امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.43
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد || نسخه ۳۷6

آدم سیبُ نچید از حوا فریب خورد
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
آگهی
(01-09-2020، 17:51)Ξrιc logιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-09-2020، 17:07)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هلچ-_-

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گفتگوی آزاد || نسخه ۳۷6 55

هلو•_•

(01-09-2020، 17:13)|ʙɪʟʟɪᴇ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-09-2020، 17:07)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هلچ-_-

گفتگوی آزاد || نسخه ۳۷6 55

هلو•_•
وایییییی تو دیگع نه
لنت   ب این تست لنتتتتت

الهی چه تستیه

https://esanj.ir/online-depression-test
واقعا چرا انقدر افسرده این نچ نچ
ناشناس
(01-09-2020، 18:30)LѦԀү ԀГѦСԱLѦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-09-2020، 18:12)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-09-2020، 16:17)LѦԀү ԀГѦСԱLѦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-09-2020، 16:12)mentol*vkook نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-09-2020، 16:09)LѦԀү ԀГѦСԱLѦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عررر درکت میکنم بیا بغلم گریه نکن crying
منم دست خودم نیس کرم دارم دوس دارم بقیرو اذیت کنم 14

pill
رقابت میکنماTelegh_40
ب جمع مقتولین خوش امدی Smile بنده دختر ماشین مخرب ایسان کبیر هستم Undecided

آرههه
هااییی
بنده ام فاطمه ی کرم دار هستم خوشوقتم/=

یا میدانید که اگرشما در حال حمل قران باشید شیطان دچار درد شدید در سر می شود؟وباز کردن قران شیطان را تجزیه می کند؟وبا خواندن قران یاعث اغما رفتنش می شود؟وایا شما میدانید هنگامی که می خواهید این پیام را برای دیگران ارسال کنید شیطان سعی خواهد کرد تا شمارا منصرف کند؟ فریب شیطان را نخورید
پس شما این حق را دارید این پست را کپی کنید و در پرو فایلتان بگذارید

کار خوب باعث دور شدن وسوسه شیطون میشه
اما این جور نوشتن بیشتر باعث مسخره شدنه

وا شما چقد نصیحت میکنی مردمو /=
من که ننوشتمش اینم دیدم جالبه گذاشتمش چیز بدیم نیس
گفتم که جالب به نظر نمیاد Rolleyes
خوددانی

(01-09-2020، 18:57)░4░0░4░ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آدم عاشق حوا بود میدونست داره چی کار میکنه فقط نمیخواست اونو از دست بده و تنها باشه خواست با هم برن
#مزخرف تخیلی
این چه فرضیه ای هست آخه؟ اگر عاشق بود و این حرفا حوا رو هل داد تو چاه؟ ! عاشق بدخواه نمیشه  باید باهاش حرف میزد
(01-09-2020، 19:34)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-09-2020، 18:57)░4░0░4░ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آدم عاشق حوا بود میدونست داره چی کار میکنه فقط نمیخواست اونو از دست بده و تنها باشه خواست با هم برن
#مزخرف تخیلی
این چه فرضیه ای هست آخه؟ اگر عاشق بود و این حرفا حوا رو هل داد تو چاه؟ ! عاشق بدخواه نمیشه  باید باهاش حرف میزد

حوا رو باید بخشید. یکی هابیل و قابیلُ جدا کنه
ناشناس
(01-09-2020، 16:51)|ʙɪʟʟɪᴇ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-09-2020، 15:52)ѕιƖeɴce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-09-2020، 11:41)|ʙɪʟʟɪᴇ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"ѕιƖeɴce"
چه میکنئ دُختّر؟*.*

زندگانی ب سبک شخماتیک=(

همیشع این طوری بودع
تست افسردگی دارم
دیدن زدع افسردگی خفیف
))))))=

واو من شدیدم یا چی! خخ
Vibe
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*
عه چه بد ):
تست افسردگی که لینکشو گذاشته بودید رو انجام دادم.
متاسفانه افسردم ! البته اینکه حوصله خوندن سوالارو نداشتم و شانسی میزدم هم میتونه تو نتیجش دخیل باشه. (ان شاء الله که دلیل افسردگی شمام همین باشه)

بنده تحقیق کردم دیدم ۱ میلیارد آرمی تو دنیا وجود داره. (البته به ریال)
چند دقت دیگه هم که چهارتا صفرو حذف کردن این عدد میشه هزار تا.
خیخیخی (بله میدونم خیلی بی نمک بود)
آب کم است
آن را اسراف نکنید
water is low
Do not waste it
الماء قلیل
لا تسرفوه

از افسردگی برای خاص بودن خود استفاده نکنید و سعی نکنید به خودتون تلقین افسردگی کنید.
شاید الان بهم بگید چرت نگو 
دوسال دیگه به حرفم میرسید
ممنون خدانگهدار.
پیام ناشناس

/ (•◡•) \
 سپاس شده توسط م‍حمّد ، سهَ‌ند
(01-09-2020، 20:36)sclvrFox نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عه چه بد ):
متاسفانه افسردم ! البته اینکه حوصله خوندن سوالارو نداشتم و شانسی میزدم هم میتونه تو نتیجش دخیل باشه. (ان شاء الله که دلیل افسردگی شمام همین باشه)

ب فیونا سلام برسون((((=
(01-09-2020، 21:59)|ʙɪʟʟɪᴇ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-09-2020، 20:36)sclvrFox نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عه چه بد ):

ب فیونا سلام برسون((((=
بزرگواریتو میرسونم
آب کم است
آن را اسراف نکنید
water is low
Do not waste it
الماء قلیل
لا تسرفوه

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 10 مهمان