امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.43
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد || نسخه ۳۷6

(05-09-2020، 15:55)Offred نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-09-2020، 15:52)卐GOD_OF_CHARISMATICK卐 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کاریماتیک های زیادی توی کشور وجود دارن که هر لحظه ممکنه من به اونا همایت کنم تا زندگی بهتری داشته باشن.

اسکیزوفرنیک‌های زیادی هم وجود دارن و شما هم جزوشونی.

(05-09-2020، 15:55)LѦԀү ԀГѦСԱLѦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-09-2020، 15:54)Offred نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-09-2020، 15:48)|ʙɪʟʟɪᴇ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اجی صنم
نوبت من تو
《تصور  ما از کاربران فلشخور....》
نمیشه؟؟)))=

فرنود قرار بود دیشب جمع‌بندی کنه، احتمالاً  کاری چیزی پیش اومده نتونسته.
یکم دیگه صبر کنیم؟ تا امشب مثلاً. بعدش تو رو می‌ذاریم. 

آجی صنم میشه بعد ملیکا منو بزاری؟)=

عزیزدلم اسمت تو لیسته دیگه. نیست؟

به من نمیگی عزیزدلم
مهریه م که شامل 1996 تا سکه ست رو میذارم اجرا crying
آگهی
(05-09-2020، 15:56)мᴀᴢᴇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-09-2020، 15:52)卐GOD_OF_CHARISMATICK卐 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-09-2020، 15:51)мᴀᴢᴇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-09-2020، 15:49)卐GOD_OF_CHARISMATICK卐 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-09-2020، 15:48)мᴀᴢᴇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قول بده خطا نکنی وگرنه طبق قوانین ارتش نازی باهات برخورد میشه و تعلیق میشی
اونا هم می رفتن انفرادی با درج در پرونده
درسته.
حزب ساخته شده توسط من که فقط کاریزماتیک هارو میپذیره ولی قوانینش ربط زیادی با قوانین نازی ها نداره.

کاریزما اصلا حزب نیست
یه ویژگیه
به فردی که کاریزما داره میگن کاریزماتیک
کاریزما یعنی جنم و اراده
کاریماتیک های زیادی توی کشور وجود دارن که هر لحظه ممکنه من به اونا همایت کنم تا زندگی بهتری داشته باشن.
یه سوال:
حکم تجاوز جنسی توی همین کشور ایران چیه؟

من مینویسم اعدام.
بحث سیاسی بنابر قوانین ممنوع است
بحث ضد قانون ضد قانونی هم ممنوع میباشد.

روز خوش فلشخوریسم ها.
Everything is Temporary(:
(05-09-2020، 15:57)Offred نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-09-2020، 15:56)LѦԀү ԀГѦСԱLѦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لیست چی؟

لیست نوبتا که اول تاپیکه .-.

عا حواسم نبود ببخشید.
بودم
مرسی(=
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط Medusa
من دلیل دیگه ای به جز درست کردن یک کشور جدیدی ندارم.
(05-09-2020، 15:58)мᴀᴢᴇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به من نمیگی عزیزدلم
مهریه م که شامل 1996 تا سکه ست رو میذارم اجرا  crying

میام پیش قاضی می‌گم من نمی تونم. این زن، این زن سهم منه، حق منه، عشق منه… من طلاق نمی‌دم. ):
 سپاس شده توسط sober ، *Aɴѕel*
(05-09-2020، 16:03)Offred نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-09-2020، 15:58)мᴀᴢᴇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به من نمیگی عزیزدلم

میام پیش قاضی می‌گم من نمی تونم. این زن، این زن سهم منه، حق منه، عشق منه… من طلاق نمی‌دم. ):
بوسم کن ):
+
صنمممممم
فیلم بربادرفته رو دیدم دیروز
4 ساعته
تو چقدر شبیه اسکارلتی*_*
 سپاس شده توسط Medusa ، *Aɴѕel*
(05-09-2020، 15:54)Offred نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-09-2020، 15:48)|ʙɪʟʟɪᴇ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"offred"
اجی صنم
نوبت من تو
《تصور  ما از کاربران فلشخور....》
نمیشه؟؟)))=

فرنود قرار بود دیشب جمع‌بندی کنه، احتمالاً  کاری چیزی پیش اومده نتونسته.
یکم دیگه صبر کنیم؟ تا امشب مثلاً. بعدش تو رو می‌ذاریم. 

مرسی زیبا جان♡__♡
 سپاس شده توسط Medusa ، sober
(05-09-2020، 16:05)мᴀᴢᴇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-09-2020، 16:03)Offred نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به من نمیگی عزیزدلم

بوسم کن ):
+
صنمممممم
4 ساعته
تو چقدر شبیه اسکارلتی*_*

:***  

قربونت بشم ولی من خرِ خانوم اسکارلتم نیستم بابا. :"
 سپاس شده توسط sober ، *Aɴѕel*
(05-09-2020، 16:12)Offred نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-09-2020، 16:05)мᴀᴢᴇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به من نمیگی عزیزدلم

بوسم کن ):
+
صنمممممم
4 ساعته
تو چقدر شبیه اسکارلتی*_*

:***  

قربونت بشم ولی من خرِ خانوم اسکارلتم نیستم بابا. :"

ببین اینو
خیلی شبیهشی*-*

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=288647
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، Medusa
این چیز هایی که شما میگید یک حرفه.
یک حرف.
من نمیخوام به کشورمون ضربه وارد بشه.
چیزی به نام حرف سیاسی وجود نداره.
کاری میکنم که بزرگی ایران به چند قرن پیش برگرده که نامی از پاکستان،فغانستان و دبی نباشه.

همه ی کشور ها از نظر قانون ناقص هستند.
فکر نکنید که ایران بهترین قانون های دنیا رو داره.
قانون رو خدا تشخیص میده .

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 11 مهمان