امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.43
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد || نسخه ۳۷6

(05-09-2020، 16:12)мᴀᴢᴇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-09-2020، 16:12)Offred نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-09-2020، 16:05)мᴀᴢᴇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-09-2020، 16:03)Offred نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-09-2020، 15:58)мᴀᴢᴇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به من نمیگی عزیزدلم
مهریه م که شامل 1996 تا سکه ست رو میذارم اجرا  crying

میام پیش قاضی می‌گم من نمی تونم. این زن، این زن سهم منه، حق منه، عشق منه… من طلاق نمی‌دم. ):
بوسم کن ):
+
صنمممممم
فیلم بربادرفته رو دیدم دیروز
4 ساعته
تو چقدر شبیه اسکارلتی*_*

:***  

قربونت بشم ولی من خرِ خانوم اسکارلتم نیستم بابا. :"

ببین اینو
خیلی شبیهشی*-*

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=288647

دیدم فیلمشو
ای جان. مرسی خب. :*

ولی من بر باد که نه، به ** رفته‌م. ((:
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، sober
آگهی
در محقل عزای آینه ها
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط Medusa
(05-09-2020، 16:19)卐GOD_OF_CHARISMATICK卐 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این چیز هایی که شما میگید یک حرفه.
یک حرف.
من نمیخوام به کشورمون ضربه وارد بشه.
چیزی به نام حرف سیاسی وجود نداره.
کاری میکنم که بزرگی ایران به چند قرن پیش برگرده که نامی از پاکستان،فغانستان و دبی نباشه.

همه ی کشور ها از نظر قانون ناقص هستند.
فکر نکنید که ایران بهترین قانون های دنیا رو داره.
قانون رو خدا تشخیص میده .

برادر همینجوری سر هیچی پیچی نیان بندازنت تو گونی؟
(05-09-2020، 16:24)Offred نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-09-2020، 16:19)卐GOD_OF_CHARISMATICK卐 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این چیز هایی که شما میگید یک حرفه.
یک حرف.
من نمیخوام به کشورمون ضربه وارد بشه.
چیزی به نام حرف سیاسی وجود نداره.
کاری میکنم که بزرگی ایران به چند قرن پیش برگرده که نامی از پاکستان،فغانستان و دبی نباشه.

همه ی کشور ها از نظر قانون ناقص هستند.
فکر نکنید که ایران بهترین قانون های دنیا رو داره.
قانون رو خدا تشخیص میده .

برادر همینجوری سر هیچی پیچی نیان بندازنت تو گونی؟
یک اسلحه توی خونه دارم،به کسی نگیا.
برای مواقع ناچیز.
مانند دزد.
جون خودم بابام اسلحه داره.
برای اینکه از طلا فروشیش دزدی نشه.

مجوز دیگه چه عقده ایه.

بای بای
Everything is Temporary(:
(05-09-2020، 12:22)|ʙɪʟʟɪᴇ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-09-2020، 12:20)LѦԀү ԀГѦСԱLѦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-09-2020، 12:19)|ʙɪʟʟɪᴇ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-09-2020، 12:18)LѦԀү ԀГѦСԱLѦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-09-2020، 12:17)|ʙɪʟʟɪᴇ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باید بگی دانشگاه///=

/=
ملی رفتی مدرسه؟
نه بابا

منم نرفتم/=
مجازیه  مدرستون؟
ار

@فرنودِ بن گیومرث
شُما نمئ خآین
موضوع
《تصور ما از کاربران.....》
             جمع بن
دی کنید؟؟؟///=
امروز روز سختیه و ذهنم به هم ریخته‌س ، تا آخر شب حتماً انجام می‌دم.
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*
fishing
Karlina
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*
(05-09-2020، 17:43)Dυкυηg نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

fishing
خاهر میخام))))=
 سپاس شده توسط لــــــــــⓘلی
(05-09-2020، 17:51)|ʙɪʟʟɪᴇ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-09-2020، 17:43)Dυкυηg نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

fishing
خاهر میخام))))=

اگه قابل بدونی من تقدیم ب تو (:
Karlina
(05-09-2020، 17:59)Dυкυηg نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-09-2020، 17:51)|ʙɪʟʟɪᴇ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

fishing
خاهر میخام))))=

اگه قابل بدونی من تقدیم ب تو (:

عررررر
میخامت❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
خدااا
 سپاس شده توسط لــــــــــⓘلی
نوشتم. جمع بندی رو کردم به اصطلاح.

یادم رفت خانم بیلی رو تگ کنم
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 14 مهمان