امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.43
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد || نسخه ۳۷6

(04-09-2020، 20:21)LѦԀү ԀГѦСԱLѦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-09-2020، 20:17)卐GOD_OF_CHARISMATICK卐 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-09-2020، 20:15)LѦԀү ԀГѦСԱLѦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-09-2020، 20:12)卐GOD_OF_CHARISMATICK卐 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-09-2020، 20:09)LѦԀү ԀГѦСԱLѦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مگه وادارت کردم؟
نظر نخواستم خواستم؟
شده یه انسان با رفتارش تبدیل به آدم شه ولی تاحالا ندیدم یک حیوان انسانو تبدیل به آدم کنه

آره تایپیک خودمه دوس دارم
بعدشم به تو ربطی نداره من چه موضوعی میزنم
موضوعم به تو آسیبی نزده که
به من اسیب نزنه به بقیه نیز اسیب میرسونه.

تو  هیچی نیستی.

آخه به بقیه چه آسیبی میزنه؟اینهمه بازدید میخوره رفته تو موضاعات مهم بعد به بقیه آسیب میزنه؟
شاید من هیچی نباشم ولی تو هیچی نیستی و هیچی ام نخواهی شد
اسیب هم نزنه بیشتر مورد خندس تا بازدید مهم.
اینش دیگه فوضول یاب بود.

من اهنگ خاک بر سری داشته باشم،با صد تای البوم اون ادمای مسخره عوض نمیکنم.

شاید حیوانا بخندن که اونم طبیعیه چون عقلشون ناقصه
کم اوردی حرف نزن
به درک

دوستان دیگه بحث نکنید
.Haters  are my greatest  motivators
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16596388991788

آگهی
خونت کف کفشمه.
Everything is Temporary(:
(04-09-2020، 19:34)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-09-2020، 19:23)Ξrιc logιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-09-2020، 19:19)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-09-2020، 19:17)Ξrιc logιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-09-2020، 19:04)LѦԀү ԀГѦСԱLѦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ملیکا میگه بیشعور نشو توام میگی باشه ینی خودتم فهمیدی تو اون لحضه بیشعرو شده بودی؟/=

عا من حرفا رو مثل شما جدی نمیگیرم . ازونجا ک داشتم شوخی میکردم حرف ملیکا هم به شوخی گرفتم وباز به شوخی جوابشو دادم=)
چرا سر همچین چیزایی کوچیکی باسدخودمونو حرص بدیم اخه 
سخت نگیرید
سخت نگیر
اقتضا سنشونه
خودت یادت نیست چجور بودی...

من همیشه شل میگرفتم خب=)
عصبانیت و حرص خوردنمم یه لحظس همون لحظه هرچی حرف و انتقاد دارم میزنم ثانیه بعدش دوباره همون میشم و همه چیو فراموش میکنم=)
راضیم ازخودم  Telegh_01

دلم برای جو قدیم تنگ شده
قبلنا بیشتر خوش می‌گذشت اینجا
گاهی کل کل های ریزی هم بود...
که خوب مزه اش بود اصلا
نچ نچ
پیر شدیم

قدیمم دوره ای بود واس خودش... گرچه الان خیلی احساس ارامش بیشتری دارم تا اون موقع
فقط اعصابم خورد میشد قبلا 
   دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پیام ناشناس

/ (•◡•) \
درسته توهین به یک چیز توهین امیز اخطار هم داره.
(04-09-2020، 20:21)卐GOD_OF_CHARISMATICK卐 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من که حرفی ندارم ولی باید بدونه اگه اداعه بده جلوی خونش به رگبار بسته میشه.

(04-09-2020، 20:21)LѦԀү ԀГѦСԱLѦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-09-2020، 20:17)卐GOD_OF_CHARISMATICK卐 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-09-2020، 20:15)LѦԀү ԀГѦСԱLѦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-09-2020، 20:12)卐GOD_OF_CHARISMATICK卐 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به من اسیب نزنه به بقیه نیز اسیب میرسونه.

تو  هیچی نیستی.

آخه به بقیه چه آسیبی میزنه؟اینهمه بازدید میخوره رفته تو موضاعات مهم بعد به بقیه آسیب میزنه؟
اینش دیگه فوضول یاب بود.

کم اوردی حرف نزن
به درک
کم بیارم تا چرت و پرت های ترور بشنوم؟

نکشی مارو خفن رگبار بده ببینم

(04-09-2020، 20:23)卐GOD_OF_CHARISMATICK卐 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خونت کف کفشمه.

تو خودت کف کفشمی
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
(04-09-2020، 20:25)LѦԀү ԀГѦСԱLѦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-09-2020، 20:21)卐GOD_OF_CHARISMATICK卐 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من که حرفی ندارم ولی باید بدونه اگه اداعه بده جلوی خونش به رگبار بسته میشه.

اینش دیگه فوضول یاب بود.

کم اوردی حرف نزن
به درک
کم بیارم تا چرت و پرت های ترور بشنوم؟

نکشی مارو خفن رگبار بده ببینم

(04-09-2020، 20:23)卐GOD_OF_CHARISMATICK卐 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خونت کف کفشمه.

تو خودت کف کفشمی
اوا فکر کردم گیوه پاته
(04-09-2020، 20:24)卐GOD_OF_CHARISMATICK卐 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درسته توهین به یک چیز توهین امیز اخطار هم داره.

دفعه بعدی هم انلاین شم ببینم هنوز داری ادامه میدی تعلیق اکانت میکنم!
 سپاس شده توسط red_Queen
هردو اخطار دریافت کردید لطفا دیگه تمومش کنید
لطفا
.Haters  are my greatest  motivators
https://harfeto.timefriend.net/16596388991788

سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
بهتره بس کنی وگرنه.........
بسم الله 
چه دارید میکنید شما دوتا Telegh_59
پیام ناشناس

/ (•◡•) \

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 6 مهمان