04-09-2020، 20:12
(آخرین ویرایش در این ارسال: 04-09-2020، 20:15، توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ.)
(04-09-2020، 20:09)LѦԀү ԀГѦСԱLѦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.به من اسیب نزنه به بقیه نیز اسیب میرسونه.
(04-09-2020، 20:07)卐GOD_OF_CHARISMATICK卐 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
هر قدر که از حد خودم دور تر میشم اسیب پذیر تر میشی.
پس بزار به همین روش ادمت کنم.
(04-09-2020، 20:07)LѦԀү ԀГѦСԱLѦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.تو کسی نیستی که منو وادار کنی نیام توی اون تاپیک احمقانه.
(04-09-2020، 20:05)卐GOD_OF_CHARISMATICK卐 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(04-09-2020، 19:41)LѦԀү ԀГѦСԱLѦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من فقط عکس رو گذاشتم و نظر دادم.
@卐GOD_OF_CHARISMATICK卐
مگه مرض داری میای تو تالار اکسو اسپم میدی؟
آره با اون ایموجیات
من گفتم بیای همکاری کنی تو تالار اکسو؟بهت اجازه همکاری دادم؟
فقط یک عکس و یک نظر.
مگه وادارت کردم؟
نظر نخواستم خواستم؟
شده یه انسان با رفتارش تبدیل به آدم شه ولی تاحالا ندیدم یک حیوان انسانو تبدیل به آدم کنه
(04-09-2020، 20:09)卐GOD_OF_CHARISMATICK卐 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مگه قراره بمب اتم بسازی که ازت اجازه بخوام.
یک مشت عکس که داخل خیلی سایتا پیدا میشه.
آره تایپیک خودمه دوس دارم
بعدشم به تو ربطی نداره من چه موضوعی میزنم
موضوعم به تو آسیبی نزده که
تو هیچی نیستی.
من توی اون تاپیک مسخره ارسال ندم میدونم با چه حیوونایی طرفم چه برس به اسپم.