:
کراش زدم((: هقققق((:
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*
(10-09-2020، 16:22)ραяα∂σχ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-09-2020، 16:22)|ʙɪʟʟɪᴇ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو بغل هم((:
هقققققققق((((:

بیااااااااااااا بغلم((:
هققققققققققققققق((((:

بیا بغلممم(((:

دلم خونه خاهرررر((:
چرا خاخر((:
آرام باش((": هقققق((:
کراش زدم((: هقققق((:
منم((: هقققق((:
 سپاس شده توسط ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 13 مهمان